veri var mi veri?
Printable View
veri var mi veri?
Aneey ,
"Unli büyük balık" da gelmiş...lelele
[quote=nunu;349092]veri var mi veri?[/quote]
Veri olmamasını da bir tür veri kabul edersen evet... :..:
[QUOTE=padişah;349091]yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa
85000 üzeri daha mantıklı.[/QUOTE]
Yaaaa:eek:, mantığı varmıydı abi bilmiyodum tüh:..::..::..:
[quote=Strategist;349094]Veri olmamasını da bir tür veri kabul edersen evet... :..:[/quote]
Garmaşık duygular içindeysek??
[QUOTE=nunu;349082]yaff bull market, sen zaten cok iyi kazanmiyo muydun, niye kurcaliyon kim gormus kim gormemis:::[/QUOTE]
Ben para babasıyım nunu:cool: halkı düşünüyorum bizzat teessüf ederim:cool:
Eskiden kazanıyodum şimdi kazancım düştü ama yinede halk benim için önemliT..C
Öyle masa başında gelen halkı yolan zevzek takımına eskiden beri hırt olurum...
[quote=bull market;349056]Açıkça ispatı olmayan işlemin bu fiyattan olduğunu duyurmak ilan etmek piyasada fiyat budur demek yada [B]dedirtmek[/B] yanlıştır, ne bilelim biz oradan o işlemin gerçekten olup olmadığını?[/quote]
sahteside yataya girecek, trende girecek vb. hareketler farketmez aslında trader için
Aha burayada yazıyorum, büyük soyguna az kaldı, seçimlerde AKP kazansın, not arttı diye borsayı sürekli yukarı çizecekler, ondan sonrada zaten faizden ondan bundan kazanamayan halk elindeki üç kuruşu dahi getirip buralara koyacak, diyecekki en sağlam kazanç hisedarlık vs.vs.. ondan sonra olanlar olacak, hemde çok yüksek fiyatlardan....
[quote=excali;349099]Garmaşık duygular içindeysek??[/quote]
=> Güzin Apla... [url]www.guzinabla.com.tr[/url]
:..:
[quote=bull market;349101]Ben para babasıyım nunu:cool: halkı düşünüyorum bizzat teessüf ederim:cool:
Eskiden kaznıyodum şimdi kazancım düştü ama yinede halk benim için önemliT..C
Öyle masa başında gelen halkı yolan zevzek takımına eskiden beri hırt olurum...[/quote]
e herkes mi kazansin istiyosun? nasil olcak bu is? kim kaybetmeli? bir iki deneme yanilmadan sonra takas olayini ogrenen herkes kazansin diyosun yani?
[quote=Strategist;349060]Dünyada en çok paranın döndüğü piyasa Forex. Forex'de alıcı satıcıyı bırak, hacmi bile göremezsiniz. Ücretli falan da değil, katrilyon bastırsanız yine göremezsiniz, böyle bir bilgi yoktur. (Ben EUR/USD'nin altına volume açınca hacmi görüyorum demeyin o gerçek hacim değil tickvolume) Kimsenin de aaaa bana bu GBP/USD'yi Malezya Merkez Bankası mı sattı, yoksa JP Morgan mı sattı görmem lazım yoksa olmaz dediğine rastlamadım...[/quote]
para kazanmaktan vakit bulabilenler için detay ooo şu kadar hacim yapmış vb. hareketler
-alo?
-abi selam nasılsın?
-çok şükür sen?
-abi bu piyasayı bırakmııcaklar..ööleden sonra uzadım,çok da güzel silkeleme yaptı..zaten baksana habire alıyor..tutarım bu uzunları abi...sen naaptın?
ben kapattım uzunlarımı bugün:)
-....
:))