-
[quote=Astatin;370684]Gurtar bizi NUNİ...valla 59100 den başlayıp hülülülülü almaya başlayınca dün oynadığı 60050 den tepiş oyunu geldi aklıma...tırstım...60500 den kapandım ki iyi bir şey yaptığımı sanıyordum..ama şu an dow u falan görüyorum...ingaaaaaaaaaaaa... gurtar bizi NUNİ..senin için fark etmiyor apla nasılsa...gıpraşık değilsin...yarın bi 62000 filan açsın sonra 48000 bile kapayabilir..gurta bizi NUNİ...:D[/quote]
Asti ne zırlıyon sen,
NUNİ nin eteğimi varda,eteğinin altına sığınmaya çalışıyorsun...:o...:):)..
-
[quote=EMEKDAR;370685]Asti ne zırlıyon sen,
NUNİ nin eteğimi varda,eteğinin altına sığınmaya çalışıyorsun...:o...:):)..[/quote]
Sen zırlama görmemişsin..hele bi dow %6 falan düşsün 23:00 da gör beni:D
10750 den 8 milyar dolarlık lonkladım şu an emekdar:D
-
[quote=Astatin;370686]Sen zırlama görmemişsin..hele bi dow %6 falan düşsün 23:00 da gör beni:D
10750 den 8 milyar dolarlık lonkladım şu an emekdar:D[/quote]
Bizimki çok temiz döndü,ikisi bir döndülerde..tom a verdiler..
Bizimkinde kemiksiz alım..arada ufak kırmızılar var onlarıda ben şortladım...
Ya nereye girdiysem verdiler bizim ayular savolsunlar...
59675 girdim fasıradak indiler aşağıya neyse flat olmuştum...
Kalkışta gademeli shortladım ama du bakalım...:o:o..
Aslında dön beklediğimiz yerdi ama gelmedi...kerizmi niye gelsin demi..
-
[quote=Astatin;370377]1) sorma yaw...kalan 4 gondratı 100 hedefime geldivereyim dedim sonra vazgeçtim..ıngaaaa[/quote]
[quote=Astatin;370430] 2) Graşalım beyler acelemiz var..Revenge Revenge Revenge..Dünden almadığımız 4000 puan karı 6000 olarak almam lazım....[/quote]
1) Yaw eyiki ekim vade goldido long gontratları satmamışız aslanpat:D
2) 6000 olmadı ama güzel oldu.. Pala, Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin ayrıca Allah belanı versin:D
-
[quote=Astatin;369760][URL="http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://arcadenoe.sapo.pt/img/album/66/42266_auuuuu_img.jpg&imgrefurl=http://arcadenoe.sapo.pt/foto/auuuuu/42266&usg=__KBEyQIokkc2HHRLwuAzz9VuhVVk=&h=300&w=399&sz=33&hl=tr&start=1&zoom=1&itbs=1&tbnid=rMHQaLLPaxKkdM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Dauuuuu%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26biw%3D1259%26bih%3D619%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&ei=5oEdTsGELIi38QOCsJWICA"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKvGndLF_D3f3f2LxyadXyCgtwpXG72wI0a-qTyvcYx7P2rTrU3-NPPQ[/IMG][/URL]AAAUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUU XXXAUUUUUUUUUU XAAAAUUUUUSSD....way** ...........
Bu arada herkese günaydın...Dün gecenin heyacanından olsa gerer, üşenmedim diğer forumları ziyaret ettim...Gözlemlerim;
..................
2) Haftasonu bazı forumlarda gördüğüm bir "asılsız" iddiadan da bahsetmek isterim.. Efenim geçen hafta ABD tahvillerinin faizleri ciddi düşmüş, not düşüşü hikayeymiş ve önemli değilmiş............. [COLOR=red]"Notu kırılan ABD değil, bütün küresel sistemdir"..."Mevzu ABD de paketin çıkıp çıkmaması değil, mevzu ABD nin paketlik olması" gibi bu kez de "Mevzu ABD nin kırılan notu değil, geri kalanların g**üdür..."[/COLOR] diyeyim
3) [COLOR=blue]Bir başka iddiada, Altın neymiş ki, çıkışı tamamen spekülatifmiş, altını ekmekçiye versen almazmış, önce kuyumcuda bozdurmak gerekirmiş:D:D He valla, bu bakışla, nakit para dışınaki tüm varlıkları simitçi kabul etmediği için yandı gülüm keten helva:::::: Ağalar paşalar, Altın piyasasının dinamikleri çok karmaşık ve ahkam kesecek değilim ama görünen çok net iki şey a) Merkez Bankalarında eşşek yüküynen gold ve taze gold alımı var ...Bu kadar rezil gıymetsiz birşeye milyar tolarlar bağlamazlardı herhlda b) Altın ın tekniğinde (haftalık ve aylık) brakın çöküşü basit bir realizasyon için bile hiçbir işaret yok...[/COLOR]
............
.....................
Herkese bol şans...[/quote]
Özellikle XAUUSD yi hatırlatmak istedim...AAAUUUUU AUUUUUUUU
-
[quote=Astatin;370686]Sen zırlama görmemişsin..hele bi dow %6 falan düşsün 23:00 da gör beni:D
10750 den 8 milyar dolarlık lonkladım şu an emekdar:D[/quote]
umarım tersi olmaz patron:o
-
endex100 45binleri görecek
-
selamün aleyküm ağalar...:)))
-
nunu hocam hala 58 diyormusunuz :o
-
[quote=unlimitted;370756]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
ohhhooo..gaıp eşgıyalardan biri dönmüş..nörüyon unlipat..nassı gidio tatil:D
-
Bugün fantastik bir yükseliş olabilir mi acep?
-
bugün belliki çakallık dizboyu olack..histemim şortla diyor ama ben biraz dışarı kaçayım...işlemden uzak durayım
-
saraylı üstadım kısa devam mı?
-
gnd.
Hareketler çok anormal,böyle bir piyasada ne yorum yapılır ne de sistem uygulanır.
Biraz yavaşlaması lazım,...:::
-
[quote=izberk;370763]saraylı üstadım kısa devam mı?[/quote]
evt, ben dün 64.250 den beri kısayım...;)
sistem de öyle..
-
Günaydın kazancınız daim olsun.
En son 59000 gördük galiba daha altınıda göreceğiz gibi.
-
Piyasa burdan doğru yukarı gitse misal,girdiği yerden sistem terse döner,ne anladım bundan?5000 puan karı bırakıp 0 puanla çık.
Piyasa kd i değiştirecek zamanı bile tanımıyor ,olur.
Mesele bu...:::
Zor!
-
[quote=engin sözmen;370766]Günaydın kazancınız daim olsun.
En son 59000 gördük galiba daha altınıda göreceğiz gibi.[/quote]
eyv Engin,
Bu gidişle daha da altı var gibi duruyor,ama tepkilere de dikkat!çok vahşiler...:::
-
[quote=Astatin;370758]ohhhooo..gaıp eşgıyalardan biri dönmüş..nörüyon unlipat..nassı gidio tatil:D[/quote]
ula ne döncem tatilden ne işim var şeerde :D
"kızım ver bakiim şurdan bi zeytinli kokteyl, karbuzlu olsun sıcak geldi hava biraz" :::
-
bırakamam seni ben,yanımdan gidemezsin..
seviyorsan benimle,oturup içeceksin..
uzaklarda aramam,çünkü sen içimdesin
taht kurmuşsun kalbime,en güzl yerindesin..:))
-
ben de güya tatildeyim...2 gündür bi dinlendim sormayın yani,bu kadar olur,stres falan kalmadı...heheh..::::D
Birazdan az işim var,şu anda halen kd=64.250 ve saat 11.15 gibi bunu
63.000 kabul ediniz.13.00 gibi geri dönerim ...belki daha erken...:rolleyes:;)
-
ula manyel mi veriyor yoksa manyel veriyor süsü mü veriyor..aynı film ver burdan öğleden sonra graşarım mı demek istiyor ..eüzü..du bakalım
-
[quote=unlimitted;370771]ula ne döncem tatilden ne işim var şeerde :D
"kızım ver bakiim şurdan bi zeytinli kokteyl, karbuzlu olsun sıcak geldi hava biraz" :::[/quote]
[quote=ATHLON;370774]bırakamam seni ben,yanımdan gidemezsin..
seviyorsan benimle,oturup içeceksin..
uzaklarda aramam,çünkü sen içimdesin
taht kurmuşsun kalbime,en güzl yerindesin..:))[/quote]
hımmmm..bu argadaşlardan hangisi duygusal acaba:D:D
-
.dng Vay arkadaş dün açtığım shortu kapadım koca bi sıfır ::: .dng 60 lıkdaki pupu lar kafa karıştırıcı :rolleyes:
-
tahvil de düşüyor borsa yukarı gitme olasılığı artıyor gibi ama nereye kadar :confused: :rolleyes:
-
650 de AL geliyor bakalım ne etcek pupu larda var sanırım longlayacam :(
-
600 gidiyor 650 de geliyor ne ediyorlar bunlar ya .dng:::
-
ne graşkaya ne rankaya..sakin :)
-
şimdi 600 de yanıyor AL sinyali
-
way lebron yapmadı bir güzellik...62800 yapsa şortos potatos edeceydim
-
gaya,
son bir kaç gndürkü baş döndürücü hareketler dna mı mı bozdu acep...misal bana sanki alacaklarmış şimdi gibi geliyor..eüzü
-
[quote=saraylı;370777]
Birazdan az işim var,şu anda halen kd=64.250 ve saat 11.15 gibi bunu
63.000 kabul ediniz.13.00 gibi geri dönerim ...belki daha erken...:rolleyes:;)[/quote]
kd=62.700 oldu...:cool:
-
sırf günü işlem yapmadanbitirmiş olmayak deyu..bir adet numune lonkk tester 350..ehuheue
-
[quote=Astatin;370797]gaya,
son bir kaç gndürkü baş döndürücü hareketler dna mı mı bozdu acep...misal bana sanki alacaklarmış şimdi gibi geliyor..eüzü[/quote]
fena bozuldum be Asti hiç sorma dün ne güzel sevindim 59 ları görünce ama geçici sinyalmiş sevinmem :::.komkafayı yedim resmen.kom
-
istop....30 tl zarar.. :) kendime gurufasulye pilav cezası veriyorum akşama :)
-
şu anda dalga yapısı açısından iki alternatif var:
-ya bir 4.dalga içindeyiz ve bunun c siyle 66.700-68.500 bandında bi noktaya yükselmeli..
-ya da dünden beri oluşan yukarı hareket bir 2. dalga ve sert 3 .dalga ile ve 5. ile çok daha aşağıları görmeliyiz...ki bunun dibi o zaman 51.000 e kadar iner..
1.şık daha mantıklı gibi duruyor,ikincinin olasılığı daha az bence,eğer yukarı giderse yarın akşama kadar yani haftasonuna kadar 4.dalgayı bitirir gibi duruyor,her halde sisteme bakmalı...;)
-
61250 altına sarkarsak güzel olur o zaman 59425 ve altında 56000 test edebiliriz.
-
Saraylı hocam bu dalga EW ler 15 liğe göremi yoksa günlük falanmı :rolleyes:
-
[quote=saraylı;370799]kd=62.700 oldu...:cool:[/quote]
kd=62.450
sistem satta...:::
-
[quote=a.kaya;370821]Saraylı hocam bu dalga EW ler 15 liğe göremi yoksa günlük falanmı :rolleyes:[/quote]
kaya ,
ew de her zaman diliminde bakabilirsin ,istersen 1' lıkta bak...keyfe keder..ben 60-15-5 likte bakarım mesela...çünkü pu/nu larla dip /tepeleri senkronize etmek gerekiyor...