[quote=indregandi;344717]sistem ne yaptı,...graf lazım, bir bakalım şunlara,...[/quote]
iyi iyi de sevinemiyosun ki tam........ akşama atarım....... gayet iyi........lelele.lelele.lelele
Printable View
[quote=indregandi;344717]sistem ne yaptı,...graf lazım, bir bakalım şunlara,...[/quote]
iyi iyi de sevinemiyosun ki tam........ akşama atarım....... gayet iyi........lelele.lelele.lelele
abicim ben bar sayar oldum artık.... hahahahahahahha........ adam 5 barda 1000 puan yukarı daha buraya yazıyı bitirmeden 5 barda 1000 puan aşağı........ hahahahah...... kepazelik yani............ hahahahah
.brv.brv.brv.brv.brv
k e p a z e l i k............................:D:D:D
Hemde ne kepazelik en son çayımı yudumlamaya döndüğümde 1000 puan yapmış
Yani dovda oynasaydık köşeydik, dji gibisi yok,....:..:
Benim poz yarına artık,...
sistemler robotla yarışacak kadar nasıl optimize olacak!..çook zor iş..dalgada kalanlara geçmiş olsun diyorum...
hocam bu iş çook zor, istediklerinde indikleri kale alıyorlar, istediklerinde dow alıyorlar..
sistemler çarpılmak için, ky soyulmak için ha bire akordion oluyor..!
[quote=tr_hope05;344767]sistemler robotla yarışacak kadar nasıl optimize olacak!..çook zor iş..dalgada kalanlara geçmiş olsun diyorum...
Hocam bu iş çook zor, istediklerinde indikleri kale alıyorlar, istediklerinde dow alıyorlar..
Sistemler çarpılmak için, ky soyulmak için ha bire akordion oluyor..![/quote]
zor deyildide zorlaştı,.....1200 puvan fake yükseldi, o benim 225 altı kalışa iş biter dediğimde, kalsa idi herkes para kazanacaktı deyilmi,..sistemler sinyal vermiş, oh ne güzel,.....
Ben sadece bunun önlemini sistemler sinyal verdiğinde fiyat 2xx okunurken 250-575 arası poz açılabilir olarak verdim, 575 stop dedim,....
781xx civarı neredeyse 1200 puvan fake yükseldi, fake diyoruz sonuca göre, o anda kimse 1200 puvana fake diyemez, kaldıraçlı py de hiç diyemez,...döndü bir daha çaktı,...o sistemler in hepsi fake yaptı, ....alaıda verdiler satı da yetişebildileri kadarı ile,...
Yapacak bir şey yok,....kaç günde bir olduğuna bakılacak es geçilecek,...:(
Bakın size bir şey daha söyliyim, 79225 den l açtım, 350 gördü,...225 geri geldiğinde kapadım pozu,.....ucuz yırtmışım yani,....size yazı yazarken bir uğultu vardı hard discde.....
Açtım baktım kan gövdeyi götürüyor, 76550 kritik yerenin az üstüne 76675 emir girdim, 76900 döndü....gelse idi gün içi çıkardım, yarına kalmazdı.....
Gelmedi poz yazmadım,.......
[quote=indregandi;344774]zor deyildide zorlaştı,.....1200 puvan fake yükseldi, o benim 225 altı kalışa iş biter dediğimde, kalsa idi herkes para kazanacaktı deyilmi,..sistemler sinyal vermiş, oh ne güzel,.....
Ben sadece bunun önlemini sistemler sinyal verdiğinde fiyat 2xx okunurken 250-575 arası poz açılabilir olarak verdim, 575 stop dedim,....
781xx civarı neredeyse 1200 puvan fake yükseldi, fake diyoruz sonuca göre, o anda kimse 1200 puvana fake diyemez, kaldıraçlı py de hiç diyemez,...döndü bir daha çaktı,...o sistemler in hepsi fake yaptı, ....alaıda verdiler satı da yetişebildileri kadarı ile,...
Yapacak bir şey yok,....kaç günde bir olduğuna bakılacak es geçilecek,...:([/quote]
ben sizin gibi sistemler oluşturma konusunda kafa yormaktayım..sayenizde bulduğum öğrendiğim şeyleri arada paylaşıyorum..hiç bir sistem yok ki işi %100 tuttursun..bunda öncelikle peryot olayına karar vermek gerekiyor sanırım..bazı balıklar sığda yüzerken bazı balıklar derinlerde yüzer..kimileri daha yeni poz alırken kimileri her anında pozda geçirir..
işte burada herkesin kendini iyi tanıyıp hangi peryotta çalışacağı önemli..örneğin 1. dakka graf anında 1000 puanları demin kazandırırken, 120 lik peryotta balina misali ağır olanlar yerinde oturuyor..çünkü sistemleri bu ani düşüş ve yükselişleri göremiyor.!..
-bu eğitim sürecim bittiğinde sizin gibi arada yön amaçlı vereceğim..tabi zaman bulabilirsem..:)..arada renk olsun diye graf atarım..
teşekkürler - TR_hope05
şimdi hafta başı verdiğimiz üçgende tekrar sağlıklı olan o ügene göre oynamak,.....asi ile histo arasında kapanışa göre 775 puvan fark var, kapanış 77225 te,..
77225-775 =76450 eder...ben çok önemli short kriterini 76550 vermiştim, short pozda olanlar buna bakacak,.....ama agamemnonda tam bir bela,...
Nasıl olack, değerler tutuyor 10 numara para yok,.....
[quote=tr_hope05;344777]ben sizin gibi sistemler oluşturma konusunda kafa yormaktayım..sayenizde bulduğum öğrendiğim şeyleri arada paylaşıyorum..hiç bir sistem yok ki işi %100 tuttursun..bunda öncelikle peryot olayına karar vermek gerekiyor sanırım..bazı balıklar sığda yüzerken bazı balıklar derinlerde yüzer..kimileri daha yeni poz alırken kimileri her anında pozda geçirir..
Işte burada herkesin kendini iyi tanıyıp hangi peryotta çalışacağı önemli..örneğin 1. Dakka graf anında 1000 puanları demin kazandırırken, 120 lik peryotta balina misali ağır olanlar yerinde oturuyor..çünkü sistemleri bu ani düşüş ve yükselişleri göremiyor.!..
-bu eğitim sürecim bittiğinde sizin gibi arada yön amaçlı vereceğim..tabi zaman bulabilirsem..:)..arada renk olsun diye graf atarım..
Teşekkürler - tr_hope05[/quote]
120 lik çalıştı, aynı barda sinyal verdi,...diğerleride alt zaman diliminde fake kaldılar,....şimdi şu an bendeki bütün sistemler beraber düşüp kalkıyorlar, genetikleri öle, 250 puvan oynadılar bunu verdim,....
Py sinüs dalga yapan bir yapıda her zamn, bazen sistem iş götürür, bazen kişi dehasını konuşturur,....bazen de bakarsınız ne yapsa iş tutamaz, bunların hepsi gerçek...ölese,
sistem çalışacağüı zaman bunu bilebilmek,
deha çalışacağı zaman bunu anlayabilmek, bu deha diyebilmek o anda,...
Ne yapsanız olmuyorsa geri çekilmeyi bilebilmek...
Sonuç ne bilebilmek, ölese sil baştan,....niye çünkü bilebilmek, bilebilmek,bilebilmek.....
şimdi sistemleri ben hafta sonu ayarladım, ne oldu trend üzerine oturdular,.....zamanları geçti yani,....
Deha yı konuşturduk dedikki akordiyon ortada verin, ne oldu ucları limitleri doğradılar,...
ölese ne yapsak olmuyorsa kenera çekil, bunda başarılı olduk, karımız burada kendim için tabi,...
[URL=http://img163.imageshack.us/i/50616177.png/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7057/50616177.png[/IMG][/URL]
AHANDA SİSTEM, AKŞAM EVE GELDİN VEYA SEANS BİTTİ AÇTIN ASLAN GİBİ PUVAN ALMIŞ,....OTUR EXCELDE HESAPLA, EXCELDE HASILAT VAR SENDE YOK,......
BU GÜN İSTİSNA TABİ, BEN BU SİSTEMLERE GÜVENİYORUM, ALAYINA......BİR UMUT VAR HEMDE HİÇ OLMADIĞI KADAR,....BU GÜN BİR İSTİSNA, SİNYAL OKEY ZAMAN YOKTU,.....
indi üstad bu tiny çalışmıyo bende..... başka bi link var mı resim yapıştıracağım.......
[quote=SU-TE;344789]indi üstad bu tiny çalışmıyo bende..... başka bi link var mı resim yapıştıracağım.......[/quote]
[url]http://imageshack.us/[/url]
[URL]http://img59.imageshack.us/i/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai.png/[/URL]
indi üstad son durum bu şimdilik.............
[quote=indregandi;344778]Nasıl olacak, değerler tutuyor 10 numara [B][SIZE=6]para yok[/SIZE][/B],.....[/quote]
işte tüm mesele bu, kişide ne motivasyon bırakıyor ne de paraüüü
ben bilmek istemiyorum sadece doğru trade etmek istiyorum ama pala öyle böyle şerefsiz değil:(
[COLOR=white]bunların alayını cin ordusuna...[/COLOR]
bugün 500 point aldık 1000 point verdik.
aşağı düşerken birde matriks dondu 15-20 dk. sürdü bu donma olayı açıldığında saat 17:36 idi a.q.
bugün out of order oldum diğer günlerdeki gibi:(
[quote=indregandi;344667]225 altında kalışa iş biter,...[/quote]
[quote=indregandi;344675]henüz kalmadı, dji yi işaretledi, burası önemli oldu, dji, yön onda bu gün,...[/quote]
[quote=ordi;344687]düşünce al dediniz aldım+. beş dk da beşyüz point bereket versin+.[/quote]
[quote=indregandi;344691]helal sana ordim,....yüreğime su serptin,....burayada 225 altında biter dedik, kalalmadı py,....o graftaki oklu açık mavi bant bunların yükselen pysi,[/quote]
[quote=indregandi;344709]ordim biraz dikkat et,.....[/quote]
[quote=ordi;344804]bugün 500 point aldık 1000 point verdik.
aşağı düşerken birde matriks dondu 15-20 dk. sürdü bu donma olayı açıldığında saat 17:36 idi a.q.
bugün out of order oldum diğer günlerdeki gibi:([/quote]
:confused: :(
şerro bu gün dji yi kale aldı, nedeni...dji aslında ilk yazdığmızdan bu yana indregandi indiğine 600 puvan verdi...agamemnon hepsini pas geçti, dötünde reaktör patladı banamısın demedi, bu güne kadar.....
Haftalık ve günlükte bant dışında dji, bu paniğin nedeni, vıx diğer nedeni,....
Ancak buna rağmen fake imkanı tanıdı dji agamemnona eğer tanımasa idi aslanlar gibi shorttuk cümbür cemeat,...cümbür olduk ama cemeat olamadık,...:cool:
[quote=su-te;344796][URL]http://img59.imageshack.us/i/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai.png/[/URL][/quote]
seninkide çukura düşmüş, ama kendini korumuş , bayağı zor olmuştur, AMA SİSTEM OLDUKÇA İYİ,......
Bende bütün sistemler fake yedi, sonra döndü sattılar,...ben zaten yazıyordum bütün bunlar olurken,....:..:
[URL="http://img689.imageshack.us/i/89474999.png/"][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9980/89474999.png[/IMG][/URL]
BU YUKARIDAKİ HARİÇ,....DİĞERLERİ DE FAKE YEDİLER AMA ZARAR LARI YOK TEPEDEN SATTILAR,..SADECE HIZLI OLMAK GEREKİYORDU, BAKACAĞIZ MÜCADELEMİZ SÜRECEK,...
4 ve sonrası
[IMG]http://666kb.com/i/brtphsxy70zx7g669.gif[/IMG]
arkadaşlar bu oynaklık ne para bırakır, ne sağlık...
damla damla biriktirğimiz puan/paralar saniyeler içinde buhar oluvermiş gitmiş...
oyunlarda "easy, normal, hard" leveller var ya.. endeks kontratlarında "hard" levele sık sık geçilir oldu... hard levelde malum, kazanma ihtimalin yok denecek kadar zayıf... karşındaki bilgisayarın işlem gücüne kaç kişi makul tepki verebilir ki... arkadaşın birisi güzel ifade etmiş; "robotla mücadele, orantısız güç" diye...
bugünkü yaşananlar bardağı taşıran son damla oldu benim için... endeks kontratlarında işlem yapmama kararı aldım... döviz ve altın kontratlarında votatile daha az...
sayın [COLOR=blue][B]indregandi[/B] [/COLOR][COLOR=black]hocama özverili paylaşımları için teşekkür yetersiz kalır, kalbi olarak dua ediyorum... Allah razı olsun... Gönlünüz gibi kazancınızda bol olsun... sizi izlemeye devam edeceğim...[/COLOR]
[IMG]http://666kb.com/i/brtpiuq1yllalo1tm.jpg[/IMG]
bence vob manipule piyasadır ve açıldığı günden beri kaldıraç oranı sayesinde hisseden yıllarca alınamayacak para, bir gün içerisinde dışarıya çıkarılmaktadır.
vob'u bırakma erdemi gösterebilen tüm arkadaşları canı yürekten TEBRİK EDERİM.
YARININIZ KESİNLİKLE BUGÜNDEN İYİ GEÇECEKTİR.
sevgili üstadlarım bir düşüş trendi başlamış artık diyebilirmiyiz
şimdi, 70325 ile dip yapıldı malumunuz, buradan 79575 e kadar gelindi malumunuz,....bu gün kü düşüş ana kaynak dji, bir süredir dji burada çokça yazdım, en son dünde attım, ilk yazdığımdan bu yana 900 puvan düşmüş,...bu günün farkı ise günlük ve haftalıkta bant dışına çıkışı, ilaveten vıx sin hareketlenişi, bunların hepsi dji ile ilgili geçmiş sayfalarda kayıtlı mevcut, biz ise bu gün bununla ilgilenir olduk, artık dji ile beraberiz, beraber yatıp kalkacağız,....bu 11450 ve 109xx seviyelerinde haftalığında yerine oturacak, djı harici piyasalara ise bunu izlemek kalacak,......
Minare kılıfa girermiydi eğer minare ise,buna bakacağız, domuzlar uçarmıydı eğer domuzsa bunlara bakacağız, şimdi bunlar dursun kenerda şununla ilgiliyiz minareyi çalan kılfını hazırlarmı,....eğer çalmışsa....
Bu süre zarfında dipten 9000 puvan geldik, bu gün içinde bunun 7000 halen cepte, eğer almışsak,...eğer yapmışsak yapabildiysek, dik durduk herkezden önce işaret ettik, minörden majöre kadar gittik,....
Bu ülke için senaryolarım halen geçerlidir, çünkü nedenlerim geçerli, ancak bir toz ve duman bulutu olacak, buna hazırlıklı olalım, topikçe long olduğumuzu düşünmüyorum, bugün short açtık zaten ama cebe atamadık malum,......
Cümleten başarılar diliyorum, .......
Bundan kelli biraz daha az yazacam, daha ziyade günlük yorum yapacam, ama düşüncelerini açıklayanlarıda seve seve izlerim ve desteklerim elden geldikçe,.....
Son üçgende kaldık, hafta başında......ddikki bir üçgenimiz var ve eğer diye devam etmiştik, ikinci kez üçgene geri döndük, graf konuşsun biz oradan takip edelim,....
Başata sayın [B][I]mirzaşana[/I][/B] ve tüm desteklerini esirgemeyen dostlarada ayrıca teşkkürler,.brv,
[URL=http://img5.imageshack.us/i/22533285.png/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1719/22533285.png[/IMG][/URL]
ÜÇGEN BELLİ, MAVİ ÇİZGİ ORTASINDAN GEÇİYOR VE İKİYE AYRIYOR,....FİYATLAR YA SIKIŞACAK, YA YENİ DİPLERE GİDECEK,....
ALTTAKİ İNDİKATÖR OYNAKLIK BİR SÜREDİR BELİRTTİK BUNU AŞAĞI EMNİYETLİ ALANA ÇEKEMEDİK, TEHLİKELİ HALİ BU GÜN AGRESİFLİK KAZANDI,....
[SIZE="5"]slm gandi abi
[SIZE="5"]japon yeni ne alemde.dng.dng.kom.kom
crashh tüm hızıyla yolda:dü:.dng.dng::::::[/SIZE][/SIZE]
indikatörlerdeki agresifliği hangi yönde olduğunu düşünmektesiniz üstadım
bir satış baskısımı yok
bir fake anlamındamı
kraşın kralı kayahan kardeşimizde gelmiş
hoş geldin kayahan
[quote=indregandi;344778]şimdi hafta başı verdiğimiz üçgende tekrar sağlıklı olan o ügene göre oynamak,.....asi ile histo arasında kapanışa göre 775 puvan fark var, kapanış 77225 te,..
77225-775 =76450 eder...ben çok önemli short kriterini 76550 vermiştim, short pozda olanlar buna bakacak,.....ama agamemnonda tam bir bela,...
Nasıl olack, değerler tutuyor 10 numara para yok,.....[/quote]
[URL=http://img143.imageshack.us/i/95516274.png/][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/2244/95516274.png[/IMG][/URL]
YRIN ASİ HİSTO İKİLİSİ YUKARIDAKİ MATEMATİK GERĞİ, 775 PUVAN MESAFELİ,..ARALARINDAKİ FARK BU.....HESABİDA YUKARIDA, ASİ HİSTODAN KURTULDUĞUNDA DOWN PY BAŞLAR, BUNUN ORTA FİYATI İSE 76450 DE, GÜN İÇİ BUNU BAŞKA BİR HESAPLA DUYURMUŞ İDİK, 76550 İDİ...
[B][/B]borsanın ana trend çizgisi üzerindeki kısa vadeli trendin altına gelmesi aşağı yönlü riski artırıyor. Bu bağlamda endeksin ana trend destek noktasına yönelmesi beklenebilir. Bugünkü kapanış itibariyle ana trendin destek noktası 62 bin 970 seviyesinde bulunuyor. Olası satışlarda bu noktaya kadar olan geri çekilmeleri normal karşılayabiliriz ancak bu noktanın altına olacak kapanışlar hatta sarkmalar borsada aşağı yönlü yeni bir trendin oluşmasına neden olabilir. Bir noktaya daha dikkat çekmek istiyorum. Borsa son 5 günlük kapanışını 200 günlük hareketli ortalama seviyesinin üzerinde yaptı. Endeks bu seviyenin üzerinde kalmak isteyecektir. Bugünkü kapanış itibariyle de endekste 200 günlük hareketli ortalama 63 bin 129 seviyesine denk geliyor. Endeksin bu nokta altına sarkması durumunda trend desteğinin kuvvetliliğinde azalma olabilir.
Borsa 58 bin 68 seviyesinden başlattığı kısa vadeli yükseliş trendi üzerinde hareket ediyor. Bu ana trendin hemen üzerinde de başka bir trend oluşturdu. Daha kısa vadeli olarak gördüğümüz bu trendin destek noktası ise bundan sonraki işlem günü için 64 bin 185 seviyesinde bulunuyor. Olası geri çekilmelerde ilk olarak bu noktaya dikkat. Bu noktanın aşağı geçilmesi durumunda ise ana trendin destek noktası olan 62 bin 56 seviyesi endeks açısından son derece önemli olacak.”
Grafiği incelersek; borsa son iki işlem gününü de yukarıda bahsettiğimiz kısa vadeli yükseliş trendinin altında tamamladı. Teknik olarak endeksin artık kısa vadeli olarak adlandırdığımız ve grafikte mavi trend çizgisiyle gösterdiğimiz trenin altına geldiği söylenebilir. Bu bağlamda yönün ana trendin destek noktasına doğru yöneldiğini söyleyebiliriz. Yani şu anki görünüm yönün ana trendin destek noktasına doğru aşağı olduğu yönünde.
[quote=kanterturk;344842]sevgili üstadlarım bir düşüş trendi başlamış artık diyebilirmiyiz[/quote]
şu anda olan biten 775 puvana sıkıştı, bu orta fiyat, long için çok nazlı olmak gerkli, yinede üçgen ve asi/histo bunu gerçekleştirecek yarın degeleri güne başlarken 775 puvan histo lehine long,...
ölese şunu rahat diyebiliriz, günlük 764xx-5xx altında satışa geçecekken, 120, 60 lık bugün çok hızlı gelişen py ile satıştalr artık,.....
[quote=indregandi;344852]şu anda olan biten 775 puvana sıkıştı, bu orta fiyat, long için çok nazlı olmak gerkli, yinede üçgen ve asi/histo bunu gerçekleştirecek yarın degeleri güne başlarken 775 puvan histo lehine long,...
ölese şunu rahat diyebiliriz, günlük 764xx-5xx altında satışa geçecekken, 120, 60 lık bugün çok hızlı gelişen py ile satıştalr artık,.....[/quote]
teşekkür ederim üstadım
[quote=kanterturk;344847]indikatörlerdeki agresifliği hangi yönde olduğunu düşünmektesiniz üstadım
bir satış baskısımı yok
bir fake anlamındamı[/quote]
kantertürk, o oynaklık indiği, bizim vobun vıx si yani, kırmız çizgi üstünde py long olsa dahi oynak, yani dalgalı,...
Bu şimdi kırmızı çizgi üstünde ise fiyatların dalgalancağını yada aşğı yönlü düşüş eğiliminde olacağını söyler,... 79575 dahil bunu kırmızı çizgi altına alıp tuş edemedi agamemnon, ama dji sinden reaktörüne kadar meydan okudu, ayılara çullandı hep,....
9000 puvan yetmedi bu oynaklığa, 82000 belki hallederdi, ...
Günaydınlar cümleten,
günaydın arkadaşlar