çift tepe formasyonu diye bişey var ama efg bilmiyo herhalde
Printable View
çift tepe formasyonu diye bişey var ama efg bilmiyo herhalde
[quote=medet;223180]bizim algılayamadığımız şu kaptan, eskiden bizimkiler borsayı getirirdi bi noktaya ordan 2 gün tavan tavan biterdi iş. fakat bu yabancılar yedire yedire (göstere göstere adeta) yapıolar.. güzel bişi ky için.. bilmem katılırmısınız..[/quote]
Evet alım içinde fırsat yaratıyorlar ama kafayı tek yöne takmamak lazım dünden bugüne 1500 puan.
Sabah dedim 625 dikkat edin üzeri yukarıydı alsan 500-600 puan
[quote=bear on;223183]çift tepe formasyonu diye bişey var ama efg bilmiyo herhalde[/quote]
Bence formasyondan çok fiyatlara odaklanmalı destek drençlere formasyonu her zaman yok ederler.
Çift tepeyi burada yaptırmayacağı tutar 75000 yaptırayım der.
fdji tam drençde bekliyor djı açılışını 859 drenç.
Gene japon ev kadınlarımı geldi.
[quote=Larossıan;223197]Gene japon ev kadınlarımı geldi.[/quote]
Bu kez sumocular gelmis abi,ye ye doymuyorlar....kocalarını göndermisşer japon ev hanımları..bu kadar cakma bir ekonomi olamaz..
ii akşamlar .. bol kazanç show devam edior :) ben 2 gündür izliom .. basiret bağlanması .. herşey bi nasip kalın sağlıcakla..
Shortta olan arkadaşlara üzülüyorum ama yazmaktan başkada elimden birşey gelmiyor.
İyi akşamlar bol karlı günler sizlerin olur inşallah..
iyi akşamlar Larossian abi, elinize sağlık...
Sayın Larossıan ,
fazla yazmaya vaktim olmuyor benimde ,ancak fırsatını bulursam elimden geldiğince grafik göndermeye çalışıyorum.Yardımcı olabiliyormuyum arkadaşlara ancak ,sizin sayfanızda uygun oluyormu bilemiyorum ama gene de fikir olsun diye gönderme taraftarıyım.
saygılar,
Üstad eline sağlık sayende shorttan erken vazgeçtim.