bir saat kadar beklemeden cort acan oyulur........
Printable View
bir saat kadar beklemeden cort acan oyulur........
[quote=eksper;212653]bir saat kadar beklemeden cort acan oyulur........[/quote]
aynen DÜN SPOT U 52300 LERDE 30 DK TUTTULAR BENİM İÇÜN KTİTİK YER ORA BAKCAM.. ATMASYON BENİMKİ BAKMAYIN BANA..
elimizde cort var....sahte yukarı bir cıkış olmalı....o zaman yoklama babında basmak gerek....bugün para kazanmak zor.....
zabahınan ofise giderkene metroda palaya denk geldim. naber nassın çoluk çocuk derken lafı ağzından aldım. pala bugün bütün şirinliğini gösterecekmiş. alana satacak verenden alacakmış. herkesi hoş tutacakmış. çok galp gırdım ama pişmanım dün gece papazı makamıma çağırıp papaza günah çıkarttırdım dedi. çok günahı var bu papazın arada yapıyorum bunu dedi.
adam yanaklarına mandal sıkıştırılmış gibi sırıtıp duruyordu konuşurken. tikkatli olmak lazım. pala papaza bile istavrozu ters giydiriyor baksana.
günaydın cemaat.
simülasyonu cözmeye calışıyorum.....kıpraşmadan bekliyoruz ...günluk bazda daha birşey belli degil.....
[QUOTE=Kutsal Hazine Avcısı;212666]zabahınan ofise giderkene metroda palaya denk geldim. naber nassın çoluk çocuk derken lafı ağzından aldım. pala bugün bütün şirinliğini gösterecekmiş. alana satacak verenden alacakmış. herkesi hoş tutacakmış. çok galp gırdım ama pişmanım dün gece papazı makamıma çağırıp papaza günah çıkarttırdım dedi. çok günahı var bu papazın arada yapıyorum bunu dedi.
adam yanaklarına mandal sıkıştırılmış gibi sırıtıp duruyordu konuşurken. tikkatli olmak lazım. pala papaza bile istavrozu ters giydiriyor baksana.
günaydın cemaat.[/QUOTE]
Ne yani...Koskoca pala metroya mı biniyor? :::
Günaydınlar...:)
.lelelegalibin metrosunada binmesin bugün..
[QUOTE=makinist;212670]Ne yani...Koskoca pala metroya mı biniyor? :::
Günaydınlar...:)[/QUOTE]
Arada bir halka karışmak iyidir abi, nabız yokluyor :::
dedigim sahte cıkış oluyor gibi....bekliyoruz.....mutlak basacagım....az daha yukarı....
günaydınlar...
şimdi az aşşagı gidip tekrar yukarı yapmalı....
sayın bozayı yarın için düşünceleriniz aynı mı