-
Piyasayı ne hale getirdiler sırf pala kazansın diye, iyide kardeşim pala ne bu hırs? bak kanuni vasiyetinde ne demiş ibret al pala efendi...
[B]Ben ölünce bir elimi tabutun dışına atın.İnsanlar görsünler ki, padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir...[/B]
İşte size link....
[URL="http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/kitaplara-giren-unutulmaz-sozler/564338/7#haber-baslik"]http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/kitaplara-giren-unutulmaz-sozler/564338/7#haber-baslik[/URL]
-
[quote=KIZILAGA;349022]800 puan verdiler..78000 den beri betonluyorum..84000 fulledim artık.Ya onlar temele ya ben şantiyeye..
Hem banka karı azalıcak hem tepicek mi..[/quote]
KIZILAĞA piramitlerini mi inşaa ettin , patron? İnşaat sahası nerede?? Açılışı kim yapoor??
-
selam, paraya para demeyenler!
siteye girilmiyor...
-
Pala manyağına piyasayı ayarla, palada bu eşitsizlikten faydalansın bizi hep eli boş göndersin..
Sonun aynı olacak pala efendi ama bu piyasayı bu hale getirenler ne olacak?
-
[quote=nunu;349025]selam, paraya para demeyenler!
siteye girilmiyor...[/quote]
Sabah enorton'la siteye nasıl girilir konulu seminer düzenlemiştik.. Yalnız zaten siteye giremeyen bir kişi bunu nasıl okuyacak şeklinde bir soruya hazır değiliz lütfen kimse sormasın... :..:
-
[quote=excali;349024]KIZILAĞA piramitlerini mi inşaa ettin , patron? İnşaat sahası nerede?? Açılışı kim yapoor??[/quote]
Usta beni şantiyede amele yaptılar 1 haftadır..Adamlar 88000 den betonladıgım hıncını aldılar..Kafa kafaya geldik :))
Her seçim doneminde boyle hareketlere yakalanıyorum..86000 son durağım.
-
[quote=bull market;349026]
Sonun aynı olacak pala efendi ama bu piyasayı bu hale getirenler ne olacak?[/quote]
Piyasanın nesi var ki bullpatron? Yataydan şikayetçiydik, sesimizi duydu canavar gibi trend yaptı işte Pala... Sevildiğimizi bilelim... :::
-
[quote=nunu;349025]selam, paraya para demeyenler!
siteye girilmiyor...[/quote]
Beceriksiz. Biz ne ediyok buralarda?:..:
-
Az önce girdiğimde sitede birinin selamı vardı okudum, malum çakıltaşı değil bizim teminatlarda paraylan gani gani:) bi teşekkür butonuna basayım dedim ama şimdi giriyorum yok öyle bişey okuyamıyorum:)
Buna ne diyeceksiniz?.kom
-
[quote=Strategist;349030]Piyasanın nesi var ki bullpatron? Yataydan şikayetçiydik, sesimizi duydu canavar gibi trend yaptı işte Pala... Sevildiğimizi bilelim... :::[/quote]
piyasa misss. ama sistemciler için :::
ama geçen dönemde iyi hırpaladılardı. bunlara şaşırmamak lazım hep aynı döngüde gidip geliyor piyasa
-
[quote=excali;349031]Beceriksiz. Biz ne ediyok buralarda?:..:[/quote]
zaten sizin pala oldugunuzu da biliyodum ben:::
-
[quote=Strategist;349030]Piyasanın nesi var ki bullpatron? Yataydan şikayetçiydik, sesimizi duydu canavar gibi trend yaptı işte Pala... Sevildiğimizi bilelim... :::[/quote]
Severken dırmık atmasın patron..