[quote=hpy;263422]73850 ye yeniden değip aşağıya gelecek zannımca.[/quote]
Saraylı ğbi ben de sen gibi pala mıyım acaba yaa:::Burdan da aşağıya dönerse pala ilan edecem kendimi .lelele
Printable View
[quote=hpy;263422]73850 ye yeniden değip aşağıya gelecek zannımca.[/quote]
Saraylı ğbi ben de sen gibi pala mıyım acaba yaa:::Burdan da aşağıya dönerse pala ilan edecem kendimi .lelele
[quote=saraylı;263443]ahtapotun sistemi kazandı...kom:D
STR kullanıyomuş..:..:
T..CT..CT..C[/quote]
o ahtapottan bizede lazım abi.brv
[quote=saraylı;263431]DTC 72.000 den beri alda...:p
Keza TDE dediğim ho lar da al verip yelpaze gibi açılmış..:::
Zerafete bakın...;)
[IMG]http://i25.tinypic.com/fxyyk2.jpg[/IMG][/quote]
öhm abi övünmek gibi olmasın benim göstergeler 68,500'den 68,300'e düşüşü onaylamamıştı ya.
aha o günden beri giçbir düşüşü onaylamadı. yani 68,300'den beri alda :D
[QUOTE=saraylı;263433]halojenim eyvallah,:)
valla şansa hepimizin ihtiyacı var...::::p[/QUOTE]
%50 şans kafadan var abi, en güzeli vob vala... başka yerde yok bu kadarı.. :D
üvvv ikinci 850 kısaları stopladılar... üvvvvv
amma apsd deki asırı dusus bırazdan bı assa yolculuk habercısı gıbı geldı bana...
ulan pala alacağın olsun kestin kolumu:mad::mad::mad: neyse sağlık olsun birdahaki oyuna artık+.+.+.
pala benim ahtapotu kalamar yaptı:)
[quote=hpy;263445]Saraylı ğbi ben de sen gibi pala mıyım acaba yaa:::Burdan da aşağıya dönerse pala ilan edecem kendimi .lelele[/quote]
aman hpy ,ikimiz de pala değiliz ,:rolleyes:
sonra küfür yeriz çok,belimiz doğrulmaz...::::..:
senin öngörülerin çok güzel ,o ayrı....brv.boks..lelele
[quote=unlimitted;263448]öhm abi övünmek gibi olmasın benim göstergeler 68,500'den 68,300'e düşüşü onaylamamıştı ya.
aha o günden beri giçbir düşüşü onaylamadı. yani 68,300'den beri alda :D[/quote]
unli,
teprikler abicim ,.brv
seninki iyiymiş valla,:rolleyes:;)
övün abi,rahat ol yaa...:D:..:
YYLD.....ZİLD...zzzzzzzzzzzzzzzz
[quote=halojen;263449]%50 şans kafadan var abi, en güzeli vob vala... başka yerde yok bu kadarı.. :D[/quote]
halojen doğrusun,
üstüne sistem +analizle bir %30 da biz koyuyoruz,
kazanma şansı %80 e çıkıyo....brv
%20 kaybetme de olsun artık...:::
valla vobu ben de seviyorum,:)))
hatta kaybettiğim zaman bile seviyorum...:cool::::
iyi bişi...::::..:
[quote=saraylı;263463]unli,
teprikler abicim ,.brv
seninki iyiymiş valla,:rolleyes:;)
övün abi,rahat ol yaa...:D:..:[/quote]
yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
yalnız şu ara gözüme takılan bişiler var. bakalım. sistem olarak onu kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
benim 6 yaşındaki kıza vericem grafikleri. aha şurda şu çıktığında şu tuşa bu çıktığında bu tuşa bas diyecem.
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::
[quote=Astatin;263465]YYLD.....ZİLD...zzzzzzzzzzzzzzzz[/quote]
tebrikler abi.brv hesap numaranı söyleseydin direk eft yapardık uğraştırmasaydın beni:..:
73500 dördüncü denemede aşıldı diyebiliriz artık..
5 dk lıklar en son dün 72100 den beri alışta hiç bozulmadan.trend zamanları şovu devam ediyor..
trend 5 göstergem 73600 ve üzeri fiyatlarla aşırı alım bölgesine girdi,ufaktan kısalmaya başladım ben..ama bi süre unmüsterih olucaz :)
75 den satış gelir daha :D :D ahahah
[quote=unlimitted;263469]yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
yalnız şu ara gözüme takılan bişiler var. bakalım. sistem olarak onu kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
benim 6 yaşındaki kıza vericem grafikleri. aha şurda şu çıktığında şu tuşa bu çıktığında bu tuşa bas diyecem.
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::[/quote]
unli ,
öle bişi varsa çalış abi üzerinde ,bakarsın iyi bişi çıkar..??:confused:
çok iyi fikir,bi bakıyosun senin kız 3 ay sonra ,3 sekreter kız oturtmuş laptopun başına ,sistemleri çalıştırıyo...::::..:
olur mu olr ,hehe...:..:
flat flat bakiyoz benim gibi bir boga ruhlu insana yakismadi....ama short basmamak icin kendimi zor tutuyorum
[quote=saraylı;263477]unli ,
öle bişi varsa çalış abi üzerinde ,bakarsın iyi bişi çıkar..??:confused:
çok iyi fikir,bi bakıyosun senin kız 3 ay sonra ,3 sekreter kız oturtmuş laptopun başına ,sistemleri çalıştırıyo...::::..:
olur mu olr ,hehe...:..:[/quote]
çalışıcam abi. önce bi manuel hesap yapayım ne kadar getiri sağlamış. malum matriksten anlamıyoz, sistem testır mestır bişiler diyonuz siz her bi haltı otomatik yaptırıyonuz kaç para getirmiş kaç para götürmüş. ben hiçbirini bilmiyorum onların.
biz grafiği açıp çalakalem püh deyip başlıyoz şurdan al vermiiiş, şu kadarı şu sinyalde gitmiiiiş diye hesaplamaya. :D
sonuçları paylaşırım illa ki.
bi bakmışsın benim kız bana "benim kazandırdıklarımı zirve-dip avlıycam diye kaptırıp durma baba" diye fırça atmaya başlamış :D:D
[quote=kitaro;263470]tebrikler abi.brv hesap numaranı söyleseydin direk eft yapardık uğraştırmasaydın beni:..:[/quote]
Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:
ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin
[quote=temese;263441]Şimdi üstadım;
yazımı yanlış anlamışsınız dolayısıyla alttaki yazı gereksiz olmuş:)
lakin faydasız olmamış tabii ki
tüm yazdıklarınıza katılıyorum ve hatta bunları yıllar önce başka forumlarda da savunmuştum
bu ülkede doların 1.50 altında kaldığı her gün bence vatana ihanettir
ve yıllarca bu politika yürütülmüş ülke resmen peşkeş çekilmiştir
faizler zamanında düşürülmemiştir
ancak bu kriz sebebi ile doğru yolu bulabildiler
fakat daha çok şey eksik
üretime dayalı bir politikaya geçilmedikten sonra hiç bir şey düzelmeyecektir
eninde sonunda duvara toslayacağız
merkez bankası 1.50 altında doları para basarak almalı
aldığı doları karşılık olarak tutmalı
faizi de çok önce düşürmeli idi
zaten o zaman dolar 1.25 falan olmayacaktı..
çok para akıtıldı çoook
bu arada uykusuzluğun çeneye vurduğunu da ilk defa görüyorum:)
dün akşam veranda da çay içerken yorgunluktan masada uyuyakalmış biri olarak:)[/quote]
doların düşmesinin ülke ekonomisine verdiği zararı bilmeyen/okumayan/öğrenemeyen bir toplum olduğumuz sürece, biz doları 1,19'a düşürdük diyerek övünen politikacılar malesef varolmaya devam edecek.
[quote=kitaro;263487]ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin[/quote]
kitaro iyi tatiller,benim yerime de şöle şezlonga uzan ,güneşte yan ,denizde yüz...:..::D
[quote=Astatin;263484]Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:[/quote]
buradaki adamlar çok zeki kazanmak zor olur kendi aramızda oynarsak zararlı çıkarız yani:D
[quote=saraylı;263490]kitaro iyi tatiller,benim yerime de şöle şezlonga uzan ,güneşte yan ,denizde yüz...:..::D[/quote]
saolasın abi sende kediciğe iyi bak bol kazançlar
[quote=unlimitted;263469]yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::[/quote]
Çook zaman önce bir yaşanmış olay ;
Bir arkadaşımız, serbest danışman, çokca evde bulunur VOB la uğraşır. Oğlu var çocuk yaşda..Biizmkini izliyor merakla, VOB grafiklerini, indikatörleri falan..Baba bende oynayayımmı diye de ısrar ediyor v.s...Bizimki bir gün uzunca bir süre yurtdışına çıkacak...Çozuğun merakı tatmin olsun diye hesapta 1 kontratlık teminatta az birşey fazla para brakıyor..hadi sen oyna ben yokken diyor..zaman geçiyor, bir kaç hafta...bizimki dönüyor, neetin koç bizim parayı diye soruyor oğluna..oğlu umursamaz bir tavırla ha oynadım ama sıkıldım ben ondan diyor... hesaba bakıyor bzimki..para iki katı olmuş...!!!!!!!!!!!! çocuk bir bilgisayar oyunu oynar gibi oynamış...sadece fiyatı gözle takip....:o:o:o veri yok, cnbc yok, mkro yok, teknik yok..yani kafasını bulandıracak bir şey yok.. :)
[quote=Astatin;263484]Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:[/quote]
cıngar ondan çıkmıyo aste. paranı göndermiyo ki. bak misal adaş.
msn'den dedim ki ben şortluyorum, (o longluyodu) boş yere para vermeyelim sanal olarak birbirimize açalım kontratları.
200 puan düştü piyasa. sonra 400 puan yükseldi.
200 puan düştüğünde ben dedim ki ben buradan cover yapıyorum gönder 200 puana tekabül eden paramı. adaş dedi ki ben cover yapmadım ki, bekliyorum pozda hala. ba ba ba çamura baa! :D:D
aha yüzü burada, yalansa yalan desin. :..:
[quote=kitaro;263487]ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin[/quote]
iyi dinlen..iyi datiller
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE]4.Direnç : 76.900[/B]
[B]3.Direnç : 75.525[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.150[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Direnç : 73.675[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]Pivot : 72.775[/B]
[/COLOR][B]1.Destek : 72.300[/B]
[B]2.Destek : 71.400[/B]
[B]3.Destek : 70.025[/B]
[B]4.Destek : 68.650[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.975[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 74.325[/B]
[B]2.Direnç : 73.900[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Direnç : 73.625[/B]
[/COLOR][B][COLOR=magenta]1.Destek : 72.725[/COLOR][/B]
[B]2.Destek : 72.450[/B]
[B]3.Destek : 72.025[/B]
[B]4.Destek : 71.375[/B]
buralarda takıldık ya,tevekkli dirençmiş burası..:eek:geçebilir de ama,belli olmaz...
aşağıda 73.625 civarı destek gözüküyor...:)
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=saraylı;263467]halojen doğrusun,
üstüne sistem +analizle bir %30 da biz koyuyoruz,
kazanma şansı %80 e çıkıyo....brv
%20 kaybetme de olsun artık...:::
valla vobu ben de seviyorum,:)))
hatta kaybettiğim zaman bile seviyorum...:cool::::
iyi bişi...::::..:[/QUOTE]
abi cüzdansal katkının yanında, kişisel gelişime de olumlu etkileri var vobun şaka maka...
sabrı, disiplini ve kanaatkar olmayı öğretiyor... öğrenmeyenlerin de parasını alıyor, ders ücreti olarak....
:)
bende seviyorum keratayı....
Merhaba arkadaşlar. Bol şanslar
where is the boss of the bosses..where is kingboss..where is selçuklu..üwwwww
74.000 den flat..uzunlar kapandı..operasyon tamam..
[quote=abka;263504]70.000 den flat..[/quote]
sen silmedne alıntılayayım mesajını
[quote=halojen;263499]abi cüzdansal katkının yanında, kişisel gelişime de olumlu etkileri var vobun şaka maka...
sabrı, disiplini ve kanaatkar olmayı öğretiyor... öğrenmeyenlerin de parasını alıyor, ders ücreti olarak....
:)
bende seviyorum keratayı....[/quote]
lem bi ben sevmiyorum demek hee :D
bi abimiz derdi ki, "araba karı gibidir, durduğu yerde para yer." (biraz kaba oldu ama abinin söyleyiş tarzını ve anlamı bozmak istemedim :..:)
tabe vob yoktu o zamanlar. araba vardı. :D:D
[QUOTE=Astatin;263506]sen silmedne alıntılayayım mesajını[/QUOTE]
çok hızlısın..:) asıl;74.000 den flat..uzunlar kapandı..operasyon tamam..
74300 e ulaşırsa bugun bir reverse hareketi deneyecegim... bakalım ya nasip :) flat flat bekleyenzi...
[quote=Astatin;263368]Kaldır tötünü SAM, sallanma, seri ol...Aha yazıyorum buraya, bu VOB bugün 73700 görmezse bugün kıraf mıraf yapıştırmayacam ha...
entarisi biçim biçim, yanıyorum yar senin için..tınıınımımınımımımım[/quote]
[quote=Astatin;263407]aha bi daha yazıyorum..[COLOR=red]74400 [/COLOR]görmezse de kıraf mıraf yapıştırmam bi daha..[/quote]
Ayıboluyoooo....ve hatta Ayıboğuluyo:D:D
[quote=Astatin;263203]TRIANGLE INCLUSIVE EXPANDED LAP;
(Üçgen içerir Genüşleyen Kucak Formasyonu) ;)
Sarı kovalarla temsil edilen ve her seferinde büyüyen kucaklara şortları toplamış pala..İlk üçgen zorlama olmuş biraz ama idare edin..4.üncü kucak olacak mı acaba
[IMG]http://i25.tinypic.com/w8rfoi.png[/IMG][/quote]
4th LAP ON THE WAY...:D
ema55.............73.520
Longların büyük kısmını kapattım..filattt... +1950 puan..bereket versin..yemeğe kaçarım...