-
[quote=cencuz;223632]Her taraf long olsa da yeni short pozisyonu açacaklar için o kadar da sorun görmüyorum. Hemen açmak isteyenler 73,300 stop olmak üzere 73,250'ye yakın yerlerden, daha sonra açmak isteyenler 73,800 stop olmak üzere 73,750'ye yaklaştıkça açılacak short lar 72,850'nin altında ilave açılarak güzelce maliyet yapılabilir. Benimki sadece fikir alışverişi sakın uygulamayın haaa.[/quote]
Bunu yazmaktaki sebebim pozisyon almamış vob'çular için şimdiden sonra long da açsalar short da açsalar kayıpları stop kadar olacağıdır. Stop uygulamayanlara söyleyecek bir sözüm yok.
-
[QUOTE=Kennym;223441]üvvv toplantıya gidiyom gene geldiğimde bi 1000 puan daha yükselmiş olur buralar kesin.. üvvvvvv üvvvvvvv[/QUOTE]
toplantım bitti ve goruyorumkı sabah bırkatıgım yerde.. dırencı kırmıs ama apsd sayısı bu kırısın gercek olmadıgının gostergesı -4000 e yakın poz kapanmıs bu surecte.. bu bize epey bir bezgin ayu ve temkinli boğa olduğunu gösteriyor.. 1 haftalık süreçte temkinli ayu sayısındaki artışta dikkate değer.. işte bu yüzden tepeyi yakalamak düşüncesiyle mini mini piramid stratejisi denıyorum. tabi en tepede kapatırsa vadeyi elimde patlayacak lakin akuma vurusu olmadıgı caseı dıkkate alarak devam edıyorum 1000 puanlık sarjor atım kuralına.
neyse gıdıp yemek yıyeyım cok acıktım :) 3/10 da short devam bır sonrakı kursun atım yeri 73800-74000 aralıgı ..
tekrar edıyorum sıstemım dahi uzunda gece grafigi eklemistim ama short bagımlısı bır hıstemcı olarak pıramıt metodunu merak ederek uzun soluklu deneme yapıyorum , yatırım tavsıyesı değil , short cıgırtkanlıgı hıc degil deneysel bir çalışma olup herkes kendi cebinden ogrenir prensibine istinaden yapılan birseydir. o yuzden ustalar yeter gari short short deyu kızmasınlar bana.. cok haklılar ama sebebını soyluyorum benım sıstemım dahı longda hıstemlı bır hareket..
-
[quote=fXci;223603]Yaw şaka maka taa nezamandan bevri canlı olarakh sibop yayını yapmışım foruma (belki 3-5 gun daha ileri veya geri olabilür )
[IMG]http://i44.tinypic.com/sqw2.png[/IMG][/quote]
lem ST sonucunu yapıştırsana, performans topiğine..üwww
-
Öle arası nasıl gider erkadeşler long devam.
-
[quote=ATHLON;223634][URL]http://www.youtube.com/watch?v=ElMpt3hHmA0[/URL]
bi arpa boyu yol alabilmiş mi acaba...[/quote]
ula uyuz musunuz yutuptan gönderip duruyonuz şu linkleri.
feysbuktan göndersenize yaw. üvvv
-
[quote=Kennym;223645]toplantım bitti ve goruyorumkı sabah bırkatıgım yerde.. dırencı kırmıs ama apsd sayısı bu kırısın gercek olmadıgının gostergesı -4000 e yakın poz kapanmıs bu surecte.. bu bize epey bir bezgin ayu ve temkinli boğa olduğunu gösteriyor.. 1 haftalık süreçte temkinli ayu sayısındaki artışta dikkate değer.. işte bu yüzden tepeyi yakalamak düşüncesiyle mini mini piramid stratejisi denıyorum. tabi en tepede kapatırsa vadeyi elimde patlayacak lakin akuma vurusu olmadıgı caseı dıkkate alarak devam edıyorum 1000 puanlık sarjor atım kuralına.
neyse gıdıp yemek yıyeyım cok acıktım :) 3/10 da short devam bır sonrakı kursun atım yeri 73800-74000 aralıgı ..
tekrar edıyorum sıstemım dahi uzunda gece grafigi eklemistim ama short bagımlısı bır hıstemcı olarak pıramıt metodunu merak ederek uzun soluklu deneme yapıyorum , yatırım tavsıyesı değil , short cıgırtkanlıgı hıc degil deneysel bir çalışma olup herkes kendi cebinden ogrenir prensibine istinaden yapılan birseydir. o yuzden ustalar yeter gari short short deyu kızmasınlar bana.. cok haklılar ama sebebını soyluyorum benım sıstemım dahı longda hıstemlı bır hareket..[/quote]
Benim tecrübeme dayanarak:
Yukarı gidişlerde yukarı doğru long piramiti,
aşağı gidişlerde aşağı doğru short piramidi yapılacağı şeklinde.
Siz ise yukarı gidişte short piramidi yapıyorsunuz ve her piramitte zararınız katlanıyor.
İnşallah acı bir tecrübe olmaz.
-
[quote=unlimitted;223651]ula uyuz musunuz yutuptan gönderip duruyonuz şu linkleri.
feysbuktan göndersenize yaw. üvvv[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8z_oIywvTuE&feature=related[/URL]
yaşamın kaynağı::::::Bombbbb Raider:..::..:
-
[quote=unlimitted;223651]ula uyuz musunuz yutuptan gönderip duruyonuz şu linkleri.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc[/URL]
diamonds & rust:D
-
anlatiim istersen yazarak gönderdiim movie de geçenleri adaş...canın saolsun..:))
görüntümüzde bir kuğu nehirde,nehrin tersine dooru büyük gayretle yüzmeye çalışıo....ama sonuç malum..:)
-
[QUOTE=cencuz;223653]Benim tecrübeme dayanarak:
Yukarı gidişlerde yukarı doğru long piramiti,
aşağı gidişlerde aşağı doğru short piramidi yapılacağı şeklinde.
Siz ise yukarı gidişte short piramidi yapıyorsunuz ve her piramitte zararınız katlanıyor.
İnşallah acı bir tecrübe olmaz.[/QUOTE]
nasip :) bi beklentim yok açıkçası .. yapılabilecek tüm yanlısları tamamlarsam geriye tek secenek kalınca dogru olanı ogrenmıs olurum :)
sanırım hıstem konusunun handıkapı bu oluyor bır kez algınız degısınce gerı donus ımkansıza yakın oluyor pıyasa ıcerısınde bulundugunuz surece heryerde aynı seyı gormeye baslıyorsunuz.. bu yuzden en kotu sıstem hıstemden daha faydalı sonucu ortaya cıkıyor.. sıstem en azından belırlı kosulları tum zaman suresınce aynı sekılde degerlendırıyor , takılıp kalmıyor aynı bakış açısına.. sistem şart :) deneysel çalışmayı merak ettıgım ıcın uyguluyorum .. normalde hıstemcı bırı olarak full pozda gırıyorken agır sonuclarını gormustum bu yuzden madem hıstemcı bır çaylağım o zaman bari piramitçi histemci bi çaylak olayım diyorum.. baktım bu da beklenilen sonucu vermedi histem sonsuza dek out ver elini sistem diyecem. histemin de son denemesi aynı zamanda :)
-
Ne zamandır çingene bohçası gibi bir graf yapmamıştım..Al sana karakan....
[IMG]http://i39.tinypic.com/34sjrwp.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;223663]Ne zamandır çingene bohçası gibi bir graf yapmamıştım..Al sana karakan....
[IMG]http://i39.tinypic.com/34sjrwp.png[/IMG][/quote]
abey senın bu sıstem war ya....annatamam...gerçekten annatamam...uwwww
-
tekrar merhaba..
su ABD istihdam verileri hakkında fikri olan var mı?
nasıl gelecek..
-
[quote=ATHLON;223665]abey senın bu sıstem war ya....annatamam...gerçekten annatamam...[COLOR=red]uwwww[/COLOR][/quote]
yaw tamam gri zemin hoş durmamış ama ağlanacak kadar da kötü bir renk tasarımı yok...üwwwwwwwwwwww:D:D
-
[quote=Astatin;223668]yaw tamam gri zemin hoş durmamış ama ağlanacak kadar da kötü bir renk tasarımı yok...üwwwwwwwwwwww:D:D[/quote]
yok cnm...hastayım senin bu sistemine....maşallah diyorum...tebrikler diyorum....:)
-
[quote=LANCE51;223667]tekrar merhaba..
su ABD istihdam verileri hakkında fikri olan var mı?
nasıl gelecek..[/quote]
[I]iyi bekliyorum.....ama önemli olan nasıl etki yapacağı...[/I]
[I]çok iyi veri iyi etki yapmaz...yapmamalı....çünkü ufukta faiz arttırmı [/I]
[I]gözükür.......[/I]
-
73,250'nin hemen altında uzun süre durması hayra alamet değil. Bir yöne gitsede hareket olsa.
-
[quote=ATHLON;223661]anlatiim istersen yazarak gönderdiim movie de geçenleri adaş...canın saolsun..:))
görüntümüzde bir kuğu nehirde,nehrin tersine dooru büyük gayretle yüzmeye çalışıo....ama sonuç malum..:)[/quote]
şimdi bizim VOBla ne alakası var ki bu ördeğin yane ::::::
o değil, koca şirketin IT manager'lik görevini de üstlenmiş durumda birisi olarak kendi sistemimizin DNS'lerini değiştirtecek, illegal iş yaptırtacaksınız bana.:..:
-evladım niye değiştirdin DNS'leri?
-bi ördek varmış nehre karşı yüzmeye çalışıyomuş.
-ee
-ne eesi izlemeyelim mi yane?:::
-
Hulem ne kaddar gıpta ediyom size sabah bi yazdım sonra bu vakte kadar koşturup durdum! Ben şimdi ne bekliyom önce 72675 belki daha aşağı doğru bi salınış bu arada millet aha düşüyo diye verecek küsküyü sonra bi depecek soluğu 74000 lerde alacaz! Böylece küskü verenler küsküyü alacak! Ben bööle bekliyom niye bekliyom çünkü benim sayımım bööle! Zor oyunu bozarmı ?Bozar!
-
Fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz galiba..
15.30 da bir dalgalanma olacak..
ama yukarı ama aşağı yönde..
ne dersiniz?
-
ülem dimekki bütün dünyayı Türkler istila etse porsa deyüü bişey kalmaycak
-
[quote=AMON RA;223693]Hulem ne kaddar gıpta ediyom size sabah bi yazdım sonra bu vakte kadar koşturup durdum! Ben şimdi ne bekliyom önce 72675 belki daha aşağı doğru bi salınış bu arada millet aha düşüyo diye verecek küsküyü sonra bi depecek soluğu 74000 lerde alacaz! Böylece küskü verenler küsküyü alacak! Ben bööle bekliyom niye bekliyom çünkü benim sayımım bööle! Zor oyunu bozarmı ?Bozar![/quote]
Topiğin En Güzel Abisi ,
Sizin duraktan 72A geçiyor mu?
-
bide long deneyeyimm :D bakim nolii
-
Veriye nasıl giriyorsunuz?
-
[quote=last trader;223707]Veriye nasıl giriyorsunuz?[/quote]
koşarak :D
-
[QUOTE=excali;223703]Topiğin En Güzel Abisi ,
Sizin duraktan 72A geçiyor mu?[/QUOTE]
Vallaha anlamadım kusura bakma! ''72A'' nedirki yav? :cool:
-
[quote=AMON RA;223711]Vallaha anlamadım kusura bakma! ''72A'' nedirki yav? :cool:[/quote]
VOB 72K
Bu anlaşılır oldu mu? [B][COLOR=white](72.000):D[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=excali;223712]VOB 72K
Bu anlaşılır oldu mu? [B][COLOR=white](72.000)[/COLOR][/B][/QUOTE]
HEEAAAAA Tamam şimdi düştü jeton! Yav neden olmasın geçer geçer ben ööle sayıyom. Dün kapanışta 72600 den Çok az short yaptıydım dünkü sayım açılışla bozuldu şimdi gene bi formasyon işliyorlar bozulursa yapacak bişey yok! Ama çalışırsa 72600 lerden 74000 lere zıplayarak kudurarak gider!
-
[quote=AMON RA;223711]Vallaha anlamadım kusura bakma! ''72A'' nedirki yav? :cool:[/quote]
otopüs hattı ::: istinye den kalkıyi nüwyorka kadan gidiyi:dü:
-
[quote=sadberk22;223715]otopüs hattı ::: istinye den kalkıyi nüwyorka kadan gidiyi:dü:[/quote]
Çok [U]kısa[/U] bir otobüs hattıymış :::
-
tırım tırım oldu mıllet poz kapayan kapayana..
apsd -4216
-
[quote=last trader;223707]Veriye nasıl giriyorsunuz?[/quote]
küle gömmüş olarak:::
-
[QUOTE=Astatin;223718]küle gömmüş olarak:::[/QUOTE]
Neyi lem? :D
-
[QUOTE=Kennym;223717]tırım tırım oldu mıllet poz kapayan kapayana..
apsd -4216[/QUOTE]
bu apsd 0 a yakınsarken fıyat assagıya gıderse degmen keyfıne.. bıraz once bırısı bastı bı 500 lota yakın shortu ama hadı hayırlısı... ne gelecek pesınden merak edıyorum..
apsd -3927
-
7 Nisan yolunda veri meri haber maber palavradır.
Bir kere daha ispatlandı.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;223722]7 Nisan yolunda veri meri haber maber palavradır.
Jelibon.[/quote]
jelibon hocam 7 nisana kadar long devam.brv
-
waycanına... Limit...Oyle bi balık kaçırdımki senin avatardaki kadar..üwwww...1 kademe ile lem 1 kademe ile..ühühühühhü
-
[quote=jelibon;223722]7 Nisan yolunda veri meri haber maber palavradır.
Jelibon.[/quote]
pardonn 7 nisanda ne var ki ?
-
[quote=AMON RA;223719]Neyi lem? :D[/quote]
Kartol gurban kartol...Patates yapdimda közde...Köz geçmiş kül olmuş...:D:D
Anadolu'dan Sesler:D:D:D
Bir yangının külünü yeniden yakıp geçti....nım nım aşiyan yollarındna ses versem duyar mısın:D
bu da pay-ı taht-ı saltanat dan sesler:)
-
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;223723]jelibon hocam 7 nisana kadar long devam.brv[/QUOTE]
Tabii aşağıdan karlıysa rahat oluyor.
Acaip bi puan. Küfürde etmiyon endekslere.:)))
Jelibon.