-
[QUOTE=SU-TE;325197][B]Arkadaşlar, bir diğer topicten şutlanmış birisi olarak,[/B] kasım ayında uyarmama rağmen bi çok hevesli hala bi yukarı beklentisi içerisinde ise havasını alır. uzunca bi süre hafif yatay ayı piyasası belirttiğim o tarihte başlamıştı zaten. her geçen günde teyit geliyor. uzun kısmı pas geçilip kısalaraın daha çok puan yazdığı bi piyasadayız. 2. uyarı bu...
YTD....................[/QUOTE]
Bir diğer topikten neden şutlanmıştınıs:..:
-
[quote=catedral;325204]Bir diğer topikten neden şutlanmıştınıs:..:[/quote]
Senin deyiminle ZIRVA'yı bekleyen daha çok beklerden..(Komite kararıyla) Kader işte.... işte böyle bişey!!!.lelele
-
[QUOTE=padişah;325200]Siz gerçekten ciddi misiniz? bu piyasa yeni [B][SIZE=4]ZIRVA[/SIZE][/B] (zirveye shortörler tarafından takılan lakap) yapmadan aşağı gidecek diye mi bekliyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, sizin adınıza üzülürüm.[/QUOTE]
O ZIRVA lakabının şeysi bizzat bana aittir.. Son derece ciddiyim..
Üzülecek başka şeysiniz yok demek ki.. Ne güsel.. Sizin adınıza çok sevindim:..:
-
[quote=catedral;325206]O ZIRVA lakabının şeysi bizzat bana aittir.. Son derece ciddiyim..
Üzülecek başka şeysiniz yok demek ki.. Ne güsel.. Sizin adınıza çok sevindim:..:[/quote]
Abla sen hala ordasın galiba!!! Komite (pardon gomitacılar) seni nası tutuyo ya!!!!:):):)
-
Yahu bu ülkede başbakanın önüne kasa atıp, yakasına yapışanı ne içeri atarlar ne de Mozambik'e sürerler... bi kısım gomitacılara iki kelam edersen yallah şut out!!! Kafam hala basmii.....:::::::::::: Ne önemli görevmiş bea... Yok karar verdim ben de bi yerde moderatörlük işi bulacam....
-
[QUOTE=padişah;325200]Siz gerçekten ciddi misiniz? bu piyasa yeni [B][SIZE=4]ZIRVA[/SIZE][/B] (zirveye shortörler tarafından takılan lakap) yapmadan aşağı gidecek diye mi bekliyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, sizin adınıza üzülürüm.[/QUOTE]
[B]Herkes yazsın katılımda bulunsun denince sizin anladığınız bu mudur?[/B]
Evet ZIRVACI diyorum yeni ZİRVE bekleyenlere şimdilik.. Piyasalar sonsuza kadar çıkamayacağı gibi, düşemezlerde.. Yukarı gördüğümüz zamanda yukarı gördüğümüzü yazıyoruz.. yazarız...ZIRVA gelemeyeceğinin sebeplerini gösteren aylık grafı ve kısa vadede günlük indikatörü bugün foruma koydum..
[B][COLOR="Red"]Sizde buyrun temel ve teknik olarak açıklayın neden yeni ZIRVA gelecekmiş... [/COLOR][/B]
Temel ve teknik verileri buyrun ortaya koyun eleştirin..Başımın üstünde yeriniz olur.. Ama yokderdiniz geyiksellikse gidin geyik topiğinde geyiğinize ihtiyaç gezintisi yaptırın..
-
Bakın benimki gibi bir öküz topiği ve BozAyu Abinin Ayu topiği hiçbir yerde görülmeyen bir renktir.
Ondan direnci al benden desteği daha ne istiyon vatandaş.
Kıymetini bilin Boz Abinizin.
Boz Abinin yaptığı eyi birşey nedeni aracı kurum gibi günlüğe çalışmıyor, orta vade öngörüler var, işte yazdığı pivotlarıda görüyorsunuz yani.
Kıymetini bilin.
Ayulara selam yola devam, iyi hafta sonları.
Jelibon.
-
yok, ben bu tartismaya katilmazsam catlarim:..:
yaf arkadas, parayi kazanacaksam zirvaci da olurum zurnaci da:..:
-
Boğa arkadaşlara bi tavsiye... Madem iş bu kadar ciddi algılanıyor, ben de kendimi ortaya atacam valla... Şimdi arkadaşlar elinizde teknik veri olmadan bööle bol keseden atmayın!!! Veri var mı elinizde bunun için veri, veri??? Bak veri diyorum VİRA değil ha!!! Size tavsiyem diğer Gomitacılar sitesindeki ana trend analizlerimi incelemeniz.. Size zahmet bi inceleyelim sonra tartışırız tekrar!!!!
-
[QUOTE=boz ayı;325007][B]sn..citivan ve sn.okut_val kardeşlerime teşekkür ediyorum.....[/B][/QUOTE]
Boz abi öncelikle ben teşekkür ederim paylaşımlarınız için , ayrıca gündüzleri işyerinde oldugum için yazı yada grafik paylaşımı yapamıyorum bazı sebeblerden dolayı. Ama bundan sonra akşamları paylaşım yapmaya çalışacağım elimden geldikçe amatör cizmlerde olsa.
Pala kapanışı yine dünkü gibi çok güzel yerde yaptı hem longculari hem shortculari haftasonuna rahat sokmadı. Grafiği göndereceğim ama suan disardayim cepten yazıyorum
-
[URL="http://img543.imageshack.us/i/60dklik.png/"][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/5929/60dklik.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]
tam destekte kıvrandı durdu cuma günü... Egerki aşagı kıracaksa 84.100-84.300 civarı görüp ordan dönüp desteği kırıp Seren abinin hedefine gideriz diye düşünüyorum...
Eğer dahada yukarı yapacak olursa 85.200 e kadar zorlama yapabiliriz max. diye düşünüyorum.
Tüm forum sakinlerine iyi haftasonları diliyorum
-
[IMG]http://i54.tinypic.com/25ppl45.jpg[/IMG]