-
Gız NUNİ,
kız bu neeee....yuessey de sana bunları mı okıtıyleer......lise2 matematiği gızz bu..bunun için ne gittin yuessey lere felanyazzıh paracazlarına...
sahiden nuni, sen ne üzerine ihtisas şeediydin yuessey de..
Ne, rahmetli Barış Manço da ayu muymuş... :)
Ralli gelince, hüzün gelir Gülşelale,
KY'ler seni söyler, biz dinlerdik, Gülşelale...
Eylül rallisiyle, bir gün göçtün gittin,
İnanamadık, Gülşelale...
Bizim graflar sensiz,
Pala çarpıyor şerefsiz,
Gelmedin bir türlü Gülşelale...
-
[QUOTE=Strategist;292608]Doğrudur, Matriks (**) CMF'yi sen ne yaparsan yap default değerden alır.. Onun yerine açık formülünü kullan:
per1:= 13;
CMF1:=sum((((C-L)-(H-C))/(H-L))*V,per1)/sum(V,per1);[/QUOTE]
Patron bu CMF yi has bi durummu.
bide yukarıdakini kopyala yapıştır yaptığımda yazım hatası veriyor bi el atarmısın
-
[quote=selçuklu;292609]obomu ne oldu 5 lik graflar .. ne aysal bi adamım arkadaş .:o:o:o.. vay anasını ... ühüühüh seagate ten bulaştı banada .... ayılıktan bana bişey olursa sorumlusu seagatetir .. ahanda forum şahit ... :D:D:D:D[/quote]
way... deja vu:D:D o kadar yaptığımız numara şu avatar klonlama...ama mesajı görünce hasss dedim ben ne zaman yazdım beyle bişey:..::..: eüzü..
-
[quote=selçuklu;292620]Gız NUNİ,
kız bu neeee....yuessey de sana bunları mı okıtıyleer......lise2 matematiği gızz bu..bunun için ne gittin yuessey lere felanyazzıh paracazlarına...
sahiden nuni, sen ne üzerine ihtisas şeediydin yuessey de..
-
heh hehe..hayret yaww.bu mesajı niye iki kere yazmışım...hühühühü...NUNİ iyice anlasın diye mi aceba..ehüühühühüh..NUNI papucu yarım...
-
[quote=oguzhan;292624]Patron bu CMF yi has bi durummu.
bide yukarıdakini kopyala yapıştır yaptığımda yazım hatası veriyor bi el atarmısın[/quote]
Keşke CMF'ye has olsa.. StochRSI'da da aynı sorun var... ** Matriks... Hatta ****** Matriks... üvv...
CMF1'i tanımladıktan sonra kullanman lazım da o yüzden hata vermiştir sende. Şöyle yani:
CMF1:=sum((((C-L)-(H-C))/(H-L))*V,per1)/sum(V,per1);
CMF1
-
[QUOTE=Strategist;292628]Keşke CMF'ye has olsa.. StochRSI'da da aynı sorun var... ** Matriks... Hatta ****** Matriks... üvv...
CMF1'i tanımladıktan sonra kullanman lazım da o yüzden hata vermiştir sende. Şöyle yani:
CMF1:=sum((((C-L)-(H-C))/(H-L))*V,per1)/sum(V,per1);
CMF1[/QUOTE]
Sağolasın patron şimdi oldu tanımladım eline sağlık.
-
vay selçuklu abe yalnız mı kalmış emektarr abimle...hiieeytt açılın ula, 875 şort...cumadna kalan 1 adet sembolik şorta sembolik olmayan takviye..1/4 histemik..
-
Zarardaki poza ek yapma yasağım olmasa ne poz artırırdım buradan ama.... üvvv... Ama para yönetimi kurallarıma istisnasız uyuyorum... Acı tecrübeler... üvvv...
-
gunaydın cumleten...
[QUOTE=Astatin;292630]vay selçuklu abe yalnız mı kalmış emektarr abimle...hiieeytt açılın ula, 875 şort...cumadna kalan 1 adet sembolik şorta sembolik olmayan takviye..1/4 histemik..[/QUOTE]
patron cok kalabalık long ekıbı , bole bırden cıkmasaydın keske.. dagılmaya yakın daha etkılı olurdu , enıstesının kaynını bıle cagırmıs pala su hale bak... en temızı yoldan gecen vatandas numarası yapmak yada bolge esnafı gıbı ılgılenmıyomus ayagına yatmak...
-
Günaydın,
Ganalizasyon dopiği . (pühüfffff :mad:)