[url]http://www.voborsa.com/forum/10-mart-gce-poziyonunuz-t5448.html?t=5448[/url]
Printable View
[url]http://www.voborsa.com/forum/10-mart-gce-poziyonunuz-t5448.html?t=5448[/url]
kapandı...
52 753....hacim 2 024....yarın 53 500 ü dener bu...yurtdışına göre...ki onlar çıkar...
64 700 1/4 shortlarla kararsız bi halde geceye girdim....
vob 64 800...hacim 1 368...marjı sadece 725 puandı...yarın bunuda daraltır...
bugünde bereketliydi...1100 puanını aldım...
Harman olmamak için long.
[quote=jani;212569]kapandı...
52 753....hacim 2 024....yarın 53 500 ü dener bu...yurtdışına göre...ki onlar çıkar...
64 700 1/4 shortlarla kararsız bi halde geceye girdim....
Vob 64 800...hacim 1 368...marjı sadece 725 puandı...yarın bunuda daraltır...
Bugünde bereketliydi...1100 puanını aldım...[/quote]
cok şükür kuzum cok şükür bu ara eyi kazanıyoz....birlikten kuvvet doguyor....soyalım şu deyyusu...ahtım var ahtım.....
[quote=indregandi;212527]spx si bugün yazmıştım burada geçmişten kalma, gold zamanından kalan hesap görülüyor, biraz daha var gibi, buna dikkat diye yazmıştım, bununla birlikte coni aşağı inecek, hesap görülür görülmez, coni 10875-11000/8700-9300 dür, benim hesabım bu,...[/quote]
[quote=indregandi;212547]spx ise obama için, yani yeni dünya düzeni, ..........
obamanın patlayan kaşına tampon yapılıyor, neyle pamukla, ve pamuk çöpe atılmaya, spx de düşmeye mahkum,.....[/quote]
[IMG]http://i43.tinypic.com/ir2at0.jpg[/IMG]
tamamen acemi bir ky olarak , hedeflediğim hareket aşagıdaki gibidir , aganın mevcut durumda 4.dalgayı işlediğini ve 5.dalganın yakın oldugunu dusunuyorum. 2 gundur shorttayım malıyet 64950 , 65800 e kadar kursunları bosaltmayı hedeflıyorum , bundan sonrada gıderse 66600 ' de de stoplamak.. yok bekledıgım sekılde 5.dalgayı yakalarsam da 58xxx de de pozu kapatmak nıyetındeyım.. bakalım aganın planları ıle benımkı ortusecek mı :)
en dıkkat cekıcı nokta 65800 benım ıcın.. hem dusus kanalının ust sınırı hem de toplam dususun %61,8 gerı alım sevıyesı.. bellıkı saglam bı nokta ::::::
ancak most dikkate alınacak olursa hiç te düşüş emaresi gorunmuyor .. aksıne 61xxx seviyesinde al sınyalı veren ve o gunden berı koruyan bır yapıda.. onun bıraz gerıden takıp ettıgnı varsayarsak pek sorun yok gıbı... az ıkınsak demand ındex bıle bızden yana cıkar o derece... :::::::::::::::
:dü::dü::dü::dü:yasasun ayuların kardeslıgı...:dü::dü::dü::dü::dü:
bu kurulmuş ekonomik düzen dolar üzerinedir....merkez odur....
dolayısıyle....
bu düzen savunulacaktır....yani borsaların çöküşü artık 2007 kadar kolay degildir....ardında amerika vardır....
herkesin taptıgı para nedir....in god we trust...yazılı üstünde....tek paradır bu...allaha güveniyoruz yazılı para....bu dolardır.....
bu senin elindedir....bu altın degildir....bu kaarttır....basar basar borsalara gömersen....ne kaybedersin ki....HİÇBİRSEY....
ama borsalar yıkılırsa....dolardan kaçış olursa....emekli fonları batarsa...İSYAN ÇIKAR....
BU BORSALAR....ARTIK DÜŞMEZ....
yani...2008 düşüşlerini unutun....
DOW u incele...
IBM ve agır toplar....dow u dow yapanlar....2007 zirve degerlerine geldi ve asagı yöneldiler....
AMA ....
BU KEZ finansallara basıyorlar....citi...3.17 ye düşmüştü...bugüm 3.90 lara basıldı....
yani....BİR EL VAR....BASIYOR BU EL....SHORTU...ACIKCIYI...KESİYOR BU ELLLL....
ÖYLEYSE BU....TÜRKÜN FURUSKAN OGLU....
yapılacak tek şey var...sürekli furusmak....her gün bunu oylum oylum oymak....
bu yüzden slow traderlige ara veriyorum....
Herkeze günaydın....
günaydın gençler........
kendini genç sanan moruklar.............