gösterge sarmaşdolaş oldu...hafif satta gibi..devamı gelirmi bilmem..
Printable View
gösterge sarmaşdolaş oldu...hafif satta gibi..devamı gelirmi bilmem..
[QUOTE=YAVUZHAN;133995]zayıflık emareleri var.baskın satış yiyebiliriz..[/QUOTE]
37,000 i kırmadan bi yukarı atak daha yaparlar sanırsam.. galiba... emin değilim..:)))
sigortalara da agresıf alışlar geldıyse yukselısın bıtmesı yakındır, elı kulağında.
[QUOTE=tuareg;133999]sigortalara da agresıf alışlar geldıyse yukselısın bıtmesı yakındır, elı kulağında.[/QUOTE]
bi kıytırık holding daha var, hep en son hareket çeker..:..:
kuın hanım, acıkbufe anonsu yapmıyor musunuz, seyyah yıne masa basında uyumustur, yemek sesı duyarsa gelir.
yaw bu seyyah arkadas, gunde beş vakıt mc yese bana mısın demez ama acıkbufe saatını kacırsın, kalp krızı gecırır.
[quote=jerfin;134000]bi kıytırık holding daha var, hep en son hareket çeker..:..:[/quote]
ihlas mı:)))
[QUOTE=tuareg;134002]ihlas mı:)))[/QUOTE]
cık..:..:
[quote=YAVUZHAN;133995]zayıflık emareleri var.baskın satış yiyebiliriz..[/quote]
aha bunu kastetmiştim.
net satışa geçti benim sistem.
halen 46850 malıyet longları tutuyorum ::: 825 gırıp teyıt ederse bende cortarım :::
[i]15:30 Haftalık ABD İşsizlik Başvuruları Beklenti 603.000 Beklentilerin üzerindeki artışlar :dü: altında [/i]:yü:
of offf offf yarını da bekleyemeyecek bunlar..
[quote=jerfin;134003]cık..:..:[/quote]
net hold?:rolleyes:
46775 cortingale ::: 850 üstüne atmazsa 46400e kader cortum ::: 46400 ten tekrar longa donerım gayri
Sanayı bakanı ergun: Cın malları boykot edılsın - cnbce
-matrıks-
900 den alınanlar 100 puan kayıpla kapandı...46850 ve altında saatlik sat da olacak.... daha barın kapanmasına 20 dak var..
diğer büyük bankalar eksiyken vakbn %3 artı..:confused: en son böyle olduğunda zirveden 2000 puan çakmışlardı 1 saat içinde..:D.dng
[QUOTE=enorton;133986]Milletin sistemi SAT veriyo bizimki AL veriyo, yaktın beni PASCAL .dng :::[/QUOTE]
46750 SAT verdi gitti 500 Puan üwwwwwww .dng
[QUOTE=enorton;134013]46750 SAT verdi gitti 500 Puan üwwwwwww .dng[/QUOTE]
sen bu paskal'ı bi terbiyeye çek enorton..:..:
[IMG]http://i27.tinypic.com/2rgcewj.gif[/IMG]
Sanayi Bakanı: Çin malları boykot edilsin... cnbce
Bütün ithal ürünler boykot edilcek desene şuna :..:
orada üretim yapmayan mı var
Ama önce ne alırsan 1 milyoncular yanar
800 short
700 long
625e 2 kat şartlı satış emri girdim
625 görülmezse long devam
görülürse short
Bugun ımf ıle ılgılı bır haber gelmedımı daha, hay allah,
tr masası şefı ahızeyı kaldırmıs numaraları cevırıyor, bılgınıze,
evını mı arıyor bızı mı bılemem.
[QUOTE=enorton;132502]Evet dediğim gibi sancılı bir trend başladı, ilk sancıları yaşıyoruz. Mart ayında da yurtdışı düşer biz düşmezdik, onlar çıkar çıkmazdık. Sonrasını malum. Bence bu sefer de aynısı olacak ama trend aşağı olacak...
Başka yorum yok short devam :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;132471]Bence düşüş trendi başlamıştır hayırlı olsun :D Tabi algı değişti, herkes burası düşmez dediği için sancılı bir düşüş trendi olacak. Mart ayı da böyleydi hatırlarsınız. O zaman da kafalar düşüşe alışmıştı...[/QUOTE]
Sancılara devam... Pascal az çarpılsa bari...
875den döner demiştim, 625 den dondu, ''xx.xx5'' son rakamı nokta atısı bılmısım, nerde tesekkurlerım.
[i]Beyaz Saray sözcüsü Robert Gibbs bugün yaptığı açıklamada, ABD Doları'nın rezerv para birimi statüsü için bir tehdit görmediklerini söyledi. [/i]
cimrilik yapmayın, alt tarafı 3 tesekkur, 1000 olursa hayratını verıcem, mevlut okutucam falan, hadı...
eşşek gibi alacaklar. başka izahı yok. 700den alan kimse o güç vobu 47ye çizme gücü var
[quote=tuareg;134020]875den döner demiştim, 625 den dondu, ''xx.xx5'' son rakamı nokta atısı bılmısım, nerde tesekkurlerım.[/quote]
ne oldu allah aşkına arkadaşlar ??????
[QUOTE=Fantom;134023]eşşek gibi alacaklar. başka izahı yok. 700den alan kimse o güç vobu 47ye çizme gücü var[/QUOTE]
Malesef bu sefer [B]Hayvan Terli[/B] :D
cortlarımı 46400 den vırmeden yukarıya cıkamaz bunnar tutuyorem ben halen cortları aman py iddalasmayorum senle yuani çıkmasan eyi olur benim icin gııı
[quote=yoden;134024]ne oldu allah aşkına arkadaşlar ??????[/quote]
bana mı soruyorsunuz, haberler muhtelıf, misal muhtarın kızı kactı, plajda bır cocuk kayboldu ama buldular hemen, bunun gıbı seyler. Telaşa mahal yok.
Salladılar azıcık???*
[QUOTE=enorton;134025]Malesef bu sefer [B]Hayvan Terli[/B] :D[/QUOTE]
Bugünkü kapanış tahminim 46300 :D
[quote=yoden;134028]Salladılar azıcık???*[/quote]
yok oyle bırsey, kamyon gecmıstır, sızın hıssettıgınız sarsıntı o olsa gerek, valla birsey yok, bakın valla dıyorum:)
[quote=enorton;134029]Bugünkü kapanış tahminim 46300 :D[/quote]
bu saatte kapanıs tahmını yapacaksan bari okkalı olsun kardesım, ne o 46300,
benım tahmınım 48125, olmadı 45275,
46775 den saatlik sat verdi..
2.satış dalgası bekliyorum 46625 inde altında yeni minumum yapacak..
[QUOTE=jerfin;134012]diğer büyük bankalar eksiyken vakbn %3 artı..:confused: en son böyle olduğunda zirveden 2000 puan çakmışlardı 1 saat içinde..:D.dng[/QUOTE]
VAKBN+HALKB devlet kontrolündekielr faiz indirimi zmanı olmuştu bu hareketin benzeri.
[QUOTE=abilag;134016]Sanayi Bakanı: Çin malları boykot edilsin... cnbce
Bütün ithal ürünler boykot edilcek desene şuna :..:
orada üretim yapmayan mı var
Ama önce ne alırsan 1 milyoncular yanar[/QUOTE]
Onalr da Türk malı satsın iki milyoncu olsunlar .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;134033]2.satış dalgası bekliyorum 46625 inde altında yeni minumum yapacak..[/QUOTE]
Hatta gebersin, Allah belasını versin :D