-
[quote=medet;446373]sıradaki 111 175 de halledildi..
şimdik ya indi üstad senin 111800 ün (aslında bu 900 dü sabah geri gelilşte 2 çubuk attı oraya direnç oldu ) üstüne atmalı yada el fatiha..
ama oynar daha bakalım..[/quote]
sayın medet 111800 900 olamaz ben en görülen dibi veriyorum, dip anlizine göre, ani indik deyil bar düşük fiyatı verdiklerim, yada pbar yüksek fiyatı,
crash olsa bile hızlı geri gelir düşüncem zira bu 5 lik sistemi zaman göre yemesi gerekli,..nasıl düşürecek bir den oricine,...zor,...
üstelik sat öncesi zirve veya yakın da oluyor fiyatlar,...
ilginç bir durum,...bence biraz daha trade var gibi,...
o nedenle dip tepe analizleri yakından takip,...
-
zaten ya 110025 i carsh edecek, yada 110375 i, her durum 110400 altı okumaya çıkar,...
-
[img]http://666kb.com/i/cdxaruzbvrh4ndpa5.png[/img]
1 lik bozmadan devam bakalım,...
-
[QUOTE=indregandi;446376]sayın medet 111800 900 olamaz ben en görülen dibi veriyorum, dip anlizine göre, ani indik deyil bar düşük fiyatı verdiklerim, yada pbar yüksek fiyatı,
crash olsa bile hızlı geri gelir düşüncem zira bu 5 lik sistemi zaman göre yemesi gerekli,..nasıl düşürecek bir den oricine,...zor,...
üstelik sat öncesi zirve veya yakın da oluyor fiyatlar,...
ilginç bir durum,...bence biraz daha trade var gibi,...
o nedenle dip tepe analizleri yakından takip,...[/QUOTE]
haklısın ben tradeciyim
önümdeki nottan dolayı 900 dedim
grafiksel doğrudur..
-
size bir şey söyleyim bu sistemin saatlikte satışı yok henüz,...
keh keh,...93225 dahil,....
-
yani saatlik verirse bu küllüm bir ayı py habercisi olabilir, daha böyle bir şey uzaktan yakından yok haliylen,..
keh, keh,...13 hafta daha var belki ondanda olabilir,...
pis iş bu borsa be,.....
ölle be,....
-
ilk defa 'bugün' bi sıkışma görüntüsü oldu
tepe hafif düşüyor dip dip hafi yükseldi..
bakalım nasıl patlayacak izleyelim..
-
durduğu yer iki tarafa eşit mesefe,...
-
ne tatlı parası varmış bunun be,...
-
bizmi kıymetini bilmiyoruz anlamadım valla,...
-
şimdi bu it 1625.x mi denemiş oldu,...olum bu itten size fayda yok, zamanını yazdım bant hedefini yazdım,..
siz kendi derdinize düşün,...
bakın portföy cüzdan ayarlı,...kesim olmaz hiç uğraşmayın,...daha bakın yukarıdan shortlayacam sizi, tepelere yakın, it le birlikte,..
aranızda da 1 hafta olacak, muhtemelen önden sen analadınmı,...
-
onun için artık bu suların efendisi biziz lem ya beni işe alın yanınıza, yada ekmek yok olum size, isterseniz fizana çıkın, 5 0 tane rating bulun, besleme paranın ratingimi olur olum,..
olmaz ne yaptınız açılım diye gittiniz subcektif değere sarıldınız olum,...
runinisi feberi alayınız,...
annadınıznı,...