Way canına Pala'nın niyeti kötü mü ne sabah sabah... 200.000 dediysek illa ki bugün olmak zorunda değil kardeşim...:..: Flat'im her zamanki gibi mal mal seyrediyorum... Graşsa biraz da long'lasak... üvvv.. :)))
Printable View
Way canına Pala'nın niyeti kötü mü ne sabah sabah... 200.000 dediysek illa ki bugün olmak zorunda değil kardeşim...:..: Flat'im her zamanki gibi mal mal seyrediyorum... Graşsa biraz da long'lasak... üvvv.. :)))
+ makas dikkatinizi çekiyor mu? birkaç gün devam ederse bişeylerin habercisi olabilir.şimdilik yeterli değil.
[quote=TÜRKOĞLU;348623]+ makas dikkatinizi çekiyor mu? birkaç gün devam ederse bişeylerin habercisi olabilir.şimdilik yeterli değil.[/quote]
Temettü falan olayları bitti mi acaba... - makası onunla açıklıyorlardı... O durum hala devam etmesine rağmen + makasa döndüyse hakikaten bi acayiplik var demektir... Tüm mal varlığımızı satıp direkt piyasa emriyle long'lasak mı ne yapsak... :..:
Fiyat kac hacilar
[quote=Astatin;348625]Fiyat kac hacilar[/quote]
Short'da olup olmadığını söyle önce... :..:
[QUOTE=Strategist;348626]Short'da olup olmad???n? söyle önce... :..:[/QUOTE]
Cumadan 79050 den longum desem inanirmisin :) bi esktre versem ;)
[quote=Astatin;348627]Cumadan 79050 den longum desem inanirmisin :) bi esktre versem ;)[/quote]
Long'daysan doğru fiyatı söyleyebilirim... :..: 79.850
Saka da yapiyor olabilirim strobab hhehehhe. Sen fiyat soyle. Cuma gunku ulubilge strovardius a saygi mesajlarini gormedin galiba. 3 gen nereden girerse o yonde cikar siari dalgalndirildi haciseku tarafindan ve ben
Hayatımın geri kalanını XAUUSD'den para kazanmaya ayırıyorum... Bu iş fazla uzadı artık... Geri kalan piyasalarda ciddi bir sorunum yokken bu meretin Pala'sı şamar oğlanına çevirdi bıraktı beni... Köprüleri yaktım... Her türlü metodu deneyecem.. Ya o zıbarır, ya ben zıbarırım... ::: :..:
[quote=Astatin;348629]Saka da yapiyor olabilirim strobab hhehehhe. Sen fiyat soyle. Cuma gunku ulubilge strovardius a saygi mesajlarini gormedin galiba. 3 gen nereden girerse o yonde cikar siari dalgalndirildi haciseku tarafindan ve ben[/quote]
Lem harbiden verdiğim fiyat doğruydu.. İnandırıcılığımız sıfıra düşmüş... ::: Ama fiyat o an için doğrudu, şincik 79.950 oldu.. :)))
Üçgen teorisini ise geride bıraktım artık.. Pala'ya karşı Pentagram teorisi geliştiriyorum, yakında yayınlayacam... :..:
[quote=Strategist;348631]Lem harbiden verdiğim fiyat doğruydu.. İnandırıcılığımız sıfıra düşmüş... ::: Ama fiyat o an için doğrudu, şincik 79.950 oldu.. :)))
Üçgen teorisini ise geride bıraktım artık.. Pala'ya karşı Pentagram teorisi geliştiriyorum, yakında yayınlayacam... :..:[/quote]
82000 kapatir stropatflat:::
Isınan tenceredeki kurbaga misali pala shortculari yavas yavas bitiriyor,Gevseyecek gosterip her seferinde yeni bir yüksek seviye gosteriyor.