anlaşılan ayılar fena dayak yemiş, geriye kalan bölümde ağa kendini alıp satıp masturbation moduna geçecek RTE ye kadr,....
Printable View
anlaşılan ayılar fena dayak yemiş, geriye kalan bölümde ağa kendini alıp satıp masturbation moduna geçecek RTE ye kadr,....
77700 long yeresi veya bunun yakınları, 500 olur 650 olur, emniyetli long yeresi şans tnır poza girene, 801xx-5xx arasıda geçici short yeresi, buda pay tanır,....onun dışında sistemli sinyalli trade yapılmalı,...
aktivasyon başladı, 6xx puvan - makas var, bu -8xx dü, 200 pvan düştü,....ancak mevcut haliyle short kesmek için yeterli,....short halen pahalı,....dipten açtırılıyor ve spotun malum nedenlerden yukarı atağına karşı koyamıyor,....
short açcaklar, 791xx-4xx arsını hedef almalı en az,....
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele uzunlar cortingen 400 den ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[quote=SU-TE;344454].lelele.lelele.lelele.lelele.lelele uzunlar cortingen 400 den ,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/quote]
benimki vermedi daha,.....1 dk indikli olan satışta onun dışı temiz,...
[quote=indregandi;344429]dün 783xx vermiş idik oraya kadar payları var,.....sorunsuz pay bu, bunun altı kalış sorun,....78600, 78300 ,
79125 altı kalış ilk etapta realize olarak düşünülmeli, bakın satış deyil realize,....[/quote]
buradan devam edelim,...
indikler satış verdi sitemler vermedi,....
[quote=indregandi;344423]1 dk realizede ancak satıcı aktivasyonu başlamadı temkinli izlemek gerekli,start verilmedi yani...[/quote]
[quote=indregandi;344425][URL="http://img233.imageshack.us/i/46697777.png/"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9468/46697777.png[/IMG][/URL]
krmızı mavinin üstüne düşecek mavi düze geçerken kırmızı kırık hareketlere başlayacak,....[/quote]
[quote=indregandi;344438][B][I]aktivasyon başladı[/I][/B], 6xx puvan - makas var, bu -8xx dü, 200 pvan düştü,....ancak mevcut haliyle short kesmek için yeterli,....short halen pahalı,....dipten açtırılıyor ve spotun malum nedenlerden yukarı atağına karşı koyamıyor,....[/quote]
[U][URL=http://img832.imageshack.us/i/77590944.png/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/937/77590944.png[/IMG][/URL]
[/U]
son durum,..
15 dakika graf a göre : 79,275 geçilirse 80,958 gibi bir rakam var..bunun alt yapısı dün 15.45 barında başlamış..79,275 altı ilk yer 78,2xx dür.
indi usta benimkide vermedi duygusal işlem sadece....... benimki 650 civarı verecek.....
bu sistemde 1500 puvana duyarsız kalıp alı korumuş,....bekleyeceğiz artık, al devam ederse hali hazır,.....1 dk ile giriş yapacam al yönünde sat çıkarsa sat uygulayacam,...
iyi bi tuzak yerine getirdiler......... tam tuzak..............
[quote=SU-TE;344465]indi usta benimkide vermedi duygusal işlem sadece....... benimki 650 civarı verecek.....[/quote]
e babacım diyorsunki bilmeyen adam bulalım, bak iyi gittin, duygusallığı bırak,..
benim indiktenmi etkilendin yoksa,....ilk 800 vuruşunda aktivasyon başladı, dedimki 791xxx-4xx arasından açılmalı 2xx görmş,....şimdi 78550 de,..
çok makas var, spot ağası ne tarafa kapanacak bakalım,.......snırım sisler de bunu bekliyor, sordum öle dediler,.....
[quote=SU-TE;344468]iyi bi tuzak yerine getirdiler......... tam tuzak..............[/quote]
realize dedik, 783xx e kadar sorunsuz dedik,....iyi de yaptın bence al profiti, sistem sinyalini bekle,....sitemine uy,....
778xx e kadar long geçerli, bunun altında long zayıflar,.....çift tepe ihtimali artar, şerro dün abarttı , dün öyle bir fiyat yoktu, 78550, bugünde bu fiyat yoktu, 79575....
içerden mc ledi, cariden,.....şerro bunlar,......her şey beklenir bunlardan,....yavaş gitmeliydi dün,....ürkütmeden allah ne verdiyse abandı,....dün o uçan do... da konuştu,....
işte bunlardan kurtulmak için sistemli sinyalli gideceğiz, port kısıtlı çünkü,....
biraz daha düşsün alım yapacam, 778xx altlarından, burası avans tanır,....801xx-5xx olmadan da short girmem,....
Usta flatladım ama sinyal yok henüz 625 flat..........
up py 79085 üstü kalışta şu an için,....
[quote=SU-TE;344487]Usta flatladım ama sinyal yok henüz 625 flat..........[/quote]
bencede çok iyi gittin sakın bozma,.....:D sistemine uy, bunu kendin dedin, ben hatırlatıyorum sadece,...:D
dedim ya tam tuzak yeri diye.......... aynen yaptılar......
[quote=indregandi;344489]bencede çok iyi gittin sakın bozma,.....:D sistemine uy, bunu kendin dedin, ben hatırlatıyorum sadece,...:D[/quote]
ustam bu organize işi muhakkak yapmak lazım.......... öyle değil.....
1 dk grafı attım sizlere burada sorun şu o kırmızı print satış üretti, işte gördünüz 700 puvan, korku üzerine kurulu bir 700 puvan,....kırmızı kırıldı, mavi düzleşti bunlar okey, ancak kırmızı mavi altına düşerek agresif satış üretmedi henüz,....mavi üstünde kalış bir fake ihtimal belirtiyor,....sistemlerde sat vermeyince uygulamadım ben,....
[quote=indregandi;344494]1 dk grafı attım sizlere burada sorun şu o kırmızı print satış üretti, işte gördünüz 700 puvan, korku üzerine kurulu bir 700 puvan,....kırmızı kırıldı, mavi düzleşti bunlar okey, ancak kırmızı mavi altına düşerek agresif satış üretmedi henüz,....mavi üstünde kalış bir fake ihtimal belirtiyor,....sistemlerde sat vermeyince uygulamadım ben,....[/quote]
[URL=http://img251.imageshack.us/i/16592898.png/][IMG]http://img251.imageshack.us/img251/6031/16592898.png[/IMG][/URL]
grafta,
yeşil ok ilk sat snyalinin geldiği yere idi, bu 788xx civarları, kırmızı indik ilk bükümünü yaptı ve düzleşti,,
sarı kutu düzleşmenin olaması üzerine benim size short aralığı verdiğim yere,...
yeşil kutu, bu poza giriş sonrasında mavi düzleşmesiyle short py nni başlamsı,
turuncu oklar, mevcut short içinde kırmızıdan da yaola çıkılarak dipleri ve short gücü gösteriyor,
mavi ok üstteki up py başlangıç yeresi, ama şartı maviyi bükmesi, bükemesse tepki demek, ikinci mavi oksabah verdiğim sorunsuz bölge,....
up py 79037 de,...
[URL=http://img64.imageshack.us/i/60434213.png/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7422/60434213.png[/IMG][/URL]
bir başka graf sorun şu ben bu düşüşten para kazanabilirmiydim,... hayır kazanamam, girdim çıkarım puvanı cebime koyarım, sinyal beklerim,....çünkü - makas var,...nasıl kapanacağı belli deyil,....
nitekim satış devam ediyor ama, short stoplattırdı, grafta görülüyor,...diyeceğim şu baskı var,...sadece bu,....
up py 78999,da
[quote=indregandi;344506]up py 78999,da[/quote]
ne demek bu buraya kadar s baskı, bunun üstünde l devam edr,...meali bu,...devamlı veriyorum, short tutanlar için,...
bu gün erken kapatacam topiği, 17:00 ye kadar devamız ancak,...
Piyasa yapıcı artı makas yapmadan nasıl düşecek piyasa merak ediyorum valla..............
aşağıya veya yukarıya en az 600 puvanlık hareket var,....bu fiyatlardan yukarı olursa 900 puvan aşağı olursa 600 puvan olarak düşünülmeli,....aşağı hareket benim 778xx altını gündeme getirir, burada 76550 çok kritik, bunun altına düşüş ve kalış short sayfa açar,....
778xx üstünde kalış ise longu sürdürür,....
yukarıya 900 puvan ise biraz daha yol alır, 801xx-5xx için,....yani aradayız, poz tutanlar pozunu somut sinyale kadar korusun, yeni poz açacaklar ise akordiyon olmalı ve terse poz açamalı, 778xx altında longa, 801xxüstünde shorta,...ortada vermeli,...
[quote=SU-TE;344516]Piyasa yapıcı artı makas yapmadan nasıl düşecek piyasa merak ediyorum valla..............[/quote]
onu şu futursuzlara örnek vermiştik, bekleyip görelim demiştik,....bir 10 gün oldu,...anacak normal şartlarda makası eşitlemesi veya + laması gerekli, bu zamana kadar böyle idi, .....şimdi abd moduna girmişte olabiliir, böyle olursa bize gram para yok, çözüm ise vadeli yerine spot takibi olur,....
up py 78932 üstünde kalışa,...
up py 78921 üstü kalışa,...
kalışa,
[quote=indregandi;344508]ne demek bu buraya kadar s baskı, bunun üstünde l devam edr,...meali bu,...devamlı veriyorum, short tutanlar için,...[/quote]
Sn. indregandi flatım ve short açmak için fırsat kolluyorum. Emeklerin ve yol gösterici yorumların için tşk.
[quote=indregandi;344547]kalışa,[/quote]
böyle yazınca 1 dk geçtiyse yeni shorta stop bu,..eskiyi bilmem,..
artk yeni short sinyal için 78500 altında kalışa baklımalı,....
[quote=atakir;344553]sn. Indregandi flatım ve short açmak için fırsat kolluyorum. Emeklerin ve yol gösterici yorumların için tşk.[/quote]
[quote=indregandi;344555]böyle yazınca 1 dk geçtiyse yeni shorta stop bu,..eskiyi bilmem,..
Artk yeni short sinyal için 78500 altında kalışa baklımalı,....[/quote]
:d;):..::(
excuseme 78700 altında kalışa bakılmalı,..