-
73.200 hedefine ulaştık. Bundan sonra 73.750'ye kadarki ilk yükselişi feyk kabul edebilirim. 73.750'yi geçer ve kendine destek yaparsa yeni hedefler gündeme gelir. Aksi halde kar satışıyla birlikte gerileme beklerim. Gerileme noktası 72.850 -72.200 ve 70.000 olabilir.
-
Oğul imamın anasını öptüğünü duyar...
Babasına; baba ben bu imamı öldürecem der...
Baba:Oğlum bırak Allah verir belasını..
Oğul,gider hutbeye sabun sürer,kaygan hale getirir,imam kayar düşer ve ölür...
Baba:Bak oğlum gördünmü Allah verdi belasını...
Oğul: Allaha kalsaydı imam daha çok öpecekti anamı...:::
-
sistem dova göre işliyorsa dovda 10.800 ler gösteriyor teknik olarak.
-
Nereye lem pela,
Bağışmı yapıyorsun,çok cömertsinnnn... bıraktınmı 600 pivanı....:confused:
-
APKE de ne zamandır yok....Acaba aylık sisteme mi döndü
-
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1101990046785&ref=mf[/URL]
-
Amma hareketsiz forum yaw..Dur biraz hareket getirek...
ŞŞşşşştt APKE, Culyan;
-Anayasa değişiklik paketi için ne diyorsunuz :):D:D:D
-Haburdan giriş yapan PKK militanlarını, Polis Özel Harekat 1 km uzaktan izlerken, tekel işcilerine biber gazlı coplu tazyikli girişilmesine ne diyorsunuz:D:D:D:D
-
[quote=fXci;223519]vella milkshake alcaydım unuttum üvvv barim sipariş usulü yapem bugun...
ho ho yo le[/quote]
dostum mümkünse "sibop"un bi grafiğini alabilir miyiz? kolay gelsin...
-
5 ve 10 dk.lıklarda OBO olusuyor....
-
[QUOTE=Astatin;223551]Amma hareketsiz forum yaw..Dur biraz hareket getirek...
ŞŞşşşştt APKE, Culyan;
-Haburdan giriş yapan PKK militanlarını, Polis Özel Harekat 1 km uzaktan izlerken, tekel işcilerine biber gazlı coplu tazyikli girişilmesine ne diyorsunuz:D:D:D:D[/QUOTE]
[B]astet[/B] tirend zamannarı forum susar ..... vob diynenir... vobun sözü kesilmez gayri ....övrenemedinmi halem yuaw... yatay yerelerinde vop susar forum konuşur...
-
Hacim 500 meleeyuuunnnnn,
eeeee artık bitirdin bizi gaz veremiyoz gücümüz kalmadı....iyide sen nereye gidiyon lem bu gadden hacimle.....;)
-
[quote=boz ayı;223557]5 ve 10 dk.lıklarda OBO olusuyor....[/quote]
he' eledir agam....
-
[quote=fXci;223558][B]astet[/B] tirend zamannarı forum susar ..... vob diynenir... vobun sözü kesilmez gayri ....övrenemedinmi halem yuaw... yatay yerelerinde vop susar forum konuşur...[/quote]
lem ne trendi..sabah acildigimiz yerdeyiz..islemlerin cıgu ayni 200 puanlik bandda gecmiş.kom.kom
-
ŞŞŞ efiksci,
Sistem performasn topiğine sibop la mentalray sonuçlarını yapıştırsana..Tercihan MTX özeti olsun
-
Way anam way,
30 endeks dolar bazlı grafiğe ve nerede olduğumuza bakın. Ulen TOBO çalışırsa ne olur. Hisseli harikalar kumpanyası olur. Çalışmazsa veya çalışır gibi yapıp başarısız kalırsa, şortçulara gün doğar. Neyse gözönünde dursun bakalım.
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img312.yukle.tc/images/4774tobo.JPG[/IMG][/URL]
-
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]"Beyaz piramitler" ya da "Türk piramidi" diye de anılan piramitlere giren
ve orada araştırmalarda bulunan Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,
"Buradaki materyaller konunun uzmanları tarafından incelendiğinde şunu
söyleyebiliriz: Tarihin tekrar yazılması gerekebilir" dedi ve piramitlerdeki
materyallerin Türk tarihi açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.[/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000]
Devamı: [URL]http://www9.gazetevatan.com/Turk_tarihi_yeniden_yazilacak_/297650/1/Manset#ixzz0jvjydiQt[/URL]
[/COLOR][/LEFT]
-
[quote=selam;223555]dostum mümkünse "sibop"un bi grafiğini alabilir miyiz? kolay gelsin...[/quote]
[IMG]http://i40.tinypic.com/qswh1j.png[/IMG]
-
[quote=fXci;223558][B]astet[/B] tirend zamannarı forum susar ..... vob diynenir... vobun sözü kesilmez gayri ....övrenemedinmi halem yuaw... yatay yerelerinde vop susar forum konuşur...[/quote]
Dün hepten kapattılar yataylık yüzünden, de mi?
Arıza süsü verilmiş küsküsel fişeksel proceksiyonel kapatma..??
-
efg yavas yavas satıs yapmaya basladı..
dıkkat..
short zamanı olabılır..
-
[QUOTE=Astatin;223565]lem ne trendi..sabah acildigimiz yerdeyiz..islemlerin cıgu ayni 200 puanlik bandda gecmiş.kom.kom[/QUOTE]
yatay süsü verilmiş tirend işte :::
-
[quote=Astatin;223551]Amma hareketsiz forum yaw..Dur biraz hareket getirek...
ŞŞşşşştt APKE, Culyan;
-Haburdan giriş yapan PKK militanlarını, Polis Özel Harekat 1 km uzaktan izlerken, tekel işcilerine biber gazlı coplu tazyikli girişilmesine ne diyorsunuz:D:D:D:D[/quote]
astroid kardeş şu sıralar anayasa paketi ile değil de alexis in paketle daha çok ilgileniyom.::: boş iş bunlar trendi takip et keyfine bak:::
-
[quote=LANCE51;223575]efg yavas yavas satıs yapmaya basladı..
dıkkat..
short zamanı olabılır..[/quote]
Amaaan,olmasın varsın....pela alsın götürsün istediği yere...ilerde gerekli yerlerde kullanır....
-
[quote=LANCE51;223575]efg yavas yavas satıs yapmaya basladı..
dıkkat..
short zamanı olabılır..[/quote]
abeyler kurumlara bakarak yön tahmin etmek çok tehlikelidir...
-
[B][U]Bu arada önemli bir detay:[/U][/B]
Aracı kurumdan gelen bilgiye göre Dow Future TSİ 16:15'te kapanacak.
Bu durumda Future'ların 15:30 verisine tepkisini görme şansımız olur..
[B]Sabah gönderdiğim resmi CME linkinden hesapladığım DOW future TSİ 15:15'te kapanacak . Bu durumda Future'ların 15:30 verisine olan tepkisini göremeyiz.[/B]
Bir arkadaş teyit edebilir mi?
-
[quote=juliano;223578]astroid kardeş şu sıralar anayasa paketi ile değil de alexis in paketle daha çok ilgileniyom.::: boş iş bunlar trendi takip et keyfine bak:::[/quote]
yaw bu aleksis, PHP leyin alexis mi, yoksa başka bir Alexis paketi mi? .kom.kom
-
[quote=athlon;223582]abeyler kurumlara bakarak yön tahmin etmek çok tehlikelidir...[/quote]
sana inanıyorum..
-
64XX ile A düşüş bitmişti.
Şimdi bu B ralli içindeyiz bu kesin.
BA veya BC.
Sonrasında BB veya C için düşeceğiz.
Tepeyi bulmaya çalışıyoruz, bulmaya çalişan ben değil piyasa.
B Yükseliş.
3 senaryo var.
Yatay, Zigzag ve Üçgen.
Üçgen en iyisi ama önce 12000-12500 görmesi gerekir. Şimdilik bunu düşünmüyoruz. 11000-11100 üzerinde kalıcı olmadan düşünmüyoruz ama ihtimaldir.
Geri kalan ikisi çok mantıklı geliyor. Hele yatay çok mantıklı.
Yataysa 109XX-11000 tepe olur. Sonra 8000-9000. Sonra 12000. Sonra 5000-6000 ve dip görülüp yeni zirve gelir. 2007 den 6-7 yıl ayı piyasa.
Double zigzagsa 109XX-11000 tepe olur. Sonra aşağısı tutmaz 8000-9000. 4000-5000 tutabilir. Tutmazsa 1000-1300 e iner. Yine 2007 den 6-7 yıl ayı piyasa.
Koyamadıkki etiketi B yükselişe, bunu arıyoruz.
Jelibon.
-
[quote=ERK;223594]sana inanıyorum..[/quote]
olayım bıtayım allahına...
-
[quote=Astatin;223591]yaw bu aleksis, PHP leyin alexis mi, yoksa başka bir Alexis paketi mi? .kom.kom[/quote]
valla kardeş o kısaltmelerdan bişi annamadım ama wornırbross un paketin de var ona evet oyu veriyom gerisini de bilmiyom
ama sen tahminime göre annadın daha açık annatmayalım deeelmi
-
[quote=juliano;223578]astroid kardeş şu sıralar anayasa paketi ile değil de alexis in paketle daha çok ilgileniyom.::: [B]boş iş bunlar[/B] trendi takip et keyfine bak:::[/quote]
Peşin satan juliano kardeş,
Çanak çömlek küpler doldumu,boş işlerde dolu işler olur...;)
-
Yaw şaka maka taa nezamandan bevri canlı olarakh sibop yayını yapmışım foruma (belki 3-5 gun daha ileri veya geri olabilür )
[IMG]http://i44.tinypic.com/sqw2.png[/IMG]
-
[quote=EMEKDAR;223601]Peşin satan juliano kardeş,
Çanak çömlek küpler doldumu,boş işlerde dolu işler olur...;)[/quote]
yahu bi arkidişin de deyimiyle yo yo lo de :::
-
[quote=ATHLON;223582]abeyler kurumlara bakarak yön tahmin etmek çok tehlikelidir...[/quote]
öyle dime, EFG 70bin lonk. kurumcanak yüksekleceğine inanmışlar belli ki:D
-
short zamanı geldi galiba..
-
[quote=LANCE51;223610]short zamanı geldi galiba..[/quote]
Nerden geldi kardeş...:confused:
-
EFG satışa devam ediyor...
-
[quote=seagate;223479]veee fulll shortlarımı kapattım geçmiş olsun :) ahaha şimdi düşebilir üühühühüh[/quote]
[quote=EMEKDAR;223614]Nerden geldi kardeş...:confused:[/quote]
EFG öyle diyooo....lelele
-
yaw abeyler...demiim diyorum ama trend dewam edıo...dün seans sonuna dooru piyasaya inanılmaz para girişi oldu...kısa için gerçekten bi sebep yok...ben 64 binden uzun girdiimde bi sürü insan bana mesaj attı ,yanlış yapıosun diye...tamam buradan dönebilir...ama bu çok güçlü trendi kırdıını teyit edip ben ce en az iki gün bunların altında çalıştırması lazım...şu an bence short kahramanlık...ve tarih bi sürü kahramanın katledilşine şahittir...
-
Her taraf long olsa da yeni short pozisyonu açacaklar için o kadar da sorun görmüyorum. Hemen açmak isteyenler 73,300 stop olmak üzere 73,250'ye yakın yerlerden, daha sonra açmak isteyenler 73,800 stop olmak üzere 73,750'ye yaklaştıkça açılacak short lar 72,850'nin altında ilave açılarak güzelce maliyet yapılabilir. Benimki sadece fikir alışverişi sakın uygulamayın haaa.
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ElMpt3hHmA0[/URL]
bi arpa boyu yol alabilmiş mi acaba...