Arkadaşların yorumlarını bekliyoruz çok değerli arkadaşlar var.
Printable View
Arkadaşların yorumlarını bekliyoruz çok değerli arkadaşlar var.
71.45'yi önemsiyorum... bugün ve yarın bu değerin altında vakit geçirmezse yeni tepenin gelebileceğini düşüneceğim...
bence şu an karar veriliyor piyasada..
[url=http://urlal.com/][img]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/1370.jpg[/img][/url]
Ancak kısa vd ne tür hareketler olur bilemiyoz dünkü harekette gördük zaten .boks. tabi ki ben grafikte gördüklerimi söylüyorum.
Üstadlar kolay gelsin.
[quote=halojen;222814]71.45'yi önemsiyorum... bugün ve yarın bu değerin altında vakit geçirmezse yeni tepenin gelebileceğini düşüneceğim...
bence şu an karar veriliyor piyasada..[/quote]
yani diyosunki onun içinde işlemleri durdurdular pala ve adamları demi :)))düşünmek için süre istediler böyle zamanlarıda hiç sevmem doğrusu ya aşağı ya yukarı sert hareketler oluyor genelde... gene ky yi .boks.
Açılmaya niyeti yokmu daha.
[quote=a.kaya;222864]yani diyosunki onun içinde işlemleri durdurdular pala ve adamları demi :)))düşünmek için süre istediler böyle zamanlarıda hiç sevmem doğrusu ya aşağı ya yukarı sert hareketler oluyor genelde... gene ky yi .boks.[/quote]
geçenki arıza tam tepede gelmişti ve o tepe 15-20 gün geçilemedi...
herşey beklenir bunlardan...
nası derler... asimetrik psikolojik savaş... patron onlar... :)
[quote=halojen;222910]geçenki arıza tam tepede gelmişti ve o tepe 15-20 gün geçilemedi...
herşey beklenir bunlardan...
nası derler... asimetrik psikolojik savaş... patron onlar... :)[/quote]
arabın biri gelmiş hz. aliye demiş ki : ya ali biz bukadar ibadet edioz namaz niyaz vs.. ya allah yoksa oda demiş ki : ya varsa :)
bakarsınız bu sefer tersi olur.. yükselir..
[quote=medet;222919]arabın biri gelmiş hz. aliye demiş ki : ya ali biz bukadar ibadet edioz namaz niyaz vs.. ya allah yoksa oda demiş ki : ya varsa :)
bakarsınız bu sefer tersi olur.. yükselir..[/quote]
bence hepsi taktik.. orta-uzun vadeli tepe ve diplerin hiçbirinde vob arızası olmamıştır... niye acaba... :)
[quote=medet;222919]arabın biri gelmiş hz. aliye demiş ki : ya ali biz bukadar ibadet edioz namaz niyaz vs.. ya allah yoksa oda demiş ki : ya varsa :)
bakarsınız bu sefer tersi olur.. yükselir..[/quote]
Hay çok yaşa medet :..::..::..::..:
[quote=halojen;222923]bence hepsi taktik.. orta-uzun vadeli tepe ve diplerin hiçbirinde vob arızası olmamıştır... niye acaba... :)[/quote]
niye mi ? bence işc kıvırtıo tahmin sadece..
Dananın kuyruğu kopacak dedik boynunu koparmaya bakıyorlar.