yeni pivot.......83.500........
Printable View
yeni pivot.......83.500........
şort..devam..............
üstad son dakkada garantiyi 4 kademe çizdiler.. bu pazartesi açılış için nasıl bir görüş oluşturdu sende?
tam anlamıyla karar verilemedi.........verilmedi...
pala sürekli zamanı erteliyor....ilerleyen yapının özelliklerinden biri....
karar haftaya kaldı...83.100 altında şelale....83.100 tutarsa ilerleyen yapıda
devamyolları karışık ve çok.....
p.tesi karar günü olur inşallah....tamam veya devam.....
fakirhaneye bu akşam elimiz boş gitmiyoruz..hamdolsun....
iyi akşamlar...iyi tatiller...emeği geçenlere teşekkürler...
önemli hisselerde kapanış satışlardan yapıldı....eksi makas oluştu...
anlamı savaş var...en azından iki grup arasında....bir diğer anlamı uzun soluklu fake..
göreceğiz.....
yorumların için çok sağol üstad Allah razı olsun. İyi tatiller, haftaya zor bi hafta olacak galiba, iyi dinlenmek lazım :)
[quote=tortumlu25;325178]üstad son dakkada garantiyi 4 kademe çizdiler.. bu pazartesi açılış için nasıl bir görüş oluşturdu sende?[/quote]
[IMG]http://666kb.com/i/bq3phmxp5q9sy7k5u.gif[/IMG]
Böyle çizik mi olur ?
Olsa olsa olta olur bu..:::
(Görüntü alıntıdır)
ben de zaten o yüzden açılışı sordum, böyle yaptıkları için açılışta yukarı yapıp alıcı çektikten sonra tekrar basacaklarını düşünüyorum..
Arkadaşlar, bir diğer topicten şutlanmış birisi olarak, kasım ayında uyarmama rağmen bi çok hevesli hala bi yukarı beklentisi içerisinde ise havasını alır. uzunca bi süre hafif yatay ayı piyasası belirttiğim o tarihte başlamıştı zaten. her geçen günde teyit geliyor. uzun kısmı pas geçilip kısalaraın daha çok puan yazdığı bi piyasadayız. 2. uyarı bu...
YTD....................
[quote=SU-TE;325197]Arkadaşlar, bir diğer topicten şutlanmış birisi olarak, kasım ayında uyarmama rağmen bi çok hevesli hala bi yukarı beklentisi içerisinde ise havasını alır. uzunca bi süre hafif yatay ayı piyasası belirttiğim o tarihte başlamıştı zaten. her geçen günde teyit geliyor. uzun kısmı pas geçilip kısalaraın daha çok puan yazdığı bi piyasadayız. 2. uyarı bu...
YTD....................[/quote]
Siz gerçekten ciddi misiniz? bu piyasa yeni [B][SIZE=4]ZIRVA[/SIZE][/B] (zirveye shortörler tarafından takılan lakap) yapmadan aşağı gidecek diye mi bekliyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, sizin adınıza üzülürüm.
[quote=padişah;325200]Siz gerçekten ciddi misiniz? bu piyasa yeni [B][SIZE=4]ZIRVA[/SIZE][/B] (zirveye shortörler tarafından takılan lakap) yapmadan aşağı gidecek diye mi bekliyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, sizin adınıza üzülürüm.[/quote]
He valla......lelele
Valla bu ZIRVA muhabbeti bi müddet daha sürecek gibi görünüyor. Ama elbet bi gün beklemekten sıkılıp "yeter u..n" deyip vagondan inenler bir bir saflarımıza katıldığında, biz de duruma bakacaz. Yeterli sayıyı elde edince de ver elini Paris... Dedim ya katılımcı bekliyoz şimdilik. Eee tabi kabullenmek zordur trendlerin başlayıp bitmesini!!! Hele sinirler şöyle yay gibi gerilsin ve dolaşım bozuklukları TİK-TAK tan sonra tahammül edilemez boyuta varınca bitirici darbeyi vuracaz elbet!!!! Bizim beklentimiz de böyle işte.....