stro babayı ve StroChannel i teprik eder en derin .. saygı ve hörmetlerimi sunarım .... +.+.+.
Printable View
stro babayı ve StroChannel i teprik eder en derin .. saygı ve hörmetlerimi sunarım .... +.+.+.
Arkadaşlar bu arada cumartesi sistemlerle uğraştım bi yerde tıkandım daha doğrusu zandedersem matriste bi sorun var formul su bildiğimiz
ckaikin money flow sistem test yapıyorum
paremetreleri değiştiriyorum hep önerilen değerde oklar çıkıyor yani
Cross(CMF(21),0)
Cross(0,CMF(21))
yukarıdaki 21 değerlerini 30--40 yapsamda oklar hep 21 miş gibi çıkıyor.Bu benim matristenmi yoksa sizdede varmı .
Sistemlerinde CMF olanlar bi daha bi kontrol etsin derim.
bi kontrol edebilirmisiniz.
[quote=seagate;292602]raLLyenSyNC..
STro patro en üst beyaz kaça denk geliyiir[/quote]
15'likte 81.750 patron... üvvv... Ya oradan açar ya da açtıktan sonra oraya vurur sanırım... üvvv.. Asıl soru daha da yukarı çıkar mı... üvvv...
Yine de eski bir Papua Yeni Gine atasözü der ki: "82.600 yanmadan short'çuların çırası yanmaz..."
[quote=oguzhan;292606]Arkadaşlar bu arada cumartesi sistemlerle uğraştım bi yerde tıkandım daha doğrusu zandedersem matriste bi sorun var formul su bildiğimiz
ckaikin money flow sistem test yapıyorum
paremetreleri değiştiriyorum hep önerilen değerde oklar çıkıyor yani
Cross(CMF(21),0)
Cross(0,CMF(21))
yukarıdaki 21 değerlerini 30--40 yapsamda oklar hep 21 miş gibi çıkıyor.Bu benim matristenmi yoksa sizdede varmı .
Sistemlerinde CMF olanlar bi daha bi kontrol etsin derim.
bi kontrol edebilirmisiniz.[/quote]
Doğrudur, Matriks (**) CMF'yi sen ne yaparsan yap default değerden alır.. Onun yerine açık formülünü kullan:
per1:= 13;
CMF1:=sum((((C-L)-(H-C))/(H-L))*V,per1)/sum(V,per1);
obomu ne oldu 5 lik graflar .. ne aysal bi adamım arkadaş .:o:o:o.. vay anasını ... ühüühüh seagate ten bulaştı banada .... ayılıktan bana bişey olursa sorumlusu seagatetir .. ahanda forum şahit ... :D:D:D:D
selçuklu patron ben boğayım füll lönk
[quote=Astatin;292594]yor felkam nuni... lakin "sonsuza yakınsama" diye bişi olmaz..."sonsuza ıraksanır".komAllah cümleni ıraksatmasın....boks..komVejeteryan birine aşık olmak mı? peeeeee...[/quote]
calculus dersinde palamutlari dusunuyordun yine galiba.kom
[URL="http://www.math.unh.edu/%7Ejjp/radius/radius.html"]http://www.math.unh.edu/~jjp/radius/radius.html[/URL]
[quote=Strategist;292607]15'likte 81.750 patron... üvvv... Ya oradan açar ya da açtıktan sonra oraya vurur sanırım... üvvv.. Asıl soru daha da yukarı çıkar mı... üvvv...
Yine de eski bir Papua Yeni Gine atasözü der ki: "82.600 yanmadan short'çuların çırası yanmaz..."[/quote]
teprik ederim oradan açtı zayıfız dünya uzaya çıktı
[QUOTE=seagate;292610]selçuklu patron ben boğayım füll lönk[/QUOTE]
ciddimi hacı ..üvvvvvvvvvvvvv emekdar abiyle beraberim ben ... emekli olacam ayılıktan ... :D:D
cümleten günaydın sayın patronlarım ...
[RIGHT]
[/RIGHT]
[quote=selçuklu;292613]ciddimi hacı ..üvvvvvvvvvvvvv emekdar abiyle beraberim ben ... emekli olacam ayılıktan ... :D:D[/quote]
Pala'yı kandırmaya çalışıyo patron... Yemeyiz bu numaraları... Yalnız bendeki bu ayuluk da gıcığıma dokunmaya başladı... üvvv... Şu Cuma günkü long'a göz göre göre tepki vermedim ya ne yapayım... Buz gibi puanlar kaçıyor... Şimdi 3.000 puan düşşe ne olur.. Her gün 500-1.000 puanlık hareketler kaçıyor şelale bekliyoruz diye.. O da büyük ihtimal gelmeyecek.... Bu slow trading işi bana göre değil mi ne... üvvv.. ıngaaa....
[quote=nunu;292611]calculus dersinde palamutlari dusunuyordun yine galiba.kom
[URL="http://www.math.unh.edu/%7Ejjp/radius/radius.html"]http://www.math.unh.edu/~jjp/radius/radius.html[/URL][/quote]
Gız NUNİ,
kız bu neeee....yuessey de sana bunları mı okıtıyleer......lise2 matematiği gızz bu..bunun için ne gittin yuessey lere felan.kom.komyazzıh paracazlarına...
sahiden nuni, sen ne üzerine ihtisas şeediydin yuessey de...