artık IMF çıpası yok....tek çıpa var oda yurtdışı....oraya odaklanmalıyız...
Printable View
artık IMF çıpası yok....tek çıpa var oda yurtdışı....oraya odaklanmalıyız...
spx si bugün yazmıştım burada geçmişten kalma, gold zamanından kalan hesap görülüyor, biraz daha var gibi, buna dikkat diye yazmıştım, bununla birlikte coni aşağı inecek, hesap görülür görülmez, coni 10875-11000/8700-9300 dür, benim hesabım bu,...
[quote=jani;212522]eksper...daks hala kuduruyor...bizide o yüzden tutuyorlar....
Geceye karar vermemiz gerek....[/quote]
cok karışık yakalayamadım daha......az zaman ver
burada her şeyi yazdık artık yorumlarıma ara verecem, çünkü pahalı oldu teşekkür bile yok,........
750 öptüm kapadım....
[quote=indregandi;212529]burada her şeyi yazdık artık yorumlarıma ara verecem, çünkü pahalı oldu teşekkür bile yok,........[/quote]
açıkcası ben burda yorunların hepsine değer vermekle birlikde en cok 3 kişinin yorumunu ciddiye alıyorum. siz, sn. jani ve sn. bozo amca.
[quote=indregandi;212527]spx si bugün yazmıştım burada geçmişten kalma, gold zamanından kalan hesap görülüyor, biraz daha var gibi, buna dikkat diye yazmıştım, bununla birlikte coni aşağı inecek, hesap görülür görülmez, coni 10875-11000/8700-9300 dür, benim hesabım bu,...[/quote]
spx ise obama için, yani yeni dünya düzeni, ..........
obamanın patlayan kaşına tampon yapılıyor, neyle pamukla, ve pamuk çöpe atılmaya, spx de düşmeye mahkum,.....
iyi akşamlar.......
yarın yeni bir gün.....cumadan önceki gün......önemli.....
sıfır işlem şort........
hayırlısı olsun...........
vay anasını, tam 800 den kapadılar, benm de kapandıgım yer...
haftaya kadar yokum, arada ciddi hareketler olacak gibim gayrı, bize ekmek yok,
aman eyi bakın, bu aganın eli agırdır, vur dedin mi öldürür...
cılkını çıkarmayı sever...
haydin sağlıcaklan kalın...
bu arada bozonun senaryo ne olacak çok meraktayım dogrusu...
kayıplar az, kazançlar çok olsun inşallah...
emeği geçen herkeze teşekkürler iyi akşamlar....
herkeze tşkler iyi akşamlar
850 actıgım kapandı...yukarı ihtimali mevcut.... Diger cortlar duruyor...