İyi geceler patronlar, sabah ola hayır ola.
Printable View
İyi geceler patronlar, sabah ola hayır ola.
[QUOTE=bull market;370301]sa ağalar
daha çok düşeriz short devam short :)[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;370305]65000 i gördük longa geçtim
geceyede long:)
herkeze iyi akşamlar:)[/QUOTE]
Dün bir ara uğradım bi selam vereyim topiğe dedim kapanışa doğruda son mesajımı attım..
Şimdi bakıyorum bu iki mesaja, bu sefil piyasada poz almak ne kadarda manyak bişiy...
Verilmiş sadakam varmış, ilk mesajda shortdan başka bişey düşünmezken piyasa kapanırken bu işte duygular vede kararlar meğer ne kadarda kaderimizi etkiliyormuş diyorum, geceye bir daha yakın zaman pozda kalmam heral:p
Yunus Bu boru değil.. Bu arada bu paltform beni hasta ediyor..Ben açılışta 65800 e emir gönderdim nasıl gerçekleşmiyor arkadaş...
[IMG]http://i52.tinypic.com/15na81k.png[/IMG]
Graşalım beyler acelemiz var..Revenge Revenge Revenge..Dünden almadığımız 4000 puan karı 6000 olarak almam lazım....
[quote=Astatin;370429]Yunus Bu boru değil.. Bu arada bu paltform beni hasta ediyor..Ben açılışta 65800 e emir gönderdim nasıl gerçekleşmiyor arkadaş...
[IMG]http://i52.tinypic.com/15na81k.png[/IMG][/quote]
725 fitflat..açılış motivasyonu olarak 600 puan eyi...
750 reşort ula
enterhasan -300 makas filan..du bakalım...
AFTLO o ne biçim tahta hareketleri leee...bom boş alt üst..7-8 gademe al ver filan..şş
[quote=Astatin;370430]Graşalım beyler acelemiz var..Revenge Revenge Revenge..Dünden almadığımız 4000 puan karı 6000 olarak almam lazım....[/quote]
Astipatron bence short da ısrarcı olmamak lazım şu an için :o
bugun yarın duzeltme mı ,yoksa trend mı bellı olur..ki ben trend beklemıorum...ama duzeltme ıcın de yeterı kadar puvan var..(3000 kadarcık)..
[quote=a.kaya;370438]Astipatron bence short da ısrarcı olmamak lazım şu an için :o[/quote]
[URL="http://www.haywandax.com"]www.haywandax.com[/URL] açılıyomu patron sende
günaydın patronlar :)))
ya aftlo sen yakındasın patlat şu pala mıdır mala mıdır nedir..alacays efendi gibi satacaysa da efendi gibi satsın.. o nassı tahta yaww
62700 De beğenmediğimiz sistm AL vermiş dinlemedik :..:
türksel çalışıyor.
[quote=a.kaya;370445]62700 De beğenmediğimiz sistm AL vermiş dinlemedik :..:[/quote]
şimdi beğeniyır musun:D
2-14 mart arası gibi olur mu acaba?
rastgele patronlar,iyi seanslar..
[quote=aslan;370449]2-14 mart arası gibi olur mu acaba?[/quote]
ne olduydu o zaman...
bu arada sanki alacakalr gibi geloor bana
[quote=Astatin;370448]şimdi beğeniyır musun:D[/quote]
ya Astipatron şu arada çıkan feyk sinyaller olmasa güzel olurmuşda onları elemek zor işte NK da 400-500 puan geç kalıyor o zamanda psikloji devreye giriyor işte :..:
[quote=Astatin;370451]ne olduydu o zaman...
bu arada sanki alacakalr gibi geloor bana[/quote]
ama biliyosunuz benim "süs" teoremim var...alacaklar gibi geliyorsa şort, salacakalr gibi geliyorsa longkk yaparım ben:D
[quote=Astatin;370451]ne olduydu o zaman...
bu arada sanki alacakalr gibi geloor bana[/quote]
bencede alacaklar gibi, gibisi fazla bile sanki
asti patron sende indik çok şu makas olayına da bir indik yapsana, bunda çok şeyler gizli
[quote=a.kaya;370452]ya Astipatron şu arada çıkan feyk sinyaller olmasa güzel olurmuşda onları elemek zor işte NK da 400-500 puan geç kalıyor o zamanda psikloji devreye giriyor işte :..:[/quote]
ivit..sayısal da bana çıksa güzel olurdu..aynı şey:D
xbank 2.20, türksel sağolsun
[quote=aslan;370455]asti patron sende indik çok şu makas olayına da bir indik yapsana, bunda çok şeyler gizli[/quote]
IB'de, iki ayrı enstrumandan veri çağırmak mğmkğn değil ama şöyle yapabilirsin....
Mesela x30yvade grafını aç MTX de..Sonra default değeri TL olarak gelen yeri tıkla ve en alttaki "senet" i tıkla...sorduğu koda xu30 yaz...Çıkan grafik sana X30yvade/Xu30 değerini verecektir...yani x30yvadenin x30 dan yüzde kaç yukarda olduğunu.. 1 in üzeri artı makas altıı eksi makas demektir doğal olarak..yukarı ne kadar artarsa makas o kadar büyük demektir v.b.
Selamlar ,
iyi tepki yaptı dün ve bugün...
tekrar aşağı dönerse 60.050 altında yeni dip gelebilir...??:confused:
dönmezse gelmeyebilir...:..:..(bu 2.cümle var ya,bütün sorumluluğu alıyo,ilaç ilaç..):D
Bence aysonuna kadar yeni dipler gelmeli,ama tepkilere de dikkat,yüksek oynaklık,yukardan bırakılan topun, çok elastik olması anlamına gelmekte...fazla yukarı zıplıyor...5000 puanlık tepkiler yapıyo...:(
1923 naptı?:confused:
74.825 ten sata geçen sistem ,62.550 den dün ala geçti ve 12275 puanlık tek trade e imza attı,bu benim izlediğim dönemde bir rekor...şu anda kd=63.950 de duruyor ve bunun altında sistem kısaya döner...+.
durumlar bu merkezde...:):rolleyes:;)
bugün altınlar, türksel ve bir iki çakal tahtasından başka eksi olan olmaz
dün 54.75 den almadığım gözdem doco olmuş 64.75 way**
Gayatron,
Fiyat günlükte alt boll bandı yakaladı..artık her şey mümkün (bu ifadede ilaç gibi).. :)
hörmetler saraylıgral..miçotradera selam
[quote=Astatin;370464]Gayatron,
Fiyat günlükte alt boll bandı yakaladı..artık her şey mümkün (bu ifadede ilaç gibi).. :)
hörmetler saraylıgral..miçotradera selam[/quote]
est asti,
sevgiler benden hepinize...:)
Miço da ,klavye üzerinde gezinen ellerinizi yalıyo,hehehh....:..:
uzun zamandır angaralı durgut dinlemedik yawww...şu bi 64500 ün altına inse de angaralı havası yapsak
Ula PALA..
İnsan değilsin,
İnsan değilsin,
İnsan değilsin vay vay insan değilsin
(Helva yapsana helva apsana türküsünün ezgisi ile söyleyin yugardakini..ehueheue)..
Tabanik hareket engellenemez... Graş bizim hakkımız söke söke alırız..
Astipatron ısrarlarını kırmadı pala ve saz ekibi :..:
[quote=a.kaya;370471]astipatron ısrarlarını kırmadı pala ve saz ekibi :..:[/quote]
noolltttiii:..:
Ula acaba ayu avatarına geri mi dönsek yohusam yunusla devammı...du bakalım..oynayan takım bozulmaz yunusla devam
roopppaaa...325 şort kavırma...650+425 oldu...
400 reşort oldu...
[quote=Astatin;370477]400 reşort oldu...[/quote]
175 refilat oldu..rampi rampi olduuu
şimdi neden aklı başında bir ayu gibi şortlara yapışıp beklemiyorsun diyenler olabilir..nedne şu: 15 dklıkziesten daha sat vermedi..o yüzden aksiyonları sörf ile sınırlı tutuyorum
şimdi reşort..sat sinyali geldi.. kesinleşmesini beklemiyeceğum bar gapanışını