77400 ve 76700 bugün bu iki rakam altına inmezsek kısaların badem olma ihtimali artacak...
Printable View
77400 ve 76700 bugün bu iki rakam altına inmezsek kısaların badem olma ihtimali artacak...
[quote=Strategist;348317]Benim de içimde 12.000'e doğru pis verecekler, ama oradan tekrar toparlayacak gibi bir his var patron.. Ters indikatör olarak kullanıp faydalanmak isteyen olur diye açıklama ihtiyacı hissettim... :..:[/quote]
evet patron..bu senaryo olursa da, yarıyol formasyonu olarak tobo yaptı deriz:::
bir voborsa sözü der ki;
"Güçlü açıldıysa güçsüz, güçsüz açıldıysa güçlü olma ihtimali %51'dir"
İŞC ye ne oldu lem sabah sabah leyleği havada mı gördü nedir? %2,5 eksi...
[quote=TÜRKOĞLU;348321]İŞC ye ne oldu lem sabah sabah leyleği havada mı gördü nedir? %2,5 eksi...[/quote]
Temettü patron...
Ay aban bişiler oluyo..Sanırım bugün Dana nın kuyruğu kopacak...
Direnç: 77,700 78100 78375 78800 79300
Destek: 77400 77200..
uwwwww...alıcı satıcı dengelendi artık günlüktede..yolunu bulacak artık..üwww
[IMG]http://i52.tinypic.com/e8o9e8.png[/IMG]
boşuna heyecan yaptık desene :D:D:D
[quote=Sekube;348324]Temettü patron...[/quote]
Daxın kısacıları yerinde olmak istemezdim... :D
[img]http://666kb.com/i/bs9evcru5b1hcbyky.gif[/img]
[quote=TÜRKOĞLU;348321]İŞC ye ne oldu lem sabah sabah leyleği havada mı gördü nedir? %2,5 eksi...[/quote]
DAX a ne oldu lem sabah sabah leyleği havada mı gördü nedir? %1 artı..
[quote=Astatin;348331]DAX a ne oldu lem sabah sabah leyleği havada mı gördü nedir? %1 artı..[/quote]
Önceden çıplak açığa satışı yasaklamışlardı, şimdi komple açığa satışı yasakladılar herhalde..
Çıplak açığa satış nedir patron nudizm gibi birşey mi? :D
[quote=Sekube;348333]
Çıplak açığa satış nedir patron nudizm gibi birşey mi? :D[/quote]
Don-gömlek şortun yabancı versiyonu o..Yani donuna kadar herşeyi satıp şortluyosun..Yani şortlamadan hemen önce çıplak kalma durumu..:p
Hobaragları gubardatacaklar geliba...TAHVIL ne olmuş lem oyle..way way way..DAX ın gazına ve hazına gelen lonkkcuları akşama Longcular Organize Suç ve Terör Örgütü Üyesi (LOSTÖ)olmaktan içeri tıkabilir PALA... Şimdi [COLOR=red]PALA'nın gazına gelen, sonra PALA'nın hazına gelir:D:D[/COLOR]