teorik fiyat 78667, oradan mı kapatsak ki?
Printable View
teorik fiyat 78667, oradan mı kapatsak ki?
Gettiii beleş kaskooo..herkese iyi akşamlar...geceye şorttttttt
oy verin oy..biliyorum lonkkklar daha fazla bu gece
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5947[/URL]
fdow 12114 filan kapatır dahminim
[quote=Astatin;348292]fdow 12114 filan kapatır dahminim[/quote]
asti, şevkini kırmak istemem ama, o rakama +310 ekleyiver.:..::..::..:
Matriks Gold kullanıyorsanız ve versiyonunuz güncel değilse ki; neredeyse her 2 günde bir yeni versiyon çıkartıyorlar, bu durumda akşam 17.38 oldumu matriksleriniz kendini kapatmaya programlı.. vob kapanınca versiyon kontrolü yap ve güncel değilse matriksi kapatıp yeniyi kur demeye çalışsalarda sanırım yine beceremediklerinden kendini kapatıyor ama ne otomatik güncelleyebiliyor nede tekrar kendini açabiliyor.
Sanki ne oluyorsa her 2-3 günde bir yeni versiyon çıkartıp milletin huzurunu bozmakta alışkanlık oldu bunlarda.
Çözümünü ve güncel sorunları neden sitenizde biryerde beyan etmiyorsunuz diye kendilerine sorduğumda, herkes bunu beceremez ve daha berbat eder cevabını aldım. Maşallah kendileri süper beceriyorya.
Neyse onların yapmadığını yapayım ve çözümünü yazayım..
Matriks ekranında sol üst köşedeki matriks yazısına mouse ile gelip tıklamadan bekleyin ve versiyonunuz kaçmış bakın. Eğer 3.0.4 ten eski ise başınız dertte demektir.
Bu durumda önce matriks açıksa kapatıyor ve doğruca
Bilgisayarım veya Computer/C:/MATRIKS/NVERSION kalsörüne gidiyorsunuz. Bu klasör içinde MT060004N.exe yazan zıkkıma çift tıklayıp yeni versiyonun yüklenmesini bekliyor ve tekrar en baştaki gibi mouse ile gidip versiyonu kontrol ediyorsunuz. 3.0.4 olmuş ise sorun bitmiştir.
Benden bu kadar. Kalın sağlıcakla ve bol kazançlar herkese.
[quote=Astatin;347286]he he he..bu da strobaba nın makara geçmesi için EW sayım..[IMG]http://i55.tinypic.com/alg6t1.png[/IMG][/quote]
üühühühüh..Strobaba LD nin anlamını basın topnatısı ile açıkladığı için bunu öne alalım:D:D:D b biraz abarttı ama önemli olan 5 i geçememesi:D dimi strobab
10 u 9 u anlamam arkedaş..peşpeşe böyle devasa iki formasyon darbesi yiyen bir daha kendüe gelebülemez...daha ikinciyi yediği kesin deel ama..du bakalım..cc: Mr. Stropatflat
[IMG]http://i52.tinypic.com/16iu0au.png[/IMG]
[QUOTE=qazzaq;348302]Matriks Gold kullanıyorsanız ve versiyonunuz güncel değilse ki; neredeyse her 2 günde bir yeni versiyon çıkartıyorlar, bu durumda akşam 17.38 oldumu matriksleriniz kendini kapatmaya programlı.. vob kapanınca versiyon kontrolü yap ve güncel değilse matriksi kapatıp yeniyi kur demeye çalışsalarda sanırım yine beceremediklerinden kendini kapatıyor ama ne otomatik güncelleyebiliyor nede tekrar kendini açabiliyor.
Sanki ne oluyorsa her 2-3 günde bir yeni versiyon çıkartıp milletin huzurunu bozmakta alışkanlık oldu bunlarda.
Çözümünü ve güncel sorunları neden sitenizde biryerde beyan etmiyorsunuz diye kendilerine sorduğumda, herkes bunu beceremez ve daha berbat eder cevabını aldım. Maşallah kendileri süper beceriyorya.
Neyse onların yapmadığını yapayım ve çözümünü yazayım..
Matriks ekranında sol üst köşedeki matriks yazısına mouse ile gelip tıklamadan bekleyin ve versiyonunuz kaçmış bakın. Eğer 3.0.4 ten eski ise başınız dertte demektir.
Bu durumda önce matriks açıksa kapatıyor ve doğruca
Bilgisayarım veya Computer/C:/MATRIKS/NVERSION kalsörüne gidiyorsunuz. Bu klasör içinde MT060004N.exe yazan zıkkıma çift tıklayıp yeni versiyonun yüklenmesini bekliyor ve tekrar en baştaki gibi mouse ile gidip versiyonu kontrol ediyorsunuz. 3.0.4 olmuş ise sorun bitmiştir.
Benden bu kadar. Kalın sağlıcakla ve bol kazançlar herkese.[/QUOTE]
Matriks Gold int versiyon kullaniyorum gerek web sitelerinde gerekse nversiyon klasorüne sık sık bakiyorum hatta yeni versiyonun niye bu kadar gecikti diye kızıyordum(yeni versiyonda grafik bar sayısının artmasını umuyordum) yazınızdan sonra tekrar kontrol ettim yeni bir güncel versiyon dosyasi yok.
Matriksi aradim imkb nin yapmiş oldugu son veri yayin paketlerinden dolayi yüzeysel kullanan kullanıcılarin versiyonu yenilenmiş derinlikli kullananlarının ise daha sonra yenilenecek.
[quote=Astatin;348308]üühühühüh..Strobaba LD nin anlamını basın topnatısı ile açıkladığı için bunu öne alalım:D:D:D b biraz abarttı ama önemli olan 5 i geçememesi:D dimi strobab[/quote]
Geçsin Asit Paşa... O zaman da RF yaptı dersin, sayım bozulmaz... :..:
[quote=Strategist;348315]Geçsin Asit Paşa... O zaman da RF yaptı dersin, sayım bozulmaz... :..:[/quote]
:D:D:Dsen olayı bitirmişsin stropatflat:p:p:p rf ne abi? [COLOR=red]fr[/COLOR]actal'ın tersi mi:D
[quote=Astatin;348309]10 u 9 u anlamam arkedaş..peşpeşe böyle devasa iki formasyon darbesi yiyen bir daha kendüe gelebülemez...daha ikinciyi yediği kesin deel ama..du bakalım..cc: Mr. Stropatflat
[/quote]
Benim de içimde 12.000'e doğru pis verecekler, ama oradan tekrar toparlayacak gibi bir his var patron.. Ters indikatör olarak kullanıp faydalanmak isteyen olur diye açıklama ihtiyacı hissettim... :..: