-
[quote=Traderk;445973]günaydınlar
1 ve 2, pivot 110,700
hedef 500 puan.
ya burdan bir long.. stop stopu 110,450
yaa hiç işlem yapmadan 500 Altı beklenir[/quote]
STOP ÜSTÜ 2000 OLMUŞŞ.. hedef 112,500 den flat olunur..
şimdi kısa poz açan olur.. ama haa.. pala sizi bekliyor..
kırma dökme olmadan short olunmaz..
longcular kazandınız.. ama geri almak için ellrinden geleni yapacaklar..
kar ınıza sahip çıkın..
-
bu metodla örneğin sp yide günlük verebilirim, kaç gün var realizesine gibi, veya diciyi,
ama şu zor olur, biz kapanırız onlar açık,...bu zor olur,...
dolayısı ile gereksiz,...
yalnız geçen değindim,
işte 13-14 hafta her ikimiz içinde mevcut kalanda,...sonrasında bir formasyon oluşumu başlayacak,...
bu formasyon ky için iyi olur,...
böyle trade trade nereye kadar,...deyilmi,...
-
5 lik trendde 109325 dibi bitti, 109525 e gidiyoruz,...
-
[quote=indregandi;446034]5 lik trendde 109325 dibi bitti, 109525 e gidiyoruz,...[/quote]
2 mayısa sabah açılışta dib 102,100 müydü sizde
-
[quote=altay;446005]evet Hocam zaman olarak bende yarın ve cuma açilişi gibi bişiyler gördümdü de
short tan vazgeçemiyorum
yerçekimi malum
öğle araları da pek seviyorlar malummm[/quote]
Kardeş yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak. Aldığın poza çok fazla inanıyorsun, illa o olacak diye birşey yok, hem olsa bile zamanından önce aldıysan terste kalıp sermayeni yersin sonra pozun ekmeğini yiyemezsin. Biz piyasa yapıcı değiliz. Hem indi hocam çok güzel pivot rakamları var, gnome hoca da trade de çok güzel ipuçları veriyor. Bu iki çok değerli üstada rağmen zarar ediyorsak ancak nefsimizin kölesi olduğumuz içindir. Biraz sakin olup verilen rakamları izlemekte fayda var.
-
[quote=polo;446040]Kardeş yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak. Aldığın poza çok fazla inanıyorsun, illa o olacak diye birşey yok, hem olsa bile zamanından önce aldıysan terste kalıp sermayeni yersin sonra pozun ekmeğini yiyemezsin. Biz piyasa yapıcı değiliz. Hem indi hocam çok güzel pivot rakamları var, gnome hoca da trade de çok güzel ipuçları veriyor. Bu iki çok değerli üstada rağmen zarar ediyorsak ancak nefsimizin kölesi olduğumuz içindir. Biraz sakin olup verilen rakamları izlemekte fayda var.[/quote]
sayın polo sayın altay iyi bir tarder donanımlı bayağı bence sorun yaşamaz,....:)
-
[quote=traderk;446036]2 mayısa sabah açılışta dib 102,100 müydü sizde[/quote]
103500
-
İndi hocam öğlen çıkışta takriben 1,000 poz kapanmış tespitiniz doğru
-
[quote=indregandi;446041]sayın polo sayın altay iyi bir tarder donanımlı bayağı bence sorun yaşamaz,....:)[/quote]
İyi bir trader oduğu konusunda sizinle hemfikirim hocam çok güzel analizleri var. Ben de kimsenin kaybetmesini istemiyorum, o yüzden naçizane bir tavsiyede bulunayım dedim.
-
kendimi kendim analiz edersem
iyi analiz ederim
ama çok kötü trade ederim diyebilirim kısaca
elimde dahiyane bir sistem var diyebilirim
tamamen beynimde grafiği olmayan
ona göre 110300/500 araliği long olmak lazımdı
ekranda olmayınca 111100 + dan sert iner nasil olsa deyip long bilem olamadım
yoksa ekranda olsam aynı sistem 111900 e 112500 den düşüşte tamam çikiş bitti ilk çikişta short ol deri
nereden baksanız 2 yönlü +3000
ama analiz yeterli değil
trade değerli
-
Slm üstad İNDİ BEY
işler kolaylaşıyor gibi
flu alan daralıyor.
Siz her iki yön için bugün sl leri nereye koyardınız
saygılar..
-
hiçbişiy bilmesem
bakarım spot30 ve spot100 mini yeni tepeler