-
[quote=The Tatar;348248]yarım saat kala böyle bir riske hiç gerek yoktu be patron,gorkuttun şahsen aşırı tahrik ederek :::[/quote]
Abi biliyosun meşhur bir laf var.. "Kimi meraktan, kimi PALA'dan" diye...:..: ters bi durum olursa ben merak kurbanı olayım..öbürünün değil:D:D
-
[quote=Astatin;348250]Bişi sölümmü....Soluk aldırmayacak...Fırsat tanımayacak...ühühühü[/quote]
yapma patron rahat dur gözünü seveyim :D
-
[quote=Astatin;348251]Abi biliyosun meşhur bir laf var.. "Kimi meraktan, kimi PALA'dan" diye...:..: ters bi durum olursa ben merak kurbanı olayım..öbürünün değil:D:D[/quote]
mantıklı bi açıklama tebrik ederim,kararını destekliyorum .brv
-
CRASH TÜM HIZIYLA YOLDA.
DÜRÜYEM BENİ UZAKLARDA ARAMA, BEN HEP BURADAYIM...
imza: gayahan
-
dur dinle...kim geliyor kim geliyor.........
-
[quote=padişah;348255]CRASH TÜM HIZIYLA YOLDA.
DÜRÜYEM BENİ UZAKLARDA ARAMA, BEN HEP BURADAYIM...
imza: gayahan[/quote]
Gayahan bu saatlerde pek uğramaz,gece gelir şovunu yaparsa yarın 80 bindeyiz :..:
-
[quote=The Tatar;348243]bugün 76975 yansın pajeronun ilk kaskosu benden o zaman .lelele
[/quote]
Şu mesajı alıntılayayım da... kazaya kurban gider, silinir, sildirilir felan...:..:
(Bu arada Paji nin sakso su 6000 TL civarıdır tahminim sayın dıtatar:p)
-
[quote=The Tatar;348261]Gayahan bu saatlerde pek uğramaz,gece gelir şovunu yaparsa yarın 80 bindeyiz :..:[/quote]
inşallah gelir.
BDDK yetkilisi 'Zorunlu karşılıklara faiz vermeyi düşünüyoruz' dese...:yü::yü:
-
[quote=Astatin;348263]Şu mesajı alıntılayayım da... kazaya kurban gider, silinir, sildirilir felan...:..:
(Bu arada Paji nin sakso su 6000 TL civarıdır tahminim sayın dıtatar:p)[/quote]
eski acenteyim ben hallederiz en fulünden patron :)))
usb ye falanda at kanıt isterim bak :)
-
[quote=padişah;348264]inşallah gelir.
BDDK yetkilisi 'Zorunlu karşılıklara faiz vermeyi düşünüyoruz' dese...:yü::yü:[/quote]
Onu bir BDDK yetkilisi diyemez.:D Out of scope...TCMB yetkilisi diyebilir...:D Onca tedbiren sonra bunu derse de, o adama ne derler:D..Sonuç "statement impossible"
-
[quote=Astatin;348263]Şu mesajı alıntılayayım da... kazaya kurban gider, silinir, sildirilir felan...:..:
(Bu arada Paji nin sakso su 6000 TL civarıdır tahminim sayın dıtatar:p)[/quote]
bu arada kaskoda fiyatın 500 points uzağında patron :..:
-
[quote=the tatar;348267]bu arada kaskoda fiyatın 500 points uzağında patron :..:[/quote]
750üüüüüüüüüüüüüüü