[quote=QUEEN;133012]pamıkkk..paramı geri verdiler..alyım çıkıyımmı..kutumumı açtırıyım pamıkkk..pamık uyuyure galiban..[/quote]
vallahi uyumuşum pc başında abla.gı longuz abla bi verseler ben uyurkene :::
ben bi yüzüme su çırpıym gayrı :::
Printable View
[quote=QUEEN;133012]pamıkkk..paramı geri verdiler..alyım çıkıyımmı..kutumumı açtırıyım pamıkkk..pamık uyuyure galiban..[/quote]
vallahi uyumuşum pc başında abla.gı longuz abla bi verseler ben uyurkene :::
ben bi yüzüme su çırpıym gayrı :::
[QUOTE=SEYYAH;133024]vallahi uyumuşum pc başında abla.gı longuz abla bi verseler ben uyurkene :::
ben bi yüzüme su çırpıym gayrı :::[/QUOTE]
korkma pamıkkk..ısıcak para buuu..soğuk değil..
Bugün veri falan yok mu?
bakalım ne etcek?
VOB 5 min...
[url]http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/home.php?ref=home[/url]
veriler bitti CAD var, uykum geldi hadi 47200, pariteler yükseldi ama gbp zayıfladı veriden sonra
46,950 shorttttt
karpuz kesecektik daha iyidik.kocaoğlan 5 satta trade satta.
bu iyi olmadı işte..
uzunlara stop !
van munut 45900 lönks 46900 cort etti
46675 kısa kapat, uzun aç
bakan şimşek in londra'ya gidişi ertelenmiş
multipass 5 dk sat 46900...amma fiyat 675 olmasına rağmen multipass 15 dk sat vermediği için 675 den şort kavır ve lonnkkkkk
[QUOTE=Astatin;133037]multipass 5 dk sat 46900...amma fiyat 675 olmasına rağmen multipass 15 dk sat vermediği için 675 den şort kavır ve lonnkkkkk[/QUOTE]
benimkide aynı mantık..sat vermemişse max. satışda kademeli alım..sat verirse toptan kısa...
[quote=Astatin;133037]multipass 5 dk sat 46900...amma fiyat 675 olmasına rağmen multipass 15 dk sat vermediği için 675 den şort kavır ve lonnkkkkk[/quote]
825 filat..oh beaaa 375 puan eyi oldu..bereket versün
sankim bi 47400 deneycez kibin geleyor baa ::: ben zisteme uymayorum gayri emme zıpırtık van munut 46900 cort sinyali koruyore
[quote=abka;133038]benimkide aynı mantık..sat vermemişse max. satışda kademeli alım..sat verirse toptan kısa...[/quote]
evet...çünküm sistemlerin bu pozisyonu: 15 dakikalık sat verecekse bile önce bi yukarı alacaklar demektir an azından...biz buna yanağa makas diyoruz.lelele
sizi tebrik ederım sayın efiksçi
sayenızde forumda lehce erozyonu yasanıyor, düzgün yazılan her cumlede and içtim bir dişimi kırıyorum,
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur
[quote=tuareg;133042]sizi tebrik ederım sayın efiksçi
sayenızde forumda lehce erozyonu yasanıyor, düzgün yazılan her cumlede and içtim bir dişimi kırıyorum,
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur[/quote]
sizde hep jerfin lehine (leyhine) yazıyorsunuz..bir bieşy diyormuyuz sayın tobreg:..:
hayır yani, anlamını cözene kadar pıyasa gidiyor, hele bır de benden alıntılarda yeni lehçeler ortaya cıkıyorsa, 'lem bu bana küfrediyor olmasın' dıye kıllanıyor ınsan,
walla demedi demeyin... 5 dklıkdaki trend gücü endikatörü fiyat 650 iken 1 deydi...fiyat 850 oldu 0 a indi..püskül hazırlığı olabilir...
[quote=Astatin;133043]sizde hep jerfin lehine (leyhine) yazıyorsunuz..bir bieşy diyormuyuz sayın tobreg:..:[/quote]
yanlışın var:..:
bır tane jerfınden alıntı yaptıgımı göster dişimi kırayım
silkelemee..
[QUOTE=tuareg;133042]sizi tebrik ederım sayın efiksçi
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur[/QUOTE]
savol gardaşım elimizden geldiince uğraşıyok :::
van munutun cortu devam edeyore
Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının zengın yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık
[QUOTE=tuareg;133050]Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının zengın yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık[/QUOTE]
yawf hacı çöpçatana çıkaracaksın adımı..:..:.dng
fena silkelendik trenden..
47 bin üstünde coşku olursa katılırız artık..
[quote=jerfin;133052]yawf hacı çöpçatana çıkaracaksın adımı..:..:.dng[/quote]
Ben de onu dıyorum:..:
yok böyle bırsey arkadaslar:..::..:
5 daklık ve 60 daklığı takip ediyorum..2 side al da..geceye uzun gibi..
[QUOTE=YAVUZHAN;133053]fena silkelendik trenden..
47 bin üstünde coşku olursa katılırız artık..[/QUOTE]
Silkelendiğinizi düşünüyosanız neden şimdi katılmıyorsunuz :confused:
vallah van munut hala cort deyor
aneyy.. 5dklık multipassda sat teyi t geldi..yani eğer 15 dklık da sat verirse way way way way...emme fiyat 975 üzeri çıkar..plans bozulur...hexen paşa nirdesin yaww
[quote=tuareg;133050]Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının [COLOR=red]zengın[/COLOR] yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık[/quote]
başka varmıymış.brv
astatin püskül yükseliş, küskü düşüş mü demek ? çevirmen arıyorum
[quote=enorton;133056]Silkelendiğinizi düşünüyosanız neden şimdi katılmıyorsunuz :confused:[/quote]
çalışmadığım yerden geldi valla soru :::
psikolojik tahribatın izleri silinsin diye bekliyorum diyeyim :rolleyes:
teknik olarakta hafiften bi bozulma oluştu..
[quote=Astatin;133059]başka varmıymış.brv[/quote]
jerfının bu işi arap şeyhı takası ıcın yaptıgı yalandır, benım bir arap şeyhıyle dırsek temasında bulunudugm ıse külliyen yalandır
bu haberler kımden sızıyor (kim uyduruyor manasında) anlamadım
[quote=hexa;133060]astatin püskül yükseliş, küskü düşüş mü demek ? çevirmen arıyorum[/quote]
aslında ikisi de "haşırt" anlamına geliyor..ama küskü yü genelde düşüş için kullanıyoruz (KUIN ile SEYYAH hariç..onlar farklı anlamda kullnıyorlar-dı garipler).. niye öyle kullanıyoruz bilmem..erkek egemen toplum işte :)
püskül ise küskünün kibar olanı...yni bir derece kiba rolanı..herkes anlamını bu şekilde kullanıyorsa kibarlık nerde kaldı diyeceksin???? deme...yazışı kibar oluyo en azından..yaw sen biraz tobreg e soru sor bence:..::..:
gökhan kese falan attırıyor galiba :::
duşa giriyorum flat flat dedi arkasından 400 puan esnedik geriye..
[quote=tuareg;133062]jerfının bu işi arap şeyhı takası ıcın yaptıgı yalandır, benım bir arap şeyhıyle [COLOR=red]dırsek temasında bulunudugm ıse külliyen yalandır[/COLOR]
bu haberler kımden sızıyor (kim uyduruyor manasında) anlamadım[/quote]
dirsek değilse ne?:..::..: