[quote=a.kaya;306025]94000 ne oldu pufffff mu :::[/quote]
107000 puf oluyoda 94000 niye olmasın.dng:D
Printable View
[quote=a.kaya;306025]94000 ne oldu pufffff mu :::[/quote]
107000 puf oluyoda 94000 niye olmasın.dng:D
Hah yukarı hareket yeniden başladı tekrardan, en azından ben öyle düşünüyorum, 92000 üstünde yukarı hareket hızlanır bence:)
92800 long stop, aynı yerden short:) laylaylom.
kaya...88000 puf oldu...heheheheheheh
neler oldu herkeze hayirli olsun nezaman düşer bi biligisi olan varmi.
[QUOTE=cooldealer;306037]neler oldu herkeze hayirli olsun nezaman düşer bi biligisi olan varmi.[/QUOTE]
Yılbaşına kadar yukarı zorlarlar, yukarı yaptı yaptılar, yok yapamadılar Ocak Şubat global düşüşe direnemezler:)
[quote=astatin;306035]kaya...88000 puf oldu...heheheheheheh[/quote]
92000 giderken çok atlayan oldu galiba birz daha bekler gene son 30 dk volayı çakar bu herfiler ;)
kaya...94000 puf oldu yine..heheeh
[QUOTE=a.kaya;306047]92000 giderken çok atlayan oldu galiba birz daha bekler gene son 30 dk volayı çakar bu herfiler ;)[/QUOTE]
kaya kardeş sistemler ne alemde :)
istermisin şimdi 15 likte sat gelisin Asti hocam
yorum yokh Ay em longh (sibop)
emma
5 dakkalık hızlı mental halen short :::
[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4958/5dkb.png[/IMG]
[QUOTE=cooldealer;306037]neler oldu herkeze hayirli olsun nezaman düşer bi biligisi olan varmi.[/QUOTE]
deneyimlerime dayanarak ben shorttayken düşmeyecegini söyleyebilirim :)
ben shorttayım.. kademeli yukselis ve akabinde kar almayı dusunuyorum .. tabi bu pompalama ve tehditler karsısında tırsmıyor degilim lakin olan oldu artık .. bındık bı vapura :)
[quote=nedim972;306055]kaya kardeş sistemler ne alemde :)[/quote]
satta bende öyle :o
9,44 gören GARAN ne oldu da 9,30 oluverdi :rolleyes:
keh keh keh short malıyetımı 91450 ye cıkarttım , poz kara geçti keh keh keh.. du bakalım nolcak gun sonuna dogru... vurkacın gozunu sevem...
[QUOTE=a.kaya;306074]9,44 gören GARAN ne oldu da 9,30 oluverdi :rolleyes:[/QUOTE]
cıktıgına ınanıyorsun da dustugune neden ınanmıyorsun :::::::::
91000 delinirse hızlanır düşüş bende böyle yukarı kaparsa günlük düzelir demiştim ama düzelmeye niyeti yokmuş demek .dng
ulen flat kaldık iyimi basamadık şuraya ulen bu müşteriler hasta ediyor beni yaw sanayi değilmi çekilmez oluyor
[quote=cooldealer;306037]neler oldu herkeze hayirli olsun nezaman düşer bi biligisi olan varmi.[/quote]
Bilgim var diyen olursa da inanma. Bugüne kadar borsanın geleceği ile ilgili güvenilir öngörüler yapabilen tek bir insana bile raslanmadı.
Öğleyin toplantıya long'ları flatleyip gitmek çok isabetli olmuş... Histemimi tebrik ederim... :))) Flat devam... Masama yeni geldim ne olup bittiğini anlayabilene kadar bir süre flat flat mal gibi ekrana bakacağım... :..:
91300 den yukarı vurabilirler belkide :confused: sistem satta ama tedirginim nedense demek ki göççez :::
[QUOTE=Strategist;306082]Bilgim var diyen olursa da inanma. Bugüne kadar borsanın geleceği ile ilgili güvenilir öngörüler yapabilen tek bir insana bile raslanmadı.[/QUOTE]
patron borsayı bılmem ama vobun gelecegının gostergesı ky nın kendısı.. cevher içimizde gızlı.. onemlı olan bunu farketmek ..
" ne yaparsan tersı olacak " bu paradoxu aşabilecek bir yapıda trade edebilirsen dunyalar senin olacaktır :)
[quote=Kennym;306087]patron borsayı bılmem ama vobun gelecegının gostergesı ky nın kendısı.. cevher içimizde gızlı.. onemlı olan bunu farketmek ..
" ne yaparsan tersı olacak " bu paradoxu aşabilecek bir yapıda trade edebilirsen dunyalar senin olacaktır :)[/quote]
bunu ben test ettim başarılı oldu biliyormusun herkes alırken sattım herkes satarken aldım...herkes=ky :::
91875 de flatlarken Asti neden demiştin demi ::: şimdi de şortu 300 den flatladim gene aççcam şortu ama biraz daha yukaıdan :o
işin tuhaf yanı ne biliyinizmi döviz böyle göçerken borsanında düşmeye başlaması beni huylandırıyo :confused: :rolleyes:
Tufaya geldik bakalım, amma yön yukarı, yurtdışı yukarı çünküm:)
çılgınsın kayaboss :) teprik ederim
91100 altında long stop, mecbıren.
[quote=negrolino;306088]bunu ben test ettim başarılı oldu biliyormusun herkes alırken sattım herkes satarken aldım...herkes=ky :::[/quote]
o zaman negro kardeş sende para gani olmuştur ;) sende ufak bi buffet olmuşundur :::
astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv
15 lik bar lardan birini 300 altında kapasın şorta geri dönerim ama inanmıyorum kardeşim bu düşüşe .dng maksadı dökmek
[quote=selçuklu;306097]astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv[/quote]
gene kayıplara karıştı toplantıdadır mutlaka bu kadar toplantı mı olur adam kafayı yer söver duru durmadan patronuna herhalde ::: ::: :::
[quote=selçuklu;306097]astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv[/quote]
selamsel...pardon selam selpatros...:D:D
ne ters insanlarız di mi...:D:Dkah kah..kötü espri oldu ama kayabosun dünkü ilk göz ağrısı esprisinden daha kötü değill
longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım :rolleyes:
çokmu konuşuyom rahatsız olan varsa lütfen desin arkadaşlar :)
[quote=a.kaya;306104]longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım :rolleyes:[/quote]
kaya bizi diskoya götürrrrrr
[quote=Astatin;306093]çılgınsın kayaboss :) teprik ederim[/quote]
Eyvallah Astiprof :) şansımız yaver gitti diyek bu sefer :..:
geceye ky sel short , yarın yukseltsın pala dayı pıyasayı .. para onda mal onda.. teyyooooo balon balon balon diyorum ve yarın bank of amerıka patladı dıye haber cıkıyor , yeterli sinerji olusturursak gerceklesecektır.. secret budur inandım olacak !!
Asti msq sat mı sorsam ::: bendeki 15 lik sat vermese idi var ya 91200 den longlardım garanti :rolleyes:
[quote=a.kaya;306113]Asti msq sat mı sorsam ::: bendeki 15 lik sat vermese idi var ya 91200 den longlardım garanti :rolleyes:[/quote]
91300 den satta kayabosss...::::D:oüüü:D
yo yo long de
5dk short de
ulen sistem seni var ya :D ne diye sat verdin şimdi ve hala da satta .dng Al gelsin artık ufff be Asti MSQ yu merak ettim bugün bu Sat verdiyse gene çarpılırsa çok kötü olur yawww :o