[quote=The Tatar;356697]şu zamanlamayı ne zaman becerebilecem bilmiyorum yani :([/quote]
"Zamanlamayı hiçbir zaman tutturamayacağını/ bu yüzden tutturmaya çalışmamak gerektiğini anlayınca" mı acaba??:eek:
Printable View
[quote=The Tatar;356697]şu zamanlamayı ne zaman becerebilecem bilmiyorum yani :([/quote]
"Zamanlamayı hiçbir zaman tutturamayacağını/ bu yüzden tutturmaya çalışmamak gerektiğini anlayınca" mı acaba??:eek:
[quote=excali;356698]"Zamanlamayı hiçbir zaman tutturamayacağını/ bu yüzden tutturmaya çalışmamak gerektiğini anlayınca" mı acaba??:eek:[/quote]
ama butun olay zamanlama degil mi?:rolleyes:
[quote=nunu;356700]ama butun olay zamanlama degil mi?:rolleyes:[/quote]
Ben, hep geç kalmayı tercih ediyorum. Zirveyi veya dibi bulmakta başarılı isen bir şey diyemem.
[quote=excali;356701]Ben, hep [B]geç kalmayı[/B] tercih ediyorum. Zirveyi veya dibi bulmakta başarılı isen bir şey diyemem.[/quote]
zamanlamadan bahsediyorsun iste:..:
Bir uyumsuzluk var sanki, bu dolar ile faiz niye artmıyor.
Yok benim sipariş yerine gelecek Cuma günü 76000 görüücez anlaşıldı:)
Full short devam, biraz kaptırdık kazançlı pozisyondan:)
[quote=nunu;356702]zamanlamadan bahsediyorsun iste:..:[/quote]
yok . Ben kabiliyetsizim. Zamanlıyamıyorum;)
118-82.5
Cuma 76000 :)
Pazartesi salı tekrar 78000 :)
Ordan ver elini dahada aşağıya:)
[QUOTE=bull market;356706]Cuma 76000 :)
Pazartesi salı tekrar 78000 :)
Ordan ver elini dahada aşağıya:)[/QUOTE]
isterse 69 bine kadar rahatça satabilir ay sonuna kadar
[SIZE=7][COLOR=green][I]ralli kaçınılmaz ;) ralli geliyor ralliiiiii :yü::yü::yü::yü::yü::yü: [SIZE=3][COLOR=black]herkese merhaba[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=green][I][SIZE=3][COLOR=black]arkadaşlar, he pozisyon varmı derseniz yokk :)[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE]
[quote=a.kaya;356711][SIZE=7][COLOR=green][I]ralli kaçınılmaz ;) ralli geliyor ralliiiiii :yü::yü::yü::yü::yü::yü: [SIZE=3][COLOR=black]herkese merhaba[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=green][I][SIZE=3][COLOR=black]arkadaşlar, he pozisyon varmı derseniz yokk :)[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/quote]
hoşgeldin patron.
Sankim bu alım için son fırsat gibi geliyor nedense içimden bi ses öyle diyor bu arada PUPU larda oluşuyor 15 likde Astipatron 77500 çok önemli bence buhaftayı 77500 altında kapatmadışımız sürece yukarı potansiyeli devam edecektir.