bugünde palanın gözü benim stoplarda..
patlattığı yöne gitse eyvallahta dünkü gibi sert geri dönüşler moral bozucu oluyor..
kısaldık bakalım..
stop yeni yüksek 78400 !
Printable View
bugünde palanın gözü benim stoplarda..
patlattığı yöne gitse eyvallahta dünkü gibi sert geri dönüşler moral bozucu oluyor..
kısaldık bakalım..
stop yeni yüksek 78400 !
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/10323894.gif[/IMG][/URL]
[B]Ersin Özince bırakıyor![/B]
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, bugün gerçekleştirilecek Genel Kurul sonrasında Genel Müdürlüğü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu başkanlığını bırakacağını açıkladı.
Özince’ye geçtiğimiz gün Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın “Kredi genişlemesinde öngördüğümüz limitlere uysunlar. Uymayan 3-4 banka var. Gerekirse kredi büyümesinde polisiye tedbirler alırız” sözleri hatırlatılınca şu cevabı vermişti:
“Polisiye derken, herhalde geriye sanırım basındaki gibi gelip götürmek kaldı. Polisiye derken basındaki yöntemler uygulanacaksa, yok, teslim... Munzam karşılıklar artmaya devam etsin. Hatta tamamını verelim. Bu hakikaten şaka gibi... Polisiye ne tedbir uygulayabilirsiniz ki bir bankaya? Hukuk devletinde değil miyiz? Ne biçim ifadeler bunlar... Hangi polisiye? Polislik birşeyimiz varsa yerimizde durduğumuz kabahat zaten... Görevini yanlış yapan bankacıya çok rahatlıkla otorite ’Ben bunu uygun görmüyorum’ diyebiliyor. Ama halka açık bir anonim şirketi bu şekilde ele alamazsınız. O zaman Türkiye, yönetişimin doğru düzgün ve güvenilir olduğu bir ülke olmaktan çıkar.
Kimin kimden ne şikayeti varsa devletin mekanizmaları bunun gereğini yapmaya müsait. Mahalle hocası mantığıyla bütün sınıfı falakaya yatırmaya gerek yok.”
Şuanda ülkedeki en karlı sektör bankacılık sektörü... Ve bu karların kaymağını da yabancılar yiyor... bundan rahatsız olan hükümet de eski yöntemlere başvurdu, munzam falan artırıyor. KKDF oranı arttı, yarın bsmv artar vs... Sonra aradan bir süre daha geçer piyasa durgunlaştı diye hepsini indirirler... Bankaları kur, onlarca kriz atlat, yasalarla reformlarla BDDK uygulamalarıyla yüzyılın son krizinde bile bankaların ayakta dursun ama ilk fırsatta yabancılara sat, sonra da arkasından ağla... Ben bizim hükümeti de özel sektörü, Türk girişimcisini de anlamıyorum. Bu kadar karlı bir sektör var ve sürekli olarak ilk fırsatta yabancılara satılmaya çalışılıyor. Sırada Vakıfbank ve Halkbak var...
[quote=enorton;348120]Şuanda ülkedeki en karlı sektör bankacılık sektörü... Ve bu karların kaymağını da yabancılar yiyor... bundan rahatsız olan hükümet de eski yöntemlere başvurdu, munzam falan artırıyor. KKDF oranı arttı, yarın bsmv artar vs... Sonra aradan bir süre daha geçer piyasa durgunlaştı diye hepsini indirirler... Bankaları kur, onlarca kriz atlat, yasalarla reformlarla BDDK uygulamalarıyla yüzyılın son krizinde bile bankaların ayakta dursun ama ilk fırsatta yabancılara sat, sonra da arkasından ağla... Ben bizim hükümeti de özel sektörü, Türk girişimcisini de anlamıyorum. Bu kadar karlı bir sektör var ve sürekli olarak ilk fırsatta yabancılara satılmaya çalışılıyor. Sırada Vakıfbank ve Halkbak var...[/quote]
satıştan elde ettikleri geliri daha karlı yatımlarda ve teknoloji ar-ge üreten şirketlerde kullansalar doğru olabilirdi
fakat yıllardır dünyanın 16-18. ekonomisi olmamıza rağmen ne bir dünya çapında marka ya da ürünümüz var ne de teknoloji ve buluş sunduğumuz
alan satanları nereden görebiliyoruz ?
alan satan gün sonu vobun sitesinde yayınlanıyor
Bugün 1. çeyreğin son günü, tüm finansal varlıkların en yüksekten kapanması sanırım büyüklerin işine gelir....
"The gain of each trade ll be always random..although for each same signals ,even for each same charts...accepting that reality can make you have stabile performance.."
çok iyi yaaa..:)
pala diye senin....
[quote=ATHLON;348134]"The gain of each trade ll be always random..although for each same signals ,even for each same charts...accepting that reality can make you have stabile performance.."
çok iyi yaaa..:)[/quote]
Evet, olayın özü bunu anlamak gerçekten... Mark Douglas amca... Çözmüş... :))) Hayatınızda tek bir trading kitabı okuyacaksanız o kitap Trading in the Zone olsun... :)))
"When you truly believe that you don’t need to know, you will be thinking in probabilities. Then you will have no reason to block, discount, distort, or deny anything the market is offering about its potential to move in any particular direction."
"Trading is hard because you must operate in a state of not having to know, even though your analysis may at times prove you to be correct."
p.tesi,salı ,çarsamba;günlük trade nötr...günde +- (150-300) puana kara zarar olmuş..toplam nötr