Bugün de birşey çıkmaz herhalde.Bütün gün yatayda ninni söylerler...
Printable View
Bugün de birşey çıkmaz herhalde.Bütün gün yatayda ninni söylerler...
[quote=Sekube;348060]Bugün de birşey çıkmaz herhalde.Bütün gün yatayda ninni söylerler...[/quote]
Benje de... Yarın tarımdışı istihdam var... Yurtdışı yurtiçi yurtorası üstü altı her yerde yatay bekliyorum... üvv... :)))
[quote=Strategist;348055]Sayın Astreton, ben VOB'a dün başladım. Bu işleri çözmeye çalışıyorum. Bu direnç lafını çok sık duyuyorum. Ne demek olduğunu bir türlü anlayamadım.
Özellikle fiyat bu seviyeleri en az 1 kademe geçtiğinde nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? :..:[/quote]
Sayın Strotron,
VOB'a dün başladığınız halde direnç lafını bu kadar sık duyuyor olmanız enteresan:D..Yoksa Elektrik veya mekanik mühendisisiniz de o yüzden mi çok duyuyorsunuz bu direnç lafını.lelele Yok hayır VOB la ilfili olarak sık duyuyorsanız, öncelikle 1 gün içinde bu kadar sık duyabildiğiniz için teprik ederim.:p Sorunuzun yanıtına gelirsek; Direnç, aslında herkesin bildiğinin aksine fiyatın yükselişte zorlanacağı yer manasına gelmemektedir. Aslnda direnç konusu muhtelif şekillerde bir oyundur. Oynayanına bağlı olarak oyun kuralları değişir. Misal;
3 veya daha fazla noktayı doğru adı verilen çizgiyle birleştirme yeteneğine sahipseniz, o çizgiyi grafın sağına doğru uzatıyorsunuz. Eğer fiyat o çizginin yakınlarında bir yerinde oyalanıyorsa, aa dirençten döndü deyip mutlu oluyosunuz. Dönmezse vay be direnci kırdı diyorsunuz. Dönmeyip sonra tekrar altına gelirse "tuzaktı" diyorsunuz.. Yani özetlersek önce olan oluyor siz sonra ona bi ad veriyorsunuz ki, bu kesinlikle size para kazandıran bir oyun olamıyor - olamaz:..::..:..........
Diğer yandan böyle çizgi çizme oyunu dışında farklı bir yöntem daha var..Son X barın en yükseğine direnç adını veriyorsunuz...Oyunun geri kalanı yukardaki gibi..:..::..::..:
Yani toplamda;
1) Olmuş bitmiş fiyatlara bakarak direnç adı verilecek noktaları seçme
2) Fiyatın o noktalar etrafındaki hareketine göre (kırdı, kıramadı, tuzaktı) şeklinde replikler yazma
şeklinde bir oyundur olay..Para kazanmayla ilgisi yoktur:D
bence %3 çıkacak:o
az galdı...sıkın dişinizi...
[quote=TÜRKOĞLU;348064]az galdı...sıkın dişinizi...[/quote]
Dişimizin kırılmasına mı patron? :..:
-alo abi günaydın...
-günaydın..naaptın kısaları?
-sabah kapandım abi..bakıom ööle piyasaya..başım aarıo..ama bunlar alacak gibi..
sen naaptın..?
-uzun devam...
-abi ralli mi başlıo ne..
-bugün hafif yukarı yaparız..ama yarın çok ama çok dikkat et..
-datayla alacaklar diosun yani...
-şartlanmaaaaaa geneee..!..:)
[quote=ATHLON;348067]-alo abi günaydın...
-günaydın..naaptın kısaları?
-sabah kapandım abi..bakıom ööle piyasaya..başım aarıo..ama bunlar alacak gibi..
sen naaptın..?
-uzun devam...
-abi ralli mi başlıo ne..
-bugün hafif yukarı yaparız..ama yarın çok ama çok dikkat et..
-datayla alacaklar diosun yani...
-şartlanmaaaaaa geneee..!..:)[/quote]
-günaydın abi..bütün bunlar düş..pis düşeceğiz...:D
graşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
bol kazançlar arkadaşlar.......
[URL=http://www.ressim.net/show.php/3447491_screenhunter-01-mar-30-11-44-gif.html][IMG]http://www.ressim.net/61/thumb/thumb_60320b79.gif[/IMG][/URL]
Bir kaç hafta bunu avatar mı yapsam acaba? Avatar yaparsam pala kızar mı?
Gün boyu yatay sonra tekbarlık küskü bekliyorum... Ralli falan olmaz burda...
sende hala kırılacak diş kaldıysa iyi.bak benkilere :::
[quote=Sekube;348066]Dişimizin kırılmasına mı patron? :..:[/quote]