-
[i][color=#FF0000][b]BofA artık dünyanın en büyük varlık yöneticisi [/b][/color]
Bankacılık sektörü küçülmeyle karşı karşıya kalmışken ve sektörü zorluk bir 12 ay beklerken Bank of America, dünyanın en büyük varlık yöneticisi ünvanını UBS'in elinden aldı. Scorpio Partnership anketine göre, bankalar tarafından yönetilen özel varlıklar 2008'de tüm dünyada yüzde 17 gerileyerek 14.5 trilyon dolar oldu. Yönetilen varlıklardaki düşüş sektörün küresel mali krizin ve offshore merkezlerindeki gizliliğin zayıflamasının baskıları altında olduğunu gösteriyor. Ayrıca yönetilen varlıklar 2002'den beri ilk defa düşüş gösterdi.[/i]
-
[i][color=#FF0000][b]BofA artık dünyanın en büyük varlık yöneticisi [/b][/color]
Bankacılık sektörü küçülmeyle karşı karşıya kalmışken ve sektörü zorluk bir 12 ay beklerken Bank of America, dünyanın en büyük varlık yöneticisi ünvanını UBS'in elinden aldı. Scorpio Partnership anketine göre, bankalar tarafından yönetilen özel varlıklar 2008'de tüm dünyada yüzde 17 gerileyerek 14.5 trilyon dolar oldu. Yönetilen varlıklardaki düşüş sektörün küresel mali krizin ve offshore merkezlerindeki gizliliğin zayıflamasının baskıları altında olduğunu gösteriyor. Ayrıca yönetilen varlıklar 2002'den beri ilk defa düşüş gösterdi.[/i]
-
925te şartlı emrim vardı stop ve short olcak sekilde.
full short 925ten:::
-
[quote=Fantom;132610]925te şartlı emrim vardı stop ve short olcak sekilde.
full short 925ten:::[/quote]
hakkını veriyosun bu şartlı emrin fantom :)
-
ortalamalar fiyata yaklaşınca baskı yaptı :)
-
-
Full long devam.Aynı spot.En son farkla oynattınız diye diye.İsc falan hepsi aynı.
-
-
Selamlar ben geldim, hiç bakmayacam dedim ama dayanamadım geldim eve şimdi,
tahmin ettiğim gibi olmuş ortalık, şort devam bol kazançlar herkese.
-
haydaaa teknede mangal yapmak veya yimek pişirmek yasaklanmış ::: ülem deniz 2 3 teknenin içinde yakılan mangallamı girleneyore ::: sen önce tüm arıtma tesislerini gur ondan zonra gonuş nebicim ülkede yaşayoruk yuaw
-
-
pastanın diğer tarafı yüklü alışta, bu pasta ile yukarı çıkamamız çok zor:eek:..
-
sabah da yazdım obama uçağa binene kadar düşeceğiz..::::::
-
700 LONG devam.150 puan güzelleşti maliyet.
-
[quote=YAVUZHAN;132537]yazarken - 9 trilyon oldu..
46 bini beyinlere kazıyor bunlar destek,destek,destek diye :)
altına sarktığımız an günlük ortalama 45500 de buluruz kendimizi..[/quote]
46 bine 3 saat antrenman yaptırıp çaktılar..
oynuyorlar bu oyunu :)
-
700 den long ama alsat icabı şimdilik projeksiyonda değişim yok.
-
[i]Global piyasalarda ekonomiyle ilgili kaygılar sürerken emtia fiyatlarındaki gevşeme dikkat çekiyor. Petrol 64 doların altına inerken bakır ve diğer metal fiyatlarında da düşüşler var. Bakır % 2.5 gerilerken nikel % 4 düştü. Altın 920 dolara doğru indi. Emtia fiyatlarındaki düşüş gelişen piyasalardaki satışları artırıyor. Rusya'da Micex Endeksi % 4 inişte, Hindistan rekor borçlanma açıkladıktan sonra Bombay Borsası % 4.5 geriledi.[/i]
-
45775 flat !
45550 altına sarkarsak bu hafta komple short !
-
[QUOTE=YAVUZHAN;132625]45775 flat !
45550 altına sarkarsak bu hafta komple short ![/QUOTE]
45500 e giderse ordan cortları kapar full long olurum gayri..gırarsa cort devam taaa 44500 e kader
-
[QUOTE=YAVUZHAN;132625]45775 flat !
45550 altına sarkarsak bu hafta komple short ![/QUOTE]
uzlaşmaya kadar kısa .... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
-
[quote=fXci;132626]45500 e giderse ordan cortları kapar full long olurum gayri..gırarsa cort devam taaa 44500 e kader[/quote]
Efiksci,
Senin efiksliyot graflarına görem hangi dalgadayız gari?:::
-
valla geçen gün çektiğim çızgılarda 45.700 ler önemli bir yer çıhıyordu.buraya da ekledimdi hatta 4 graf...fiyat 45.700 etrafında dönüyore...
-
kocaoğlan satta usul usul oturuyor olmalı ?
-
şimdi çoğu kişi buradan şortlanırmı 2 bin puan düşmüşüz diyor mart ayındada 28.000 den 29700 e çıktığında kimsenin longlamadığı gibi...
bakalım ham meyveler olgunlaştıysa zaten düşeriz stop ettirirlerse zaten meyveler hala olgunlaşmamış demektir
-
Arkadaşlar 17:00 daki Abd verileri sizce nasıl etkiler vob u?
çünkü piyasa 45 700-800 etrafında etrafında dönüyor.Aşağı yada yukarı sert hareket için spot kapanışı 17:00 dan sonramı bekleniyor acaba?
-
[quote=excali;132628]Efiksci,
Senin efiksliyot graflarına görem hangi dalgadayız gari?:::[/quote]
Fxliota görem ne dimiştim hatırlasaıızz entepeden aşağı bi ok cizmiştim gayri hala onu yaşayoruk :::
yorumum
45500 kırılmazsa düşüş devam etmez.. Tepkilerde buluşuruz... Kırılırsa ::: 44500 de buluşuruz
[IMG]http://i44.tinypic.com/28ib61e.png[/IMG]
-
cumbaba kredi kartı yasasını onaylamış.gitti bankaların havadan alacakları faizler...
işte ilk kez takdir ettiğim bir iş yaptı bu hükümet.
tefeci faizi bile masum kalıyor bu banka kredi kartları faizi yanında.
hesapları vardı bunların sanırım borçlar yarı yarıya mı ne azalıyormuş.bu da ne dimek banka bilançolarında takipteki alacaklarda buharlaşma olacak demek.
-
Voborsa'nın güzel insanlarına selamlar...Nihayet piyasamızda ciddi görünümlü bir aşağı hareket başladı gibi gözüküyor...En azından hafta ortasına kadar bu aşağı eğimin devamını bekliyorum...O zamana kadar SHORT'larla fazla kıpraşmadan beklemek gerekebilir...Ayrıca Dow'daki OBO'yla ilgili de görüşüm değişmedi...Bence en geç bir kaç gün içinde göstere göstere OBO'nun boyun çizgisini kıracaklar...Şimdi bu düşüşün başlangıcıyla ilgili bazı öncü sinyalleri de bir kenara not almak gerekirse (Belki sonrası için faydalı olabilir...)Spot piyasa da: Garan'daki günlerdir süren ağır satış...VOB'da: EFG'nin Ağustos vadede Haziran vadedeki kadar fazla LONG açmamış olması(Bu rakam geçen vadede 120-130 binlere kadar çıkmıştı...Demek ki piyasanın en azından bir miktar aşağı gelebileceğini hesapladılar...)Ve Yurt dışı piyasalar: Nasıl ki bizim spotta her zamanki gibi GARAN çok iyi bir gösterge olduysa DAX'da aşırı zayıf haliyle yurt dışı piyasaların bozulacağına dair çok iyi bir öncü gösterge oldu...Hepimiz için kazançlı günlerin oluşmasını diliyorum...
-
SHORT larım duruyore ama ne yalan söyliym bugün böyle bir düşüş beklemiyordum.süprüz oldu kesinlike...
-
fx'ci kardeşim gelmişkene bi kademe versen sana zahmet teşekkürler.
-
44500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.
-
[quote=Larossıan;132638]45500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.[/quote]
5 dk trade de değişiklik olursa yazarsan sevinirim teşekkürler.
-
ayular mutlumun...yeter gayri satmayın
-
[QUOTE=QUEEN;132640]ayular mutlumun...yeter gayri satmayın[/QUOTE]
Boğalaşan ayulara bir tabak Queen Mantı!
-
[quote=QUEEN;132640]ayular mutlumun...yeter gayri satmayın[/quote]
yoh apla sattığımız falan gayrı...cuma dan vermiştik şindik sadece ilziyore :::
-
fdj depecek 46 5 dak al olore...
-
[QUOTE=SEYYAH;132642]yoh apla sattığımız falan gayrı...cuma dan vermiştik şindik sadece ilziyore :::[/QUOTE]
ben stoplamadım ..2700 kar vardı geçen haftadan... 1500 byyy
-
[quote=MMO;132637]fx'ci kardeşim gelmişkene bi kademe versen sana zahmet teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i40.tinypic.com/20jiyqr.png[/IMG]
-
Garan'da hafta ortasına kadar minimum 3.86 bekliyorum.(Zaten oranın da altına gelirse 3.58'e kadar gerileyebilir...)Bu arada eğer Dow'da boyun çizgisi kırılırsa düşüş için son hedef 7400 gibi gözüküyor(Oraya kadar düşer mi bilmem ama orada % 61.8 fibo desteği var...) Elliot sevenler Tuncer Şengöz hocayı iyi tanırlar...(Ben bile çok kıt bir elliot bilgim olmasına rağmen Sayın Şengöz'ü zevkle takip ediyorum...Tartışmasız bu işi en iyi bilenlerden biri...)Eğer aklımda yanlış kalmamışsa o da 7400 seviyesine vurgu yapmış ve bu seviyenin altına inerse kış uykusundaki büyük ayının uyanacağına dair bir benzetme yapmıştı...
-
YATIRIM kaç kademe yatırdı öyle be :D