Altın ,[B] 1124 unlimitted direncine[/B] takılmış.heyk
Printable View
Altın ,[B] 1124 unlimitted direncine[/B] takılmış.heyk
72000 ne bir gerileme olabilir diyorum çalışırsa bişeyhler gördüm!
[quote=fXci;223228]vella milksheke cok severim eyiki hatırlattın abi hazırları güzel oluyomu acep yarın bi denerim gayri :::[/quote] Markette gördüm bende.Dışarda içilenlerden pek farklı değildir herhalde :D
Yarında direğini sağdan dikerlermi bakalım...:confused:
bu ara kaşıkla vercek kanımca...600 taze uzun...geceye tutacaım...şimdi dövdüünü okşama evresinde gibi...iyi çocuk...
ımf heyetı mayıs ortasında 4. Madde calısması ıcın turkıye'ye gelecek
ımf heyetı mayıs ortasında 4. Madde calısması ıcın turkıye'ye gelecek
-matrıks-
Geceyede uzun:)
Uzlaşma 72725 oldu:)
Herkeze iyi akşamlar:)
Geceye eser miktarda kısa giriyorum! Çokca yukarı yapsada canımı yakmayacak kadar! Hayırlısı olsun! Cümleten hayırlı akşamlar!
iyi akşamlar ...........
yarın yeni bir gün..............
her gün yeni bir gün.............
Tom öyle bir kelle yapıyorki....imamın şeyi gibi,tesbihinin başı imamesi gibi...;)
Yarın ilk seans 74000 görülür, oradan ikinci seans veri iyi gelir ABD den 75000 üzerini görür kapanır, Pazartesi 76000 üzerinden geri dönüş başlar:) aha işte zirveden dönüş orasıdır:) tekrar iyi akşamlar, saygılar.
[B][I]İyi akşamlar..[/I][/B]+.+.
[QUOTE=jelibon;222637]Alt sayımlarım ikiye bölündü.
İki ihtimal var dikkat çok alt sayım bunlar.
3 ile 4 arası a,b,d,d,e yapıyor olabilir. Yani 4 bitiyor olabilir. Yani 5 yeni başlayacak.
4 ile 5 arası 1,2,3,4,5 ile 1180 de bitmiş olabilir. (25 Mart)
1180 bir daha geçilmezse ikinci sayımdayız.
Kısaca bundan sonra kırılımın tarafında olunmalı.
Hangisinin haklı çıkacağını kimse bilemez, ama biri haklı çıkacak.
1180 yukarı geçilirse 1187-1190 ilk hedef.
Bir daha geçilmezse Ocak tepesine 1150-1152 ye geri çekilme olur.
İşin kumar kısmındayız, en iyisi bekle gör kırılan tarafa hareket et tir.
Jelibon.[/QUOTE]
Yukarı kırdı zirve tazeledi. Elmas öldü.
Beklenilendi, beklenilmese yazılmazdı.
1180 üstünde kapanışlara bakacağız, ve üstünde çok sert short cover olabilir.
Altın 1 ay boyunca önce dip ay sonu ralli yapacak, dipden alan köşe olur dedim.
1080-1085 dedim. 1085 oldu sonrası beklenildiği gibi ralli oldu.
7 Nisana devam.
Sevgiler.
Jelibon.
[quote=bull market;223294]Yarın ilk seans 74000 görülür, oradan ikinci seans veri iyi gelir ABD den 75000 üzerini görür kapanır, Pazartesi 76000 üzerinden geri dönüş başlar:) aha işte zirveden dönüş orasıdır:) tekrar iyi akşamlar, saygılar.[/quote]
Herkesin evde yaptığı hesap böyle...;)
cümleten iyi akşamlar ... geceye kısa ... her gece kısa .. a* ...
şimdi haberler bas bas baarıo...borsa uçuo dıye...once o yenı gelenlerın aazına bı parmak bal...önce endex kaatları ve vobda tabı...o sırada sığ işlem tahtalarında mala gırenler çarpılacak...yanı daha yukarı war yahu...
kvt yukarı iken asla kısa olmam. en fazla uzun karları alırım. o sebeble geceyede 4/5 uzun.
[QUOTE=dede;223254]boşverin kardeşim düşmeyi hala akıllanmadınızmı. düşecek diye diye ayıların gözünü bozartmadımı bunlar. düşmez bu borsa..[/QUOTE]
yok ben akıllanmadım .. ahanda bu geceyede kısa girdim .. bundan sonrada her geceye kısa girecem ...
1 haftadır istisnasız her gün apsd - ye giderken fiyat yukarı gitti..
bende tepeyi anca boyle yakalarım diip 3/10 oranında shortta devam edıyorum.. hadi hayırlısı...
[quote=trader38;223302]kvt yukarı iken asla kısa olmam. en fazla uzun karları alırım. o sebeble geceyede 4/5 uzun.[/quote]
selçuki gözün aydın...
Hoca uzun gimiiiiişşşşşşşşşş.......;)
[QUOTE=EMEKDAR;223306]selçuki gözün aydın...
Hoca uzun gimiiiiişşşşşşşşşş.......;)[/QUOTE]
gözüm karanlık abi .. trader38 patron uzunsa yandık .. .. :o:o .
[QUOTE=selçuklu;223303]yok ben akıllanmadım .. ahanda bu geceyede kısa girdim .. bundan sonrada her geceye kısa girecem ...[/QUOTE]
al benden de o kadar.. her 1000 pointte 1 kursun da sıkmayı ihmal etmiyorum :) malum full girince aga derbeder ediyo ınsanı.. money management olayına dikkat etmem lazım uheuhueh (herkusu ...... bı leylek kaldı sanki uehueheuh)
[quote=selçuklu;223300]cümleten iyi akşamlar ... geceye kısa ... her gece kısa .. a* ...[/quote]
patron oluşan fiyatlar kısa olamayı cezbedior haklısında, seni çok kısa gördüm bu yükselişlerde dikkat et gözünü sevem..
[quote=selçuklu;223307]gözüm karanlık abi .. trader38 patron uzunsa yandık .. .. :o:o .[/quote]
Döve döve bizimi mi ikna edemediler...hocayımı kandırdılar....:)
Şaka bir yana spot çok güçlü kapattı,düşmek kelimesi lügatında yok sanki...
Yalnız bişe dikkatimi çekti,eski zirvesi 57645.35 bugün ilk zirvesi 57680.89 iken [COLOR=lime][B]57708.21[/B][/COLOR] le tazelerken...
30 için aynı şeyi yapmadı...önceki zirveyi bile görmedi [B]72603.55[/B] i görmüş önceki zirvesi,eski zirvesi [B]72636.50[/B] iken [B][COLOR=red]72564.32[/COLOR][/B] ile kapanmş....:confused:
Projeksyon aynen yürüdü.
Ya 11000-11100 den dönecek ya 11400 den.
Kilit 10730 du geçince beklenilendi.
Jelibon.
[quote=EMEKDAR;223306]selçuki gözün aydın...
Hoca uzun gimiiiiişşşşşşşşşş.......;)[/quote]
aşkolsun abi. ben ters indikatörmüyüm:(
[quote=trader38;223322]aşkolsun abi. ben ters indikatörmüyüm:([/quote]
Yok hocam,
Siz hiç uzun girmiyordurnuz....:confused: ikna olayı mı diye düşündüm...;)
[quote=EMEKDAR;223326]Yok hocam,
Siz hiç uzun girmiyordurnuz....:confused: ikna olayı mı diye düşündüm...;)[/quote]
yok abi demek uzun zamandır takip etmiyosun beni nerdeyse 60 binden beri %80 gecelerde uzunum. hatta sabah 8de bi forumdaki günlük yorumda bugün 72700 kapatabilriz dedim. ama 125 puan yanıldım.lelele
[quote=trader38;223328]yok abi demek uzun zamandır takip etmiyosun beni nerdeyse 60 binden veri %80 gecelerde uzunum. hatta sabah 8de bi forumdaki günlük yorumda bugün 72700 kapatabilriz dedim. ama 125 puan yanıldım.lelele[/quote]
Hımm..çok şey kaçırmışım....:)
1150 Pivan daha feda olsun pelaya gözden çıkardım spot-100 içün...
hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
[B][COLOR=red]forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz.[B] hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.[/B][/COLOR]
Ne oldu açtılarmı vobu?
dow 10.930 sanal full short !
napcak bakiim....
[QUOTE=halojen;223334]dow 10.930 sanal full short !
napcak bakiim....[/QUOTE]
abey sanalsa ben de uzayayım gönül rahatlıgıyla aynı fıyattan :)
[QUOTE=EMEKDAR;223329]Hımm..çok şey kaçırmışım....:)
1150 Pivan daha feda olsun pelaya gözden çıkardım spot-100 içün...[/QUOTE]
PosbıyıH asıl takip edecen adama bakmamışın! Hocam harikalar yarattı!
MAŞALLAH! +.
[QUOTE=AMON RA;223265]72000 ne bir gerileme olabilir diyorum çalışırsa bişeyhler gördüm![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;223289]Geceye eser miktarda kısa giriyorum! Çokca yukarı yapsada canımı yakmayacak kadar! Hayırlısı olsun! Cümleten hayırlı akşamlar![/QUOTE]
Yav geceye kısa girme sebebim! Bu grafik BOZ'a ve Selçuklu'ya hediyem olsun!
[quote=ATHLON;222657][URL]http://www.youtube.com/watch?v=nL49yZNE4yk[/URL]
gunaydınsss.dun aksam son anda acılan uzunlarlayım...bakalım ekmek var mı bunlardan...sabah şarkısı adele den...hometown glory:))
herkese hayırlı seanslar...[/quote]
mekana hayran kaldım...
eğer birgün catili yada teraslı ev alırsam ne yapacagımı artık biliyorum...
teşekkür ederim.
+.
[quote=trader38;223328]yok abi demek uzun zamandır takip etmiyosun beni nerdeyse 60 binden beri %80 gecelerde uzunum. hatta sabah 8de bi forumdaki günlük yorumda bugün 72700 kapatabilriz dedim. ama 125 puan yanıldım.lelele[/quote]
ben şahidim :)))
tebrikler trader..
[quote=EMEKDAR;223291]Tom öyle bir kelle yapıyorki....imamın şeyi gibi,tesbihinin başı imamesi gibi...;)[/quote]
[URL="http://i39.tinypic.com/34y91lx.jpg"][IMG]http://i39.tinypic.com/34y91lx.jpg[/IMG][/URL]
Tom teessüf ediyorum sana,öve öve bitiremediğim,yapacağın kelle bumuydu...hiç begenmedim...
herkes 75 bin, 11 bin naraları atarken, şöyle 3-4 bin puanlık tek seanslık satış, 2 işe yarar...
1-nasıl olsa yükseleceğiz diyen pelanın paçasına dolaşmış 1 tane longcu kalmaz.
2-dünyanın şortçusu 60 bin naraları atmaya başlar...
benimkisi sadece fikir pela...gerisi sana kalmış. axe...:D:D
17 şubatta kısa vadeli tepe, 25 şubatta kısa vadeli dip tespit edildi.
Bir sonraki tarih 7 Nisandı. Bu süreçte 1 ayın üstünde hergün zirve kapanışları görüldü.
Bütün bu bir ay üstünde shortların hepsi palavraydı.
7 Nisana yarın Amerika tatil olduğuna göre sedece 3 trade günü var.
7 nisanda nerede olduğu nereden döndüğü umrumda değil. (aşağıdanmı yukarıdanmı).
Önemli olan bu süreçte long tutmaktı. Kaybetmemenin sırrı buydu.
Vob 13000 puan üstü kazandırdı. Sp 1044-1181. 137 puan. Allah bereket versin.
Şimdi bugün elmas öldü, üçgen yukarı kırıldı, zıpladı gün içi zirveyi yeniledi, geri döndü yukarı kırdığı yeri denedi ve yine zıplayıp rekor kapanışı yaptı.
Tatil öncesi bunu yapması normaldi.
ANCAK YORULUYOR VE 3 TRADE GÜNÜ VAR ARTIK.
YORULMA NDX'DE, YORULMA NASDQ'DA, YORULMA DJT'DE.
Zirvenin ne zaman geleceği belli, o tarihte bakıp shorta döneceğim. (-, +).
Pazartesi, salı , çarşamba ve yarın veriye bir bakalım. 3 kısa gün daha var short düşünmem için.
Jelibon.