-
[quote=seagate;292422]pehhh isteseydi pala 83 yapardı niye yapmadı anlayamadık üwww
astatron abi long olduğun içinmi beyle oldu 5000 kontrat mı longladın nettin :d[/quote]
dax ve dow ralli yaparken gören herkes longladı bunu gören pala ise yukarı yapmadı diye düşnüyorum :..: :..: :..:
-
81425 de kapadı için longları tuttum eğer 350-375 falan olsa kapayacaktım :D
-
haydi iyi haftasonları..kara efe ve şile palamutları bizi bekler
-
Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete şeklinde Long olarak yoluma devam ediyorum.
-
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_OpWmYZm7O8I/TJzpX7it6dI/AAAAAAAADZg/1ROeJk03bq0/s1600/0binve-001-201.png[/IMG]
-
dede2 patron taze eurousd sayım varmı abi .. üvvv
-
selçuklu forex te ılk gun nasıl
-
[quote=selçuklu;292491]dede2 patron taze eurousd sayım varmı abi .. üvvv[/quote]
yapma etme patron :D:D gecede ekran karşısında kalacan ühühühü astatin abi kara efe felan bişeyler deyir üwww
-
[quote=seagate;292495]yapma etme patron :D:D gecede ekran karşısında kalacan ühühühü astatin abi kara efe felan bişeyler deyir üwww[/quote]
Seagate patron şampanya siparişini iptal et bu Dow'un niyeti kötü galiba... üvvv... Onun yerine mendil sipariş et çok zırlayacaz Pazartesi... üvvv... :..: :..:
-
[QUOTE=okansak;292494]selçuklu forex te ılk gun nasıl[/QUOTE]
kötü değil gibi abi şimdilik .. ama zor iş vesselam .. üvvvv :o
-
[quote=selçuklu;292502]kötü değil gibi abi şimdilik .. ama zor iş vesselam .. üvvvv :o[/quote]
Aman patron sembolik paralarla takıl başta.. Orası VOB gibi değil... Aniden harcıyorlar adamı... üvvv... Bir de ritmi farklı... Bir parite bazen günler boyu hiç hareket etmeyip sonra 5 dakikada 100 pip depebiliyor... VOB'dan gelince ciddi adaptasyon sorunu oluyor başta... Acemiliği atlatana kadar ufak takılmakta fayda var... üvvv...
Loss of capital is preferable to loss of charisma... Mr. and Mrs. Smith are going to the seaside... Bu laf böyle değildi yaw... Neyse... :)))
-
[QUOTE=Strategist;292505]Aman patron sembolik paralarla takıl başta.. Orası VOB gibi değil... Aniden harcıyorlar adamı... üvvv... Bir de ritmi farklı... Bir parite bazen günler boyu hiç hareket etmeyip sonra 5 dakikada 100 pip depebiliyor... VOB'dan gelince ciddi adaptasyon sorunu oluyor başta... Acemiliği atlatana kadar ufak takılmakta fayda var... üvvv...
Loss of capital is preferable to loss of charisma... Mr. and Mrs. Smith are going to the seaside... Bu laf böyle değildi yaw... Neyse... :)))[/QUOTE]
öyle yaptım abi ..sembolik 10.miilion $ :D::::::. hayırlısı olsun patron ... :o:o:o