[quote=bubico;212390]yaw herkes aynı yöne bakıyor! hayra alametmi dir ki?[/quote]
neresi ki orası...
buyur..aşagı salıyolar ....
Printable View
[quote=bubico;212390]yaw herkes aynı yöne bakıyor! hayra alametmi dir ki?[/quote]
neresi ki orası...
buyur..aşagı salıyolar ....
vay anasını şıkır şıkır sistemci doğramış, wwaay be,......way anasını satiiimm!!!
Konuyu Toplam 92 Üye okuyor. (35 Kayıtlı üye ve 57 Misafir)
3 lu rakamlara 8 kisi kalmıs :) onlar gelmeden senlik olmaz diye bekliyorlar .
[quote=canningtown;212395]neresi ki orası...
buyur..aşagı salıyolar ....[/quote]
henüz bi yere saldıkları yok.. bu işe bir ucundan bulaşmış herkes düşüş bekliyor...
palaya ilektronik posta attım. saat 16.15 den sora satan top olsun dedim.
hemen cevap yazmış. sensin top diye.
erkekliğine hiç laf ettirmez.
sonuç olarak annadık ki satacak. niyeti o. yoksa hiç cevap yazmazdı :D
yatırım tavsiyesi olarak alınmayınız.
[quote=bubico;212404]henüz bi yere saldıkları yok.. bu işe bir ucundan bulaşmış herkes düşüş bekliyor...[/quote]
yok..ben henüz onu beklemiyorum... gün vadede her iki yön olası görünüyor.. ama ben daha yukarıları görüyor gibiyim..bugun aşagıda kapasa bile...
şu da var, henüz herhangi bir yöne para yatırmış değilim...
Palada ne yapacagını şaşırmiş vaziyette yukarı gitse olmuyor.. Aşşagı gitse kendini inkar edecek.......PİYASA DONDU.......
[quote=eksper;212415]palada ne yapacagını şaşırmiş vaziyette yukarı gitse olmuyor.. Aşşagı gitse kendini inkar edecek.......piyasa dondu.......[/quote]
bu tip durumlarda cortcu doğramak palanın şanındandır.....hadi dograda görem...
yarın - gap dayarlar, - gapın iki büyük faydası var, ....
1.kar ortağı sayısı azalıyor,
2.yarın için kaçıranları doğruyor, ölçüm boşluğunun kapanmasına oynayan bir teknik kitle illaki vardır, örneğin, diğre açıdan tradeciler var, sistemciler var.....
bunların hepsi ağa için yağlama görevi görüyor, çünkü py sa yapma derdi azalıyor ağanın, düşünün bir kere müzik demişsiniz, ve önünüzde bıkmadan yorulmadan dans eden bir kitle var,......
bu güne uyarlarsak 65 üstü yerelerde plak takıldı, ve iki gündür arıza alt yapısı onarılıyor, bu işin sonunda - gapda olsa, + gapda olsa farketmez, deli gibi bıraktıkları yerden dans eden bir kitle yakalayacaklar, .........
:cool::rolleyes:;)
way a **
[quote=canningtown;212370]siz de hoşgeldiniz.. buyur eden olmadan girdik gerçi ama... ortam sıcak..gerek yok gibi..[/quote]
leventim hosgelmişsin bitanem...sessiz sedasız gelince tanımadık....
ama yazdıklarından...kaliten dikkatimi çekmişti zaten...egim aşikar etti...
burada azız ama özüz...giderek silah arkadaslarım toplanıyor....
64975 sanki buradan öyle görunuyor palanın eli
Konuyu Toplam 95 Üye okuyor. (31 Kayıtlı üye ve 64 Misafir) [SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]marlla[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]egim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]makinist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bubico[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]canningtown[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobarey[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]parite[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kutsal Hazine Avcısı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]İmales[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Orkun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]feridunabi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kafayı_yemis_dusler[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]leventaslan[/SIZE]
eskiden 400 kişi olurduk....