-
short için yollar,..
minör bir çözülmenin saatlik ve ya macöre bağlanması,...
buradan min poz açma, ikinci gurubu 114-117 olarak planlama,...yada macör sat sinyalli ile girme,...
macör bir dönüş sinyali beklemek,...
en doğrusu parameteniz hangisi ise bunda dönüş sinyalini beklemek,...
-
[quote=indregandi;445143]şimdi şu draghi hikayesi,..
bu iş malum yaşlılık aylığı, faiz indiriminin tehlikesi, orta vadede AB bölgesinde enflasyonun tetiklenmesi olabilir, tr için orta vadede görece ihracat artışı,..[/quote]
[quote=indregandi;445144]faiz indirimi[B][I] her ne kadar niceliksel gevşeme olmasada, faizden serbest kaln bir miktar paranın emdirilmesi şart, bu[COLOR=Red] golda[/COLOR] görece toparlama yapabilir,..[/I][/B].diğer emecek olan usd ancak bu emerse faiz indiriminin anlamı kalmaz,..zira yaşlılık aylığı yine sekteye uğrar,...
[B][I][COLOR=Red]dolayısı muhtemel bir faiz indirimi, bana göre stok ve eğer stok gitmek istemesse gold da bir miktar toparlama yapabilir,..[/COLOR][/I][/B].[/quote]
gelişmeleri takip edelim,...
-
eur da kriter, 1.2995 tir,...
yaşlılık aylığı gereği, dünya mallarının genelde usd temelli oluşu, görece düşük eur da satın alma gücünü düşürür,...dolayısı ile oturdukları yerden sadece parite üzerinden mal ve hizmet alamazlar,....buna dikkat,...
dolayısı ile, 1.2995 altında paritenin uzun soluklu kalışı AB yi dahada perişan eder,...
bunu dengeleyici unsur,...
topyekün düşüştür,...
yani stok, gold, parite,...ki yeni denge buna oturabilsin,...burada gold yerine tercih edilecek dxy geçici ve kısmen yükseliş yönünde kullanılabilir,...
bu durum geleneksel haziran çukurları ile uymludur,...
bakacağız ve yazacağız,...önce izleyelim bakalım,...kim ne kadar kalıcı,...
-
şimdi benim gördüğüm çelişki,
kemer sıktım diyor, faiz indirimine gidiyor,...
bu şu olabilir,...
py istedi verdim kolu, postu kurtardım,...
kemeri çok sıktım, kravata dönüştü nefes alamıyorum,...
anacak her durumda bunu abd ile beraber planladıkları açık,...dolayısı ile sp yönü çizecek,...diğer gözüm ise dxy yada goldda olacak,...
-
şimdi
capan saldi,
AB saldi,.
gelişmekte olanlar için dediki capan etkilerine bakacağız,...bütün bunlara bakıp bizdeki merkez aslan kesiliyor, yaptım ettim kanattım cisindinen,..
-
ya abicim konuşmayın bari, susun yaw,..susun,..
şiiiiiiiişşşşştttttttt,....
-
99825,...1.rampa,..
101575, 2.rampa,...
fark 1750 puvan,...
108950+1750=110700, nominal,...........
-
[quote=indregandi;445184]99825,...1.rampa,..
101575, 2.rampa,...
fark 1750 puvan,...
108950+1750=110700, nominal,...........[/quote]
sistemin bana verdiği ikinci hedef, 110965,...
buraları,....
114-117 ne olabilir, bir not falan itelerlerse,...ölü dötüne pambık tıkar gibi,...
-
tahvil 0 olacak hali yok bi yerde bu devran bitecek 5 e felan dayandı galiba.. indregandi patron tahvil faizinede grafik şart oldu sanki..
-
[quote=seagate;445190]tahvil 0 olacak hali yok bi yerde bu devran bitecek 5 e felan dayandı galiba.. indregandi patron tahvil faizinede grafik şart oldu sanki..[/quote]
dün verdik ya sea gate patron,...bugün ilave ettik, bizim MB aslan kesiliyor diye,...
bak burada varlık barışından kork,...
şimdi bariş varya, buda onun varlıklısının,...varlık barışı, en büyük ulufe, tüm varlıklılara yetecek cinsten, ve müthiş bir tarns formca koyacaklar oradan,
bu olana kadar araya range alacaklarmı bumerangını buna bakacağız bizde,...
bundan kork gate patron,...
basından takip edilmeli o iş,...mek iş üstünde,...
-
buradan emlağa bağlanır gate patron, hepsi emlakçı,...para olmassa emlak patlar, emlak patlarsa çömlek patlar,...
verecekte kalmadı gate patron, tabelaları indiriyorlar,...
-
tabela para yaparmı bilmem,...