-
[quote=Strategist;347817]Pijamaro dediğin o araba böle bişey mi patron... üvvv.. :..:[/quote]
yok strotarz:p
şahsen üstü sağı solu kıçı başı açık olan ve saatte 30 km den fazla hız yapan herşeyden korkarım:::::::::
yok abi benim araç öyle monokok gövde ,speşıl camlı, arka ve orta diferansiel kilidi olacak, 70 cm suya kadar girebilecek, çölde ve karda banamısın demeyecek bişi olmalı..aaaaaa Mistsubishi Pajero:o:o:D
kitap yazmam lazım:::
-
sıkıntı var sanki 78 bin ve üzerine doğru gitmekte..
-
20 gündür aynı yerdeyiz, resmen bokunu çıkardık artık... Altta 76500 üstte 79500... Ben böyle bişey hatırlamıyorum...
-
Ulayn pala, foruma girişimizi engelleyip durma bak ....... gagana :)
Full short devam full short:)
-
öffff beee yetti ama be...ne lem bu 16 marttan bu yana rezillik...adam gibi kop kopacaksan artık.ama aşağı ama yukarı...rengini belli et lem dansöz pala...
-
GREENSPAN:WALL STREET REFORM YASASI'NIN, PIYASANIN DENGESINI SAGLAYAN 'GORUNMUZ EL'E ZARAR VERME RISKI BULUNUYOR''
Görünmez el mi kaldı.? Görmeyen barnak kaldırsın.
Tarihin hiç bir döneminde bu elin şimdi olduğu kadar alenen görüldüğü bir dönem bence olmadı. Artık alenen manipülasyon olarak nitelenebilecek hareketlere dogru kayış var.
Bakınız : Pala.
-
Foruma girene kadar göbeğimizi çatlatır olduk :mad:
Ne forummuş arkadaş, saldır daldır sindir sindir..
Şükür şu anda girdikte ifade özgürlüğü denen bişey varmış dedim yuaw:)
-
Yataylıktan sıkılanlar; 75 000 aşağı 80 000 yukarı kırılana kadar Vob'dan izne çıkabilirler...
-
long lar sıkıntı yaratmaya başladı patron,üwww :)
-
hayret..makas -900 ve PAMBIK hala küfretmedi PALA ya..ehueh
-
[B][COLOR=red]the analiz of the day:[/COLOR][/B]
GARAN 38 kalkarsa 40 ta kalkar 40 kalkarsa 42 de kalkar...
dal sarkar kartal kalkar,kartal kalkar dal sarkar :D:D:D:D
-
İyice dengesizleşti..Piyasadaki dengeyi sağlayan görünmez ele güzel bir küfür yakışır...