-
soyma yok
yanliş değerlendiriliyor
15 gün önce baktiğimda 750 puan temettü cepte idi
üstüne yeni temettüler geldi yada gelmesi muhtemel olanları da koyunca kafa kafaya gidiyor
merak etmeyin özel programlarla sadece 2 vade makası ile çok sağlam poz alanlar oluyor
makas yedirmez kimseye PY
-
malum 2023 e kadar shortlayacağız,...
-
bnece ky devre dışı, uzun zamndır,...
transformica var,...
duygusal olan ky ise bu zeminde kaybeder,...
diğer ky ise tardeye vurdu kendini,....
zira buraları ky yi aşar bilemez yani,...pozdada durumaz,...
tarnsformika ise durabilir,...
bakın iç dinamiklerle borsa nasıl uyum gösteriyor,...hep yazdığımız ve çalıştığımız yerlerden,...
-
[quote=indregandi;444910]sp 1572.x vardı bu biraz eskidi, 1625.x var, 1572.x se kravat haliylen,...
sakal yarın açıklayacakmış tabi bunlar hep avantaj oluşturuyor, ancak benim bütünü bozmaz,...
bir sonrakini en erken 113 te atmam gerekir,...[/quote]
Hocam en az 113 te diyorsanız o zaman 81175 den önce 128 bin beklentiniz var diye yorumluyorum. doğru mu?
-
dikkat ettiniz mi?
aylik kapanişlar minik yeşil olacak bu kapanişlara
aylik grafiğe oynadilar sanırım
kuyruğu dik tutmak adına
-
[quote=polo;444918]Hocam en az 113 te diyorsanız o zaman 81175 den önce 128 bin beklentiniz var diye yorumluyorum. doğru mu?[/quote]
ben demiyorum polo cüzdan diyor,...ben dersem elli kere doğraralar valla,...
prensip şu atıyorum bekliyorum verirsse mevcuda verir, vermesse cüzdandan devam, yeni vadelerden devam,..
öle öle 128 çıkarmı çıkar, bak dinamikleri sende görüyorsun, adadaki bıyıklılıya gelinlik giydirdiler nersede ise, stok tarafında da esad var, sakal para proğramını buna göre açıklıyor,..
sp buna göre doğruyor, dedik ya endex deyil diye,...
arada bir raealize yaparsa stok ki yaparsa rahatlar piyasalar,...bizde o arada extra ya bir şeyler vurup tekrar shorta bileneceğiz,..
-
baksana, rating kuruluşu açılıma dikkat çekti, hep subjektif bunlar ve konuları deyil, ulemalar aynı şekilde rubinisine kadar,...
e bu gün rusyadan ağırlık kaydırdılar itici güç olarak,...
geriye çanakkale kaldı,....daha önce geçilmedi bakalım,...
-
dedik bu iş buraya para yapıyor, para yapınca transformica almaya geliyor, ...
2006 dan beri bu böyle,...
-
şimdi bu saatte aşağıda zaten 101825 100850 filan bunlar geyik, dolayısı ile yukarı gitmeliler, düşerlerse gelirler bana doğru,...
çıkarım üstlerine tepinirim,...
-
nöbetçi yatırımcıyım ben,...
-
-
gün başlarken aps eski de kaçtı bilen, tutan varmı,...