-
[quote=Astatin;347561]:::::::::Allah'da seni güldürsün dıtatar... 3 baskı garantisi veriyon da her baskıda kaç adet garantisi veriyon:D:D
ama mikemmel bir promoşınıl olay düşünülebilir..misal istiklal caddesindeki kiapçılarda kitabın kapağı sarıkırmızı, kadoköyde ise sarı lacivert olacak..:D[/quote]
ilk baskı 5000 ikinci baskı 10000 üçüncü baskı 15000 olsun patron.
nede olsa teknik analiz kitabı,yükselen tepeler olsun hoş olur :::
-
-
[quote=The Tatar;347566]ilk baskı 5000 ikinci baskı 10000 üçüncü baskı 15000 olsun patron.
nede olsa teknik analiz kitabı,yükselen tepeler olsun hoş olur :::[/quote]
he bak orda bull olurum, sorun deeell:D
-
Şinci dıtatar,
Bu lebron 500 e kadar verse varya lebronic wave in hası olur.....tam longlama havası olur az pupu ile de birleşirse
-
[quote=Astatin;347567]975 ve 6K dıtatar[/quote]
77400 e stop kahkaya devam :::
-
[quote=The Tatar;347571]77400 e stop kahkaya devam :::[/quote]
wwaaaaaaşşşşşşşş.........sendemi şortsun..:confused:
-
975 şortları 750 ye, 875 şortları 625 e kavırma yazdım...725 ler dursun
-
[quote=Astatin;347572]wwaaaaaaşşşşşşşş.........sendemi şortsun..:confused:[/quote]
noldiiiiii gorktunmu :::
-
[quote=The Tatar;347556]gassaylılar bu yıl hangi takımı destekliyor patron :D
bu sene lig bizim kupa sizin kardeşliğide yok .dng
bizim şampiyonluklarımız 17 takıma karşı alınmış oluyor ve bu yüzden çok daha kıymetli...lelele[/quote]
Biz pardon gassaray bu yıl futbolda değil, kulüp içi bizans oyunları kategorisinde mücadele ediyoruz...ve açık ara birinciyiz::::::
(kimse bana Adnan P nin gitmesinin nedeni kulüpteki kötü gidişat demesin..iyi düşünün bakalım ne olabilir gerçek neden:rolleyes:)..
en değerli kupa alınmamış olandır:p
-
patron çok geyik yaptık,kızmasınlar :)
hadi endeks 30 gonuşak :)
-
[quote=The Tatar;347577]noldiiiiii gorktunmu :::[/quote]
yok gorkmadım da sarsıldım..boşa gorgutmaya çalışoyormuşuz seni..o açıdan..kimi gorgutsam acaba..yada kim beni gorgutsa:D
-
[quote=The Tatar;347579]patron çok geyik yaptık,kızmasınlar :)
hadi endeks 30 gonuşak :)[/quote]
endeks30 dan daha büyük geyik mi var patron:::