[quote=The Tatar;347546]acaba şuan longçularmı ağırlıkta shortçularmı :)[/quote]
bu arada ben anjo ile yemeğe çıkarım amma fb bu yıl şampiyon olabilemez:::
Printable View
[quote=The Tatar;347546]acaba şuan longçularmı ağırlıkta shortçularmı :)[/quote]
bu arada ben anjo ile yemeğe çıkarım amma fb bu yıl şampiyon olabilemez:::
[quote=Astatin;347547]filat olduğum için ilgilenmiyorum şahsen:D az önce asıl yönün tersi yönde önce bir lebronic hareket teoremine uygun bi hareket etti ama vol ve vlt kesmedi beni şhsen..o yüzden lonklamadım...ve bana sorarsan depecekmiş süsü veriyor ama depmeyecek..gorkuttum ama gusra galma...:::[/quote]
gorkutma bizi patron :D
pajero yu ne zaman alıyosun patron bu arada .lelele
725 şort ula az pilav..Şorttan gorkma Allah'tan gork...
[quote=The Tatar;347551]gorkutma bizi patron :D
pajero yu ne zaman alıyosun patron bu arada .lelele[/quote]
alamıyorum abi..:D:D şinci bi teknik analiz kitabı yazıyorum...fonksiyonlar indikatörler cambazlıklar filan... vob sistem çalışmaları filan 15-20 dene....fiyat 80 tl olsa, 2500 satsa...o zaman alayım pajeroyu diyorum ne diyosun:D:D:D
[quote=Astatin;347548]bu arada ben anjo ile yemeğe çıkarım amma fb bu yıl şampiyon olabilemez:::[/quote]
gassaylılar bu yıl hangi takımı destekliyor patron :D
bu sene lig bizim kupa sizin kardeşliğide yok .dng
bizim şampiyonluklarımız 17 takıma karşı alınmış oluyor ve bu yüzden çok daha kıymetli...lelele
[QUOTE=Astatin;347545]Sfenkus Petrus,
Sana mıhteşem bir sürprizim var...:)))[/QUOTE]
söyle nedir nedir :::
[quote=Astatin;347552]725 şort ula az pilav..Şorttan gorkma Allah'tan gork...[/quote]
gülmee dıtatar gülme...875 dende verdim şortu..etti 3 galdıraç..9 a kadar yolu var:D
[quote=Astatin;347555]alamıyorum abi..:D:D şinci bi teknik analiz kitabı yazıyorum...fonksiyonlar indikatörler cambazlıklar filan... vob sistem çalışmaları filan 15-20 dene....fiyat 80 tl olsa, 2500 satsa...o zaman alayım pajeroyu diyorum ne diyosun:D:D:D[/quote]
patron 3 baskı garantisi veriyorum ben sana kesin yaz.
hem söz bende korsanını değil aslını alıcam DNR den :::
[quote=The Tatar;347559]patron 3 baskı garantisi veriyorum ben sana kesin yaz.
hem söz bende korsanını değil aslını alıcam DNR den :::[/quote]
:::::::::Allah'da seni güldürsün dıtatar... 3 baskı garantisi veriyon da her baskıda kaç adet garantisi veriyon:D:D
ama mikemmel bir promoşınıl olay düşünülebilir..misal istiklal caddesindeki kiapçılarda kitabın kapağı sarıkırmızı, kadoköyde ise sarı lacivert olacak..:D
[quote=Astatin;347558]gülmee dıtatar gülme...875 dende verdim şortu..etti 3 galdıraç..9 a kadar yolu var:D[/quote]
ben 5 kaldıraçla kahkaha atıyorum patron :::
yalnız gorkutmasan iyiydi bence,bide tahrik etmesek diyorum :D
bu arada zbartman kayıp ? kurtar bizi zbartmaaaaan :)))
[quote=fXci;347557]söyle nedir nedir :::[/quote]
sürpriz:rolleyes::rolleyes:
way..bu ar ada 15 dakikalıklarda hacıseku nun genişleyen üçgenlerinden var...hacıseku uyuya kaldı herhalde bu arada