Bu hafta en azından 88500 lere tekrar ziyaret olması gerekir diyorum, bakalım bakalım düşecekmi oraya:)
Printable View
Bu hafta en azından 88500 lere tekrar ziyaret olması gerekir diyorum, bakalım bakalım düşecekmi oraya:)
[quote=bull market;305763]Bu hafta en azından 88500 lere tekrar ziyaret olması gerekir diyorum, bakalım bakalım düşecekmi oraya:)[/quote]
patron sen hedeflerini bayağa düşük tutuosun. benim hedef palanın kucağına şortları 75000den bırakmak
[quote=fXci;305762]yo yo lo de[/quote]
abey senin zizdemlerde hevatardaki amca gibi oldu yawww
[QUOTE=kitaro;305765]patron sen hedeflerini bayağa düşük tutuosun. benim hedef palanın kucağına şortları 75000den bırakmak[/QUOTE]
Bu haftamı?:eek:
Bender bekliyorum oralara ama bu hafta değil:)))
mobyuss dayuu birazdan satışa geçerse YGKH ( yandı gülüm keten helvası .) formasyonu oluşur
[quote=bull market;305771]Bu haftamı?:eek:
Bender bekliyorum oralara ama bu hafta değil:)))[/quote]
palanın kol kuvvetine kalmış artıkın. şimdi malı herkeşin gucağına bıraktıysa 2 günde basar aşşaaa. artık bekliozzz
Kasım ayını 88500 üzerinde dalgalanarak geçirirse bu Aralık vade sonu 75000 garanti olur, bunu herkez görüyor, ama ne yapacaklar bakalım bi numara çekmeden işi kotaramazlar bence:)
YYŞD...sistemik
[QUOTE=Astatin;305775]YYŞD...sistemik[/QUOTE]
YYLD.kom
[quote=Astatin;305775]YYŞD...sistemik[/quote]
patron sendemi paranın kokusunu aldın artıkın bullmarket abi-sen-ben paylaşacaz pastayı ühühühühüh
850 den de zabah açtığımın iki misli şort açtım...poz 2/5 kısa oldu..eüzü....YYŞD..nedne derseniz fiyat 900 e sıçraken TGG 2 den 1 e düştü..ayrıca sistemde satta zate...eüzü..graş gaçınılmaz
[quote=Astatin;305781]850 den de zabah açtığımın iki misli şort açtım...poz 2/5 kıs aoldu..eüzü....YYŞD[/quote]
boss ben full+full+ekstra şortum.lelele.lelele.lelele ühühühüh.kom.kom
Eski bir Kuala Lumpur atasözü: "En garanti long Dow'un tepetaklak düşerek açıldığı ama VOB'un sallamadığı gün açılan long'dur." :)))
herife bak bi GARAN ile endeksi tutmaya çalışyor tebrik etmek lazım düşecek de naz yapıyo kereta .dng
90350 altı düşüş başlayacağından tutuyolar işte, pazartesileri piyasaya bakmıycam diyorum yinede kıymetli vaktimi harcıyorum bu güne, akıllanmadık bi türlü:)
yarın açılışta tabana kitlenecek belkide. pala güçlü gösterior ama heç inanmıyorum.
[quote=kitaro;305791]yarın açılışta tabana kitlenecek belkide. pala güçlü gösterior ama heç inanmıyorum.[/quote]
terside mümkün hocam :o
[quote=a.kaya;305793]terside mümkün hocam :o[/quote]
mobyus olayı var paranın musluğu bitti abi. ne tavanı yatay açılış olunca longcular haline şükretsin. ben en az 2000 puan eksi gap bekliyorum hislerim öyle diyor. hemen ardından tabana kitleseler dadından yenmez hele ühühühüh
para nerde bitti abi üwww tahvilleri fede satan vatandaş nedecek parayı fona koyacak fonlarda dünyaya akacak parayı katlayacak vs. vs. :D:D para var vatandaşda mesela hedge fonda eleman teklif ediyii bana getir parayı 2 ye katlarız felan [B][U][I]anapara garantili [/I][/U][/B]deyor 1 yıl vade ama .. desek nolacak üwwwwwwwwwwwwwwww raLLYENSYNC...
[quote=seagate;305797]para nerde bitti abi üwww tahvilleri fede satan vatandaş nedecek parayı fona koyacak fonlarda dünyaya akacak parayı katlayacak vs. vs. :D:D para var vatandaşda mesela hedge fonda eleman teklif ediyii bana getir parayı 2 ye katlarız felan [B][U][I]anapara garantili [/I][/U][/B]deyor 1 yıl vade ama .. desek nolacak üwwwwwwwwwwwwwwww raLLYENSYNC...[/quote]
75000den bu malları okutucam patron görürsünnn bitti para musluğu herkeş longçu oldu artık kazanacak adam bulamadılar son şortçu ben kaldım.
daha ab ye gireceğüz :D oraların tapusunu alacağuz onlar eğlenürken astatin çalışacak :D:D
mesela abye girek ben yılın 11 ayı ab de olacağum :D:D:D:D
Shortları kapattım geceye flat, önemli seviyeleri almaya başladılar, spot piyasadada garantiyi fena aldılar, hayra alamet görmedim, geceye flat yarına bakarız:)
Herkeze iyi akşamlar.
son 5 dakkada 300 puan bastılar bence yarın açılıştada 1700 puan basacaklar.
neyse ben 75000de geliim eniisi milletin moralini bozmiim çok kişi longta kalmıştır bugün.
hadi iyi akşamlarrr
sistem 750 puan terste kaldığı halde satta kaldı..üww du bakalım..haşırt rekorunu mu yenileyecek yohusa destan mı yaacak..üwww
[quote=kitaro;305800]75000den bu malları okutucam patron görürsünnn bitti para musluğu herkeş longçu oldu artık kazanacak adam bulamadılar [B]son şortçu ben kaldım[/B].[/quote]
ustad bak şimdi speklerin aynı takdiği burdakilerde de da var hiç şortçu kalmasa bile yukarı çekmek için yukarılara diğer kurumlarda ki mallarını koyar diğer kurumlardan alarak yukarı çeker :o sen hiç merak etme piyasada hiç ky kalmasa bile büyük para istediği kadar yukarı çekebilir piyasayı
1 kaç spek tanıyan arkadaşım varda onlar bi hissenin tahtasını nasıl yaptıklarını anlatmıştı aynı olay burda da geçerli bu piyasa yapıcı da olabilir pala dediğimiz büyük para sahibi zevatta olabilir diye düşünüyom :rolleyes:
[quote=Astatin;305810]sistem 750 puan terste kaldığı halde satta kaldı..üww du bakalım..haşırt rekorunu mu yenileyecek yohusa destan mı yaacak..üwww[/quote]
verileri yeniledinmi Astiiiiii verilerinde problem olmasın :..:
[QUOTE=a.kaya;305812]verileri yeniledinmi Astiiiiii verilerinde problem olmasın :..:[/QUOTE]
kaya kardeş ala geçti mi 15 likkkk:)
[quote=nedim972;305814]kaya kardeş ala geçti mi 15 likkkk:)[/quote]
yok ya entresan anlamadım bende 90275 de sat verdi ayvayı yedi ama Al yok işin tuhafı ama ben açmadım şort piyasa yatay olduğundan dolayı sabah demiştim çarparlar diye :rolleyes: diğer bi sistem ise Al vermişti 90675 de 2 sistem aynı anda verdiği sinyalleri dikkate almakta fayda var ancak trend olup olmamasıda önemli yatay piyasa da tüm sistemler çarpılmaya mahkumdur.
[quote=a.kaya;305812]verileri yeniledinmi Astiiiiii verilerinde problem olmasın :..:[/quote]
heya..tuh bak veri yen,le deyince ne oldu:mad::mad:...heheeh:D:D şaka şaka..bu titrekpas...:D:D:D multiipass değil..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2628fag.jpg[/IMG]
Günaydın, bol kazançlar...
Günaydııınnnnnn....
FDJ..üühühü..her an ranabilir...dün goldun yaptığı şekle benziyo bu...ü[url]www..[/url]
bu arada ohara buhara be gold...
bu arada enterhasan bişi oluyor..eurusd düştüğü için dolaylı olarak usdytl ye yukarı etkşde bulunuyor....xauusd de çıktığı için GOLDTL duble hızla çıkıyor olmalı..üwww
[IMG]http://i56.tinypic.com/13zoms2.png[/IMG]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/9/1158.bmp[/img][/url]
Hikayeden çıkış eder pela oklar manueldir kendim kodum.
Ula bu FDOW'a niye vermiş coniler gece gece yaw... Bi rahat durmuyo herifler.. FDAX da tam dün biz kapanırkenki yerinden açtı... üvvv... Gaptrading para bırakmaz oldu... Daytrading mi yapsak na'apsak... üvvv... :)))
vay vay golda bak be...
yok arkedaş bundan sonra goldda şort poz açmak için ya evlenmek lazım ya da sünnet olmak lazım , gold edinip o şort pozları hedge etmek için...ehuehueuee...ikincisi bir mösliman için teknik olarak şu aşamada mimkin olmayacağına göre geriye kalıyo evlenmek lazım...pifff.yok ağa gold dan uzak duram ben..ehueheueh
[quote=Astatin;305819]heya..tuh bak veri yen,le deyince ne oldu:mad::mad:...heheeh:D:D şaka şaka..bu titrekpas...:D:D:D multiipass değil..
[/quote]
Titrekpass'ın düşüş çıbığıyla AL vermesi çok hoşuma gitti.. Benüm züstemlerde en azından AL için kapanışın açılıştan büyük olması şartı var her zaman... Sen böyle bir şart kullanmıyorsan bir bildiğin vardır... Dur bakayım biraz inceleyeyim şu konuyu... :)))
cümleten günaydın ve bol kazanclar..
gene endexte zamana oynayıp algıları sogutuyorlar.. azar azar short devam sımdılık yenı zırve gelirse biseyler dusunuruz..
kardaşlar arkadaşlar bunlar bu 4 günde yatayda işi bitirecekler
bayram tatiline ne olursa olsun flat girecem
zaten pazartesiden aldığım karar var.flat devam.
şeytan arasıra dürtüyor amma şeytana uymak yok
passat
[quote=Strategist;305830]Titrekpass'ın düşüş çıbığıyla AL vermesi çok hoşuma gitti.. Benüm züstemlerde en azından AL için kapanışın açılıştan büyük olması şartı var her zaman... Sen böyle bir şart kullanmıyorsan bir bildiğin vardır... Dur bakayım biraz inceleyeyim şu konuyu... :)))[/quote]
först eproaç.... (c+l+h)/3 olarak düşünürsen aslında o barda bir önceki bara göre yükseliş olmuş olabilir:)))
sekınd aproaç...bir diğer konu; sadece fiyata değil, fiyat-vlt ilşkisinden türeteceğin "volatilik fiyat" değişkenine bakarsan, yine o barda aslında bu değişkenin o barda düşmediğini, arttığını düşünebiliriz sevgili strobaba...
beni bu tür zımbırtılar üzerinde düşünmeye iten şey şuydu...al/sat sinyalleir genelde büyük boylu barlarda geliyor ve sonrasında çoğu kez, sonraki barda, al gelen mevcut kapanış fiyatının daha aşşağası görünüyor..bu da ucuzdan mal alman demek yada kayma yı lehine çevirmek demek..yani volatilik fiyata bakarak, az bekyeyim yada hemen dalayıma karar vermek mimkin olabiliğğ..kaldı ki şöyle bir avantajı da var; eğer o al sinyali feykse, sonraki barda dramatik bir ters yön hareketi olduğunda (msela önceki barın L sinin altına düşülmesi gibi) o feykden de kurtulmuş oluyorsun...
filhasa::: bu yaklaşım msq (multipass) ın içinde yok çünkü hala çok geliştirilmei ve üzerinde düşünülmesi lazım...
Hümmm... Flama görüntüsü hakim... Stro alt çizgi kırlırsa long'larda ısrar etmez... Hatta sistemlerin durumuna göre short bile açabilir... Stro çıkacak düşecek diye tahminlere göre oynamaz, grafigh ne derse ona göre devam eder... Ayrıca Stro arada bir kendinden 3. şahıs olarak bahsetmekte ve bu durum onu çok endişelendirmektedir... Acaba bir süre trading'e ara mı verse ne... :)))
Astiprof mesaj kutun dolumu acaba :..: