-
forumda ne kadar küfür meraklısı insan varmış.:). delikanlılığın, erkekliğin (tabi erkeklerin tabiri ile) ölçüsü küfür etme kafiliyeti ile değerlendiriliyor sanırım.. küfür etmeyen erkeklere neden ''kadın'' yakıştırması yapıldığını şimdi daha iyi anlıyorum..:..: meğer bunu kadınlara hakaret değil, övgü olarak algılamalıymışız..:cool:
-
Ağzı olan konuşuyor...
dikkat edin..banlanma falan filan...akıllı olun..yönetimi eleştirmek sana mı kaldı......adam [B]sahtekar...kötü niyetli...klon nick ile saldırıyor...yalancı..utanmaz...[/B]delikanlı olsun cevap versin..tarumacnac kimdir..neden bana saldırmıştır....açıklasın bakalım...kıvırmadan......
-
her durumda kadın-erkek eşit sayılıyoda. nie bi tartışmada erkek kadına bu şekilde davranamaz bu şekilde konuşamaz oluyo anlamıyorum. nerde kaldı o eşitlik o zaman??
-
sn. cbaykus, nickiniz neden koyu harfli acaba? moderator misiniz? oyle iseniz, su tartismalara bir son verseniz...yok degilseniz, neden nickiniz koyu harfli ?...
-
[quote=jerfin;89895]forumda ne kadar küfür meraklısı insan varmış.:). delikanlılığın, erkekliğin (tabi erkeklerin tabiri ile) ölçüsü küfür etme kafiliyeti ile değerlendiriliyor sanırım.. küfür etmeyen erkeklere neden ''kadın'' yakıştırması yapıldığını şimdi daha iyi anlıyorum..:..: meğer bunu kadınlara hakaret değil, övgü olarak algılamalıymışız..:cool:[/quote]
forumda ne kadar çok riyakar..sahtekar... varmış....küfür etmeyen ..haset...başkalarının pozisyonunu takip eden...tahrik eden...ne adam..ne kadın...zavallılar....
-
cırcır sen bana tşk mü ettin :) yoksa yanlışmı gördüm :)
-
yeni geldim eve cuma ne oldu anlamadım teo bey yasaklanmış başkasıyasaklanış vs...catedralle astatin kapışmışş astatin cezalıymışş şimdi cezası bitmiş vs vs...neler oluyor böyle toptann bırakalım okumayı yazmayıı sırf gerginlik oldu burası
-
bence bu klon nickler moderatorlerdir:..:
burda surekli ortami ısıtıp heyecan yaratarak ratıng kovalamaktadırlar:..:
kahrolsun ratıng
kahrolsun reha muhtar:..:
yaw bırakın bu isleri arkdslr yaa
hayali dostlar yaratıp ,onlarla hayali dusmanlara savas acıosunz
modlara syglar :..:saka:..:
cidden nolcak yarın olaya donelım
oze plsss toze deill
-
[QUOTE=furkan;89901]yeni geldim eve cuma ne oldu anlamadım teo bey yasaklanmış başkasıyasaklanış vs...catedralle astatin kapışmışş astatin cezalıymışş şimdi cezası bitmiş vs vs...neler oluyor böyle toptann bırakalım okumayı yazmayıı sırf gerginlik oldu burası[/QUOTE]
hani türk filimlerinde olurya bi toplulukda 2 kişi kavga etmeye başlayınca birden o toplulukda kim var kim yok kavgaya başlarya. bizim forum aynen öle :)
-
[quote=Vob Trader;89900]cırcır sen bana tşk mü ettin :) yoksa yanlışmı gördüm :)[/quote]
katıldığımı belirttim işte :)))
-
[QUOTE=SEREN I;89869][B]svg.teo [/B]hala cezalımı..neden...sahtekar asti 2 gün ceza alıyor...teo hala cezalımı....açıklama istiyorum......sahtekarlıktan daha ağır suç varmı....[/QUOTE]
Teo bir günlük ceza almışitı ve cezası dün dodlu diye biliyorum ben.
[QUOTE=Nohamura;88664]Her iki cezsayıda ben verdim gokhanfındık ı süresiz yasaklı yaptım cunku ettigi kufurler cok igrencti. Sayın teo ya tabiki gokhanın yazılarından dolayı degil ama 1 gun yasak koydum.Tarafsızlık acısından.[/QUOTE]
-
[QUOTE=mimar74;89879]Hemen hemen aynı şeyi düşünüyordum.Ama gene birileri tersler diye cesaret edemedim.
Bu böyle devam edemez.[B]Aşağıda yönetime bildir butonu olmalı.[/B]Rahatsız edici bi mesaj olunca o butona basıp yönetimden atraksiyon beklemeliyiz.Yönetim müdahale etmezse o zaman keni işimizi kendimiz görmeliyiz.
Ayrıca tebrik ediyorum Vobtrader bu açıksözlülüğün için...[/QUOTE]
mesajın üstündeki [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG] bu buton yönetime bildirme butonu zaten.