bu topic açıldığından beri böle hareketli bi gün geçirmemişti :) vay be bi sistem test raporuna yazılacak ne kadr çok şeyimiz varmış:))
Printable View
bu topic açıldığından beri böle hareketli bi gün geçirmemişti :) vay be bi sistem test raporuna yazılacak ne kadr çok şeyimiz varmış:))
[quote=zozo;188798]bu topic açıldığından beri böle hareketli bi gün geçirmemişti :) vay be [B]bi sistem test raporuna yazılacak ne kadr çok şeyimiz varmış[/B]:))[/quote]
ah birde gerçek olsa :..::p:D
[QUOTE=Astatin;188796][COLOR="Red"]ulem hem sistemlere laf söylerler hem de soru sorarlar.[/COLOR]...dngyok zor değil..hatta çok kolay bir soru.. ehuheueheu...
KA denilen şey bir sayı üretiyor.
a= KA nın 0,1 değerini yukarı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı
b= KA nın -0.1 i aşağı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı
state'inde diyorki, KA nın 0,1 i yukarı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı -0,1 i aşağı kesmesinden bu yana geçen bar sayısından küçükse (türkçesi, KA en son 0,1 i yukarı kestiyse, yani bu bara en yakın olan durum a ise) 1 üret, değilse 0 üret...
Al ve sat koşulunun ne olduğunu demek için KA yı bilmek lazım. Ancak "structural" :..: bakılırsa state= 1 ise al, state=0 ise sattır muhtemelen.. ki senin yukarıda yazdığın şey de bunun ağdalı yazılmış başka hali:..::..: Yani state in bir öncekindne küçük olması 1 den 0 a düşmesi demek, bir öncekindne büyük olması da 1 den 0 a düşmesi demek zaten) :)(senin yazdıpında eşitlik durumları yok ama önemli değil, çünkü MTX öbür koşul gerçekleşmezse, mevcut koşul zortlasa bile, öbür koşul gerçekleşmediği sürece mevcut pozu koruyor)....dng.dng.dng[/QUOTE]
mükemmel sistemi bulana kadar bütün sistemlere sayar dökerim ben..:D:p
mükemmel sistem de olmadığı için çekeceksiniz dilimi...dng
ee doğru yazmışım ben de işte..:..: valla süper bi indiğe benziyor...lelele
saraylı abi
matriks de %20 aylık kazandırcak bir sistem yazar mısın abi sana zahmet :)
o kadar kolay mı yaw bu :S
saygılar
.
[quote=Cerphin;188801]mükemmel sistemi bulana kadar bütün sistemlere sayar dökerim ben..:D:p
ee doğru yazmışım ben de işte..:..: valla [B]süper bi indiğe benziyor.[/B]..lelele[/quote]
bir baba indik heeey allah...arabadan indik heeey allah...:p:p:p:p
süper bugün bu topic...müthiş malzeme var bugün burada... :..::D
[quote=Cerphin;188801]mükemmel sistemi bulana kadar bütün sistemlere sayar dökerim ben..:D:p
ee doğru yazmışım ben de işte..:..: valla süper bi indiğe benziyor...lelele[/quote]
güle güle kullan da....ben metinde hızlı yazarken hatalı yazdığım bir ifadeyi değiştirdim..gerçi formülü değiştirmiyor da..bil yani
[quote=pazer;188802]saraylı abi
[B]matriks de %20[/B] aylık kazandırcak bir sistem yazar mısın abi sana zahmet :)
o kadar kolay mı yaw bu :S
saygılar
.[/quote]
delphide %20 var onu verek :D:D
matrikste %2000 e denk geliyormuş :p
[QUOTE=saraylı;188797]state ; 1 ve 0 değerlerini alan bir binary wave olduğuna göre:
al:
cross(state,0.5)
sat:
cross(0.5,state)
olabilir ,bir deneyin bakalım.
Aşağıda toros arkadaşımız var ,o daha iyi bilir.:)))[/QUOTE]
:) Teşekkür ederim abi. Değerli arkadaşların yazılarından bir şeyler öğrenmeye devam ediyoruz. Bu topik çok faydalı bilgilerle dolu. Yoğun günleri atlatabilirsem, ben de mevcut sistem performanslarımı paylaşmak ve takıldığım noktaları sormak istiyorum.
Tüm gün güzel yazılar yazılmış. Okumaya geç başlayınca, son sayfayı yeni yakalayabildim :)
[QUOTE=Astatin;188804]güle güle kullan da....ben metinde hızlı yazarken hatalı yazdığım bir ifadeyi değiştirdim..gerçi formülü değiştirmiyor da..bil yani[/QUOTE]
al= state:=1
sat:=state=0
olmadı, sinyal üretmediii
benim yazdığım iyi kötü sinyal üretiyor hiç olmazsa..:p:p
[quote=Cerphin;188770]evet evet istiyoruz..:)))[/quote]
Sn.Cerphin,
Ben sizin stilinizi anladım galiba,siz daytrading yapıp günde 200-300 puan ort kapan bir sistemi istiyorsunuz.
İsterseniz böyle bir sistemi,kurulumu ve uygulanması itibarıyla verebilirim.Bu sistemin en önemli özellii hergn sinyal üretmesi...
Bu şekilde bazı diğer arkadaşların da dileği yerine gelmiş olur.
Bu işte daytradingi küçümsemek doğru değil,piyasa yataysa ben genelde daytrading yaparım.
Yalnız bu hemen verilecek bir strateji değil,yayını için ben de dersimi çalışayım...:)
Anlaştık mı?
[quote=Cerphin;188808]al= state:=1
sat:=state=0
olmadı, sinyal üretmediii
benim yazdığım iyi kötü sinyal üretiyor hiç olmazsa..:p:p[/quote]
üretmez:..::..: gördüğüm kadarıyla...neden üretmediğini de sen bul....ukela sistem düşmasnı.dng.dng.dng
[QUOTE=saraylı;188809]Sn.Cerphin,
Ben sizin stilinizi anladım galiba,siz daytrading yapıp günde 200-300 puan ort kapan bir sistemi istiyorsunuz.
İsterseniz böyle bir sistemi,kurulumu ve uygulanması itibarıyla verebilirim.Bu sistemin en önemli özellii hergn sinyal üretmesi...
Bu şekilde bazı diğer arkadaşların da dileği yerine gelmiş olur.
Bu işte daytradingi küçümsemek doğru değil,piyasa yataysa ben genelde daytrading yaparım.
Yalnız bu hemen verilecek bir strateji değil,yayını için ben de dersimi çalışayım...:)
Anlaştık mı?[/QUOTE]
çok sevinirim Sn. saraylı..