[QUOTE=nyse-dj;19989]Sayin Cbaykus detayli bilgiler icin cok tesekkurler. deneyimleriniz cok degerli zaman kazanmak icin.
bu sistem yatayda kazandirmaz diyor bazi kisiler ama sizin deneyimleriniz ile kazandirdigi gozukuyor. Bu noktada bilgisizligimi bagislayin lutfen bu uzlasma rakamini ancak ben ertesi gun sanko vobterminal goruyorum daha once nereden gorebilirim.(birde uzlasma ne demektir aort bazen yakin bazen uzak oluyor seans ici icin)mesela ayin 12 icin islemelerin cogu 47bin altinda olmasina ragmen uzlasma 47 binin cok ustunde olusmus.
ikinci konu ise asil can alici kismi ornegin 47342 11.06 nin takip sayisi ertesi gun 12.06 saat 16.00 sularinda geciliyor 47375 olarak(bar close degil). bunu baz alip neden pozisyon degistirmediniz yaklasik 30 puan fazla takip sayisindan. saat 17 ve kapanis zamanindan epey uzak(oralarda dediginiz gibi anlamsiz hareketler yapiyorlar ertesi gunu dogru karar alinamasin diye.
saygilar,[/QUOTE]
Sy,nyse-dj
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopModules/QuotaMain.aspx[/url]
uzlaşmayı burdan vob kendi terminalinden bakabilirsiniz..
sistem yatayda kazandırmıyor ::şöyle al verip kapıyor..ertesi gün aşşagı basıyorlar...
trendin ne oldugunu bilmediğiniz için sayı takip önemli....BENCE......
BU TAKıP SAYISI GÜNLÜK OLDUGU ıÇıN ışYERıNDEN BENıMDE TAKıP OLAYIM DEVAMLI OLMUYOR GENELDE AKşAM 16,30 17,00 arası bakmaya çalışıyorum........