-
[quote=obsidyen;347506]sitem etme asti abi...EW topiğine asacam lakin palacımı bekliyorum...:o[/quote]
yok patron sitem etmiyorum..sonuçta sayımın graf görüntüsü önemli değil::: çünkü doğruluğunu ölçebilecek EW bilgim yok:rolleyes: Graşik sayım demen yeterli yani sayımını anlamamız açısından..benim için...:..:
-
[quote=The Tatar;347508]sabah sabah korkutma beni patron :..:[/quote]
75600?:p:p
-
asti abi sen sayımımı anlamışsındır...zaten...mesaj da var idi....brvacaba öylemi... bizim ayu pala kravattan sıkılıp papyon takmaya kalkıştı...mı...:..:
-
-
[quote=obsidyen;347511]asti abi sen sayımımı anlamışsındır...zaten...mesaj da var idi....brvacaba öylemi... bizim ayu pala kravattan sıkılıp papyon takmaya kalkıştı...mı...:..:[/quote]
pala-kravat-papyon-neowave metaforu beni aşar...zaten tek başına neowave de aşar...özetle: Höööööööööööö...anlamadım:::
-
üstte 78000 - 78300 - 79200
altta 76500 - 75800
75800 / 79750 sıkışmasına son verebilecek seviyeler..
şimdilik alt tarafa daha yakınız :)
-
patron bu arada yeni avatarında çok manidar :)
tebrik ederim :)
-
[quote=Astatin;347514]pupusal durumlar.com[/quote]
yeniendüşük.com :)))
-
[quote=The Tatar;347518]patron bu arada yeni avatarında çok manidar :)
tebrik ederim :)[/quote]
berhudar ol dıtatar patron...:p
-
optis duptis optis duptis...eski günlerdeki gibi....graşalım beyler acelemiz var
[URL]http://video.mynet.com/sharingan/Alexandra-Stan-Mr-Saxo-Beat/1060946/[/URL]
-
bu eşek deper bence. :..:
-
Abbas should go olduğndan dolayı son şortları 750 den gapatır...+400 daha..mikemmel olmasa da eyi oldu...hadi efiyet olsun