biz haliylen, 1034xx-7xx odaklıyız, saatlikler nedeni ile,...savunma hattıda bunun üstünde,...durumlar belli,...ben saatliği almaya çalışacam,...
vermesse stobum patlar, ta 104750 den hemde,...öle kar alıyım, ecik bücük yok bende,...
Printable View
biz haliylen, 1034xx-7xx odaklıyız, saatlikler nedeni ile,...savunma hattıda bunun üstünde,...durumlar belli,...ben saatliği almaya çalışacam,...
vermesse stobum patlar, ta 104750 den hemde,...öle kar alıyım, ecik bücük yok bende,...
5 lik tepkide şu anda,...
[quote=indregandi;444746]bizim değer,
1578.x
...
elaman 1585.x lerde,
bu düşmeden önce short girilmesin diye bunun futurası long yapar,...
1578.x yakın ve aralarındaki makastan yararlanıp denge noktasını ölçmeye çalışacağız,...futurayala oradan bir anlamaya çalışırız, durumu,..
futura 1578.x den,..[/quote]
bu süreç tamam landı, şimdi futura 1578.x altına doğru kayarsa ip uçları verebilir bize, çünkü 1578.x se yakın olan bu,...
sabah üstünde gitti, elini göstermedi artıkı sp açık dolayısı ile bu abdurahman çelei,...
[quote=indregandi;444691]buradaki adamın elini tahmin edebilen varsa yazsın bizde uğraşmayalım,...yiene olmaz, önce hangisine gidecek deyilmi,...
bakın günlükte yatayda adam 3 dip komuş, maliyeti belli zaten,...bu 108950 ye giderken katlandığı kendi short maliyeti,...
piyasa short maliyeti ise bizim saykılın altında 96341 in,....
şimdi bu yorumlar reel sistemdeki false sinyallerle birleştirilmeli orada açıkladım zaten bunları,...[/quote]
Selamlar,
Elleri sağlam, perşembe ve cuma 104,150 ortalama ile longlar..
bizde bu maliyetle longu tutabilirsek..( şimdilik) aynı karı ederiz..
şortcular.. 400-500 kar gördülemi kapasınlar, longcularda düştükçe aşağılardan alsınlar,
ben söyledim stop patlatırım, burayı devirirsem, 1034xx-7xx ü 96 341 hedeflerim, yoksa yok bana, ben günlükçü deyilim,...
dinamikte,
haftalıkta
104525(+), altı nötr
[quote=indregandi;444754]ben söyledim stop patlatırım, burayı devirirsem, 1034xx-7xx ü 96 341 hedeflerim, yoksa yok bana, ben günlükçü deyilim,...[/quote]
Aylık, haftalık, günlük, saatlik ve 5 dakikalıklara kadar takip.. zor. iş...
Emekliklik programı uygulayalım..( yani poz taşıyalım )günde tek işlem diyorum.. emekli işi oluyor..( yada ben tam olarak ifade edemedim ).
Poz alıp malı taşıyacaksan, bunların maliyetinden elde mal olması lazım.. hangi yön olursa..mesela city 43,000 long 100,800 maliyet..( günlük ortalam fiyattan gidersek.) ne oldu.. bu fiyatın altında tutunamadı.. tekrar yukarı geldi..220,000 poz % 25 long.... ve maliyeti bu.. şimdide poz açacaklar.. görecez.. .. ama şimdilik long
[quote=Traderk;444759]Aylık, haftalık, günlük, saatlik ve 5 dakikalıklara kadar takip.. zor. iş...
Emekliklik programı uygulayalım..( yani poz taşıyalım )günde tek işlem diyorum.. emekli işi oluyor..( yada ben tam olarak ifade edemedim ).
Poz alıp malı taşıyacaksan, bunların maliyetinden elde mal olması lazım.. hangi yön olursa..mesela city 43,000 long 100,800 maliyet..( günlük ortalam fiyattan gidersek.) ne oldu.. bu fiyatın altında tutunamadı.. tekrar yukarı geldi..220,000 poz % 25 long.... ve maliyeti bu.. şimdide poz açacaklar.. görecez.. .. ama şimdilik long[/quote]
benim durumum değişik, 2012 ağustosundan beri, bunların hepsini .... devam edecek, .....filan falan,..
42 hafta, +21=63,...
ben poz taşıyorum zaten ancak extrem taşımıyorum,...bazen giriyorum bu gün olduğu gibi extrem ancak stoplu olarak,...
agustos 2012 den beri değil.. daha öncesinde hep takip ettiğim bir tespitim var.kontart başladığı gün ki fiayat bir çizgi çekin (% 7 )altı yada üstü.. mutlaka görüyor.. endeks 60-70 binlerde 5-6,000 puan.. şimdilerde 7,-8,000 puan , dönem kontartında kar mevcut.. günlük yada haftalıklarda da stop ve kar realize koy olsun bitsin... millete tavsiyem budur..
İndi hocam stop oldun mu?
[quote=polo;444763]İndi hocam stop oldun mu?[/quote]
benimki yeni vade olduğu için patlamadı, ama kapanışta kapatırım, çok yaklaştı çünkü tutma marjı kalmadı,...
1043xx altlarında yarına taşırım , bakalım, ya patlar, ya ben patlatırım, 1043xx altı olursada duruma göre,...