-
[quote=ordi;347407]17:00 den itibaren benzer sorunlar ben de yaşandı, Stro patronun dediği gibi yeni sürüm yüklenmesi gerekiyormuş. Bugün itibariyle yayınlanan emir işlemlerine ilişkin matriks yeni bir versiyon üretmişmiş.[/quote]
yeni sürüm yeni sürüm. Sanırsın ki bir şey yenilenecek.. Tövbe tövbee... 3 aylık 304 TL alırken şeker gibiler.
Neyse, ben daha 1 saat önce sitelerindeki download başlığında en üsttekini yeni indirip, eskinin üzerine kurdum. 3.01 miş bendeki, şimdi oldu 3.0.2..
Ama sorun aynı. açıyorsun ama 4dk sonra timer varmış gibi kapatıyor kendini...Buu böyle saat 17.00 dan beri devam ediyor.
2 sinyalden geç çıksak 3-5.000 lira zarara sebep olurlar..5dk bar boyları 1.000 ila 2.000 puan olduğu bu zamanlarda yapmasalar olmazdı sanki.
Kısaca ben sanmıyorum yeni sürüm filan kurtarsın..
-
[QUOTE=qazzaq;347408]yeni sürüm yeni sürüm. Sanırsın ki bir şey yenilenecek.. Tövbe tövbee... 3 aylık 304 TL alırken şeker gibiler.
Neyse, ben daha 1 saat önce sitelerindeki download başlığında en üsttekini yeni indirip, eskinin üzerine kurdum. 3.01 miş bendeki, şimdi oldu 3.0.2..
Ama sorun aynı. açıyorsun ama 4dk sonra timer varmış gibi kapatıyor kendini...Buu böyle saat 17.00 dan beri devam ediyor.
2 sinyalden geç çıksak 3-5.000 lira zarara sebep olurlar..5dk bar boyları 1.000 ila 2.000 puan olduğu bu zamanlarda yapmasalar olmazdı sanki.
Kısaca ben sanmıyorum yeni sürüm filan kurtarsın..[/QUOTE]
bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor...Sende güncelleme yapamamış olabilir...Deepfreeze gibi birşeyle kompiterini koruyorsan sorun çıkmış olabilir...
-
Voborsa büyüğü Selçuklu gral'ın bir sohbet esnasında bir başka Voborsa büyüğü Sazan gral'a ettiği özlü bir söz;
"abi konu kısaca .. neden graşka olmuyor .... :mad::mad::mad::mad:"
-
Deepfreeze tarzı hiç bir şey kullanmıyorum. Ayrıca 3-4 aydır aynı şartlarda çalışan şey bir anda kendini kapatmaya başladı. Neyse yarın sahiplerine sorarız artık.
Teşekkürler ilginize.
-
-
muhtemelen çarşamba günü 80.000 görülür
-
[quote=seçilmiş böcük;347410]bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor[/quote]
yukarıda anlatılan durum bende de gerçekleşti. Sonrasında graf çalışması yaparken fark ettim, pitchfork, flama, bayrak formasyonları eklenmiş. En azından benim fark ettiklerim bunlar.
-
-
[quote=Strategist;347311]Bilemem Astrobaba... Sanki dip yuvarlak geleceği parlak gibi bir görüntü var... Korkutmak gibi olmasın ama orta vadeli hedef 200.000 mi ne...bugün ise 80,000 altında kapanışı neredeyse imkansız görüyorum. Hatta 78000 altında kapatırsa saçlarımı kazıtırım üvv... :::[/quote]
Bunu öne alalım...Stro Üstad dan:..:dün
-
[quote=seçilmiş böcük;347410]bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor...[/quote]
Way canına.. Zotriks'e bak... Kullanıcıdan izin almadan kafalarına göre update ediyorlar artık demek... Benimki de kendiliğinden güncellenmiş... Sistemlerin falan yedeğini tutmak lazım her zaman demek ki.. Eninde sonunda otomatik update yapacam diye yanlış birşeyler yapıp herşeyi siler bu meret... :mad:
-
Bıraktığımız yerde açıldı lebron..
-
375 e şort kavırma yazdım..kısmet