[quote=The Tatar;347385]adresiniz farklı kaderiniz aynı patron .dng[/quote]
bize her yer graşka:::
Printable View
[quote=The Tatar;347385]adresiniz farklı kaderiniz aynı patron .dng[/quote]
bize her yer graşka:::
benim 5 dk sistem +5.200 puanda bugün itibari ile.bakalım ay sonu ne olacak.kaldı 3 gün.artık kötek mi yer 3-5 daha mı alır göreceğiz.
vob sitesinde eklenmiş takas.
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/detailsPage.aspx?tabid=647[/URL]
[quote=TÜRKOĞLU;347390]vob sitesinde eklenmiş takas.
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/detailsPage.aspx?tabid=647[/URL][/quote]
bu bilgisayarda excelim yok, net pozları yazar mısın? ilk 3 alıcı ve satıcı.....
akb +3.616
citi +1.975
tgb +1.664
efg -6.668
gedik -1.475
ubs -500
[quote=padişah;347391]bu bilgisayarda excelim yok, net pozları yazar mısın? ilk 3 alıcı ve satıcı.....[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;347392]akb +3.616
citi +1.975
tgb +1.664
efg -6.668
gedik -1.475
ubs -500[/quote]
eyvallah.
efg terste kaldıysa hapı yuttuk demektir........
[quote=padişah;347393]eyvallah.
efg terste kaldıysa hapı yuttuk demektir........[/quote]
efg tersde kalmaz..canı isterse tersde kalmış görünmek ister:D
Bu arada Kill Bull yakında vizyonda.dng
S.A.
Akşam saat 17.30 dan beri matriks gold kendi kendine kapanıyor. Tekrar gidip açmak gerekiyor. Fakat 3-4 dk sonra yine tamamen kapanıyor. Böyle br şey ile karşılaşan oldumu acaba.?
veya çözümünü bilen varmı.?
Her zaman ne çalışıyorsa yine aynı şeyler çalışıyor. Bir şey yüklediim desem, oda değil.
laptop zaten 8 çekirdek, w7, ve matriks gold 3.02 versiyon yüklü..
Bilen paylaşırsa sevinirim.
Saygılarımla
[quote=qazzaq;347400]Akşam saat 17.30 dan beri matriks gold kendi kendine kapanıyor. [/quote]
C:\Matriks altındaki USER klasörünü saklayıp geri kalan herşeyi silip bir daha kurmak lazım gibi. Kurulduktan sonra yedeklenen USER klasörü yeni kurulmuş olanın yerine kopyalanırsa eski ayarlar, sistemler vs. aynen geri gelir.
Düşünüyorum da.. Keşke bu kadar gaçınılmaz olmasaydı.. :)))
[quote=Strategist;347401]C:\Matriks altındaki USER klasörünü saklayıp geri kalan herşeyi silip bir daha kurmak lazım gibi. Kurulduktan sonra yedeklenen USER klasörü yeni kurulmuş olanın yerine kopyalanırsa eski ayarlar, sistemler vs. aynen geri gelir.[/quote]
Fakat bu sıkıntı bana özel değil sanırım. Çünkü 1-2 kişide daha aynı anda ve hatta telefonda iken kapandığını gördük. Arkadaşımda da kapandı, bende de kapandı. Ondan burada sorma gereği gördüm. Belki matriksi arayabilen olmuşturda, sorunu bilen birileri vardır dedim.
Şu matrikse tek bir muadil firma neden çıkmaz hala anlamış değilim. Tek tercih edilme sebepleri, expert, formul konabiliyor olması. Yoksa çekilecek program değil.
Her sabah ekranda açık olan 30-40 grafiği güncelleyeceksin ki, barlar eksiksiz olsun. Gün içi 50 sefer x30yvade yi tüm verileri güncelle diyeceksin ki, onlar yüzünden boşu boşuna oluşmuş sinyallere girme, ekran donar, takılır, firmayı ararsın hep aynı terane.. görülmemiş fiyatta bar görürsün. Döner firmayı arar derdini anlatırsın ama bir bakmışsın yok olmuş. Bide derler ki, bizde her şey normal.
e-broker tam emir gönderirken donar kalır,, matriks kendini 3-4 dk arayla kapatır,
yeteeer yaaa..
ve veri sağlayıcılar'ın diğerleri hala UYUSUN... birisi çıksa formül uygulanabilir, expert çalıştırılabilir ekran verse, müşterisi 4e katlanır..
[quote=qazzaq;347404]Fakat bu sıkıntı bana özel değil sanırım. Çünkü 1-2 kişide daha aynı anda ve hatta telefonda iken kapandığını gördük.
expert çalıştırılabilir ekran verse, müşterisi 4e katlanır..[/quote]
17:00 den itibaren benzer sorunlar ben de yaşandı, Stro patronun dediği gibi yeni sürüm yüklenmesi gerekiyormuş. Bugün itibariyle yayınlanan emir işlemlerine ilişkin matriks yeni bir versiyon üretmişmiş.