-
[quote=Astatin;347077]Reloaded..fdj/x30yvade haftalık.... negativ divercıns mey be on the way...again
[IMG]http://i54.tinypic.com/2iarerb.png[/IMG][/quote]
kukuriku
[IMG]http://i53.tinypic.com/b63lf7.png[/IMG]
kaptım bu işi ha..hem yukarı yönlü hem aşşa yönlü graflar koyunca, ne yöne giderse tutanı alıntılıyosun..şık oluyo....teprik et beni strobaba:::
-
-
-
[quote=Astatin;347374]gıllandım[/quote]
cuma kapanışının bir tekrarı yaşanıyor tıpatıp..
dow un gidişat bile aynı..
dolayısıyla gıllanmak normale :..:
-
[quote=The Tatar;347375]cuma kapanışının bir tekrarı yaşanıyor tıpatıp..
dow un gidişat bile aynı..
dolayısıyla gıllanmak normale :..:[/quote]
yok ağa olay şu..şu saat ayarı işi yüzünden az geç kalktım traş olamadım..sakallar pırtladı..onu diyorum yani gıllandım derken..yoksa vob 76xxx kapatır..orda gıllı bir durum yok...:p
Bu arada patron bence br takım jeostratejik, politik ve apolitik, ekümenik ve histemik nedenlerle bence bu yıl FB şampiyon olabilemez.üw
-
[quote=Astatin;347376]yok ağa olay şu..şu saat ayarı işi yüzünden az geç kalktım traş olamadım..sakallar pırtladı..onu diyorum yani gıllandım derken..yoksa vob 76xxx kapatır..orda gıllı bir durum yok...:p
Bu arada patron bence br takım jeostratejik, politik ve apolitik, ekümenik ve histemik nedenlerle bence bu yıl FB şampiyon olabilemez.üw[/quote]
kapanıştada korkuttunya patron ne diyim sana :D
-
-
[QUOTE=Astatin;347376]yok ağa olay şu..şu saat ayarı işi yüzünden az geç kalktım traş olamadım..sakallar pırtladı..onu diyorum yani gıllandım derken..yoksa vob 76xxx kapatır..orda gıllı bir durum yok...:p
Bu arada patron bence br takım jeostratejik, politik ve apolitik, ekümenik ve histemik nedenlerle bence bu yıl FB şampiyon olabilemez.üw[/QUOTE]
Gunü mü :) ayı mi :) vadeyi mi .kom
-
[quote=The Tatar;347377]kapanıştada korkuttunya patron ne diyim sana :D[/quote]
bu arada sen yanıt yazarken mesajda fb ile ilgili flaş bi güncelleme oldu fargındaysan:o
-
[quote=babazulu;347379]Gunü mü :) ayı mi :) vadeyi mi .kom[/quote]
hayda atilla mayda..bu saat işi bizi bozdu be..ben daha seansın bitmeye 1 saat var sanıyom..pihhhh..neyse dimekki yarın sabah 76xxx açacaz:..:
-
geceye short, iyi akşamlar........
-
[quote=Astatin;347380]bu arada sen yanıt yazarken mesajda fb ile ilgili flaş bi güncelleme oldu fargındaysan:o[/quote]
adresiniz farklı kaderiniz aynı patron .dng