[QUOTE=traderx;57451]sabahki 31300 civarı öğlenki dip 31800 civarı;
yani yükselen dip güzel bir durum, eller tetikte...[/QUOTE]
dips yükselyor evet guzel bu 15 dkk system long teyit gelir eyer ani 34000 potansına girceyiz amma dikkat olmak onemli
Printable View
[QUOTE=traderx;57451]sabahki 31300 civarı öğlenki dip 31800 civarı;
yani yükselen dip güzel bir durum, eller tetikte...[/QUOTE]
dips yükselyor evet guzel bu 15 dkk system long teyit gelir eyer ani 34000 potansına girceyiz amma dikkat olmak onemli
şimdilik sistemim sistemsizlik:) 5 dakkalık grafiği inceleyip karar veriyorum, haguan bey yok kimse yazmıyor herkes suskun.
yalnız şunu söyleyim şu anda şort daha riskli, ayrıca eksi 1000 puan makas hikaye bu fark kapanacak bence cumaya kadar.
Sistem yine AL verdi, günlerdir sisteme uymamanın bugün ise uymanın cezasını çekiyorum :(
Bu sinyale uymayacağım, 33000 geçilmeden AL yok...
30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...
[QUOTE=teo;57463]30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...[/QUOTE]
felaket habercisi oluyor :D
fakat genelde uzun vadede geçerli...
[QUOTE=teo;57463]30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...[/QUOTE]
genel tepede olr asaya kopar amma dipde olarsa yukarya olur mu ?.heyk ..graf ters cevirm lazım
[url]http://www.teknikborsa.com/teknik21.asp[/url]
[url]http://www.bilgilik.com/ekonomi/teknik-analiz/elmas-formasyonu.html[/url]
Fakat bunlar zirvede oluşanlar için.
ata yatırımdaki piskopatı seviyorum :)
[QUOTE=hexen;57466]genel tepede olr asaya kopar amma dipde olarsa yukarya olur mu ?.heyk ..graf ters cevirm lazım[/QUOTE]
tesekur ederım, dıpte olunca bır sey olmuyor demek, ıyı o zaman...
Teknık kıtaplarda vardı, kalmıs aklımda ama formasyonları ezberlememıstım...Bunun hedefı nasıl belırlenıyordu
Resmen gündüz futures lar ile manipule ediyorlar, bu gece dowun dusecegıne adım gıbı emınım, artık moda oldu, sabah futures artı ıse dow eksı, eksı ıse dow artı...
ben gece flat giryorum. İsteyim .. long girmek amma risk olur cok ondan flat giryorum
long:) 32625