Graş tümhızıyla yolda:D yaşasın gayahanist vob pozisyonları:p
Printable View
Graş tümhızıyla yolda:D yaşasın gayahanist vob pozisyonları:p
[QUOTE=selçuklu;305679]üvvvvvvvvv .... < 1,3900 bende flatleyebilirm patron ... :o:o[/QUOTE]
filat .... altın kısa devam ... ama ... düşmedi sarıgız .. vay **
bu altın çok pis :o... durur durur saatlerce .. .. %2 yarım saatte .. gider bi tarafa ....:o:o
[quote=Astatin;305683]ne isti ne gayahanı strobaba..sistemine uysana abi..üwww:p
Strateg-ist ler Gayahan-ist lere karşı..üühühhü.brv:D[/quote]
Sisteme uyuyorum patron... Yıllık grafik long'da... :p :)))
Zaten yemişim sistemi mistemi patron... Ters KY oldum artık... Sürekli long... 200.000 tüm hızıyla yolda... Hatta 300.000 zıplaya zıplaya geliyor... :..: :p
Boğalar için tek endişe verici olabülecek şey Dow'un Bollinger Bandı'nın haysiyetiyle oynamış olması... Bu kadar dışında kapattığı çok nadir... En son VOB bunu yaptığında tekrar bant içine girene kadar çok volatil hafif aşağı eğimli yatay yapmıştı uzun zaman... üvvv... Ama sonuç da belli... üvvv... :)))
VOB aynı şeyi yapınca devam böle oldu ve olmakta.. Kısaca haysiyetiyle oynanmış Bollinger'in intikamı volatil yatay piyasa oliyi... üvvv...
[quote=Strategist;305688]Sisteme uyuyorum patron... Yıllık grafik long'da... :p :)))
Zaten yemişim sistemi mistemi patron... Ters KY oldum artık... Sürekli long... 200.000 tüm hızıyla yolda... Hatta 300.000 zıplaya zıplaya geliyor... :..: :p[/quote]
ralşi tüm hızıyla yolda..yaşasın strateg-ist vob pozisyonları:p:p
ben hala şortum valla..sistem de satta.ç.amma 15 dklıkda indikelr çok şık toparlıyo..ralli gelebülür boğa çıkabülür
[quote=selçuklu;305687]bu altın çok pis :o... durur durur saatlerce .. .. %2 yarım saatte .. gider bi tarafa ....:o:o[/quote]
60 dklık hareketli SL 1393.45 e çıktı..üw
patron vob da 15 dklıkda ranning var kanaatime..bi baksan bi saysan
yorum yoh short devam gayri
[QUOTE=Astatin;305699]patron vob da 15 dklıkda ranning var kanaatime..bi baksan bi saysan[/QUOTE]
ayısal bi üçgen olabilir patron .... bencede ... :o:o
[quote=selçuklu;305701]ayısal bi üçgen olabilir patron .... bencede ... :o:o[/quote]
way patron..yem atıyorum seni yeniden VOB a çekmek için:D:D....hiç oralı olmuyosun:o:oüüü
ama hakkaten raning var yaw 15 dklıkda...üwww
Kaya üstad nerede..hiç sesi çıkmadı bugün..iyi adamdı kaya üstad..üwww
sert bi hareket geliyore
[quote=Astatin;305703]Kaya üstad nerede..hiç sesi çıkmadı bugün..iyi adamdı kaya üstad..üwww[/quote]
Kaya üstat işini bilir.. Bence o günlük grafik uptrend halindeyken 15dk'lıkta RSI aşırı satıma girdikten sonra 30'u yukarı kesince long'lamış, sonra ekranını kapatıp gitmiştir... üvvv... :)))
Hiç biri ilk göz ağrısı gibi olmuyor..üühühü..o yüzden ilk avatarıma döndüm....selçuklu da beyzbol soplaı mafya adamı avatarına dönsün kampanyası...üühühüh
vob 15 dk..fiyat üst bol banda yapışıp gidecekmiş gibi duruyor..yada öyle süsü veriyorlar..bilemeyom..üww..yyşd ühühühü
Asti 5 likteki pupu ları görüyon demi 15 likte gelen sinyalleri yiecekler galiba :o
[quote=Astatin;305707]Hiç biri ilk göz ağrısı gibi olmuyor..üühühü..o yüzden ilk avatarıma döndüm....selçuklu da beyzbol soplaı mafya adamı avatarına dönsün kampanyası...üühühüh[/quote]
çokmu gözün ağrıyor ki ilk göz ağrını unutamıyın :..: :..: :..: çok kumik bi espri olmadı ama maksat muhabbet olsun be ;)
[quote=a.kaya;305713]çokmu gözün ağrıyor ki ilk göz ağrını unutamıyın :..: :..: :..: çok kumik bi espri olmadı ama maksat muhabbet olsun be ;)[/quote]
valla komik mi değil mi bilmiyorum ama bence espri bile olmadı....kızdırmak için demiyom maksat muhabbet olsun be;)
Trend hindikatörleri utanmasalar sıfır olacaklar... Ama bu durum bir sonraki hareketin çok sert geleceğinden başka birşeye işaret etmez... Hava ralli mi topluyo ne... üvvv..
[quote=Strategist;305716]Trend hindikatörleri utanmasalar sıfır olacaklar... Ama bu durum bir sonraki hareketin çok sert geleceğinden başka birşeye işaret etmez... Hava ralli mi topluyo ne... üvvv..[/quote]
trend 5 likte bile yatay diyo 15 likler Al verdi ama şu trend bari 5 likte yataydan kurtulsa da rahatlasa long sinyali
91750-91650 hedef olur
Short devam short:)
Heeeeee, ilelebet yatay gidemez ya bu namuzsuz vob, illakide düşecek biyerden sonra.kom
[QUOTE=a.kaya;305711]Asti 5 likteki pupu ları görüyon demi 15 likte gelen sinyalleri yiecekler galiba :o[/QUOTE]
kaya kardeş 15 lik ne durumda acaba?:)
way**..825 olsaydı al verecekti sistem amma satta kaldı...üww..yyşd..tabi iyimi oldu kötü mü oldu satta kalması şimdi anlıycez..mörfi iş başındaydı..indikelre bakarak işlem yaparsam indikler yanılır, bakmazsam haklı çıkar şekli...heueheu..üwwww..
misal: pala cumaya kadar yatay hafif aşağı eğimli veya yatay salıyomuş piyasayı..cuma piyasalar kapandıktan sonra mudis bayram hediyesi olarak kredi notu arttırıyormuş...bayram tatili boyuncada dow yükseliyomuş...uwwww mondiyooooooo.... bayram tailine sanırsam full flatingo grerim..yada cuma ola hayrola diyek
yorum yokh löngınşayne
[quote=fXci;305729]yorum yokh löngınşayne[/quote]
Sibob mu Mental mi ??
Sn Fx ci bi de grf le süslersin +.:..:
[quote=nedim972;305722]kaya kardeş 15 lik ne durumda acaba?:)[/quote]
satta ve yatayaa devam gibi çarpömaya devam diyor .dng
kaya üstad kaya üstad senin sistemdemi satta kaldı...ehuheu...üw
[quote=bull market;305721]Short devam short:)
Heeeeee, ilelebet yatay gidemez ya bu namuzsuz vob, illakide düşecek biyerden sonra.kom[/quote]
ustad düşcekde nerden düşcek bu melet 105-107 den de düşebilir :o
[QUOTE=adalı54;305730]Sibob mu Mental mi ??
Sn Fx ci bi de grf le süslersin +.:..:[/QUOTE]
siboba uyayorum ben adalı abyeim
soldaki 5 dk sağdaki 60 dk gayri
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/8472/5dk.png[/IMG]
kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww
[quote=Astatin;305740]kaya üstad kaya üstad senin sistemdemi satta kaldı...ehuheu...üw[/quote]
biri satta kaldı biri de 675 de AL vermiş :( ben ise flat yatayı çözmediler hala
[QUOTE=Astatin;305747]kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww[/QUOTE]
hangi zeman dilimini soruyorsun gayri astet:::
[quote=Strategist;305706]Kaya üstat işini bilir.. Bence o günlük grafik uptrend halindeyken 15dk'lıkta RSI aşırı satıma girdikten sonra 30'u yukarı kesince long'lamış, sonra ekranını kapatıp gitmiştir... üvvv... :)))[/quote]
Stro hocam günlük darbe yediğini defalarca söylemiştim yukarı trend devam ediyo olablir ancak heran sert düşüş gelebilir gibi indik toparlayamıyor günlükte bi türlü ve hep indik tepeleri hep aşağılarda oluşuyor yükselişe rağmen
[quote=Astatin;305747]kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww[/quote]
Şuan flatim beklemedeyim.Günlük uzun,saatlik kısa,15 dekke uzun :) bende biyle
Bugün kapanışı 90000 civarı bekliyorum:) Olmadı en fazla 90350:) düşüş yarınb devam eder gayrı ne yapalım, bugünde tuttular piyasayı zaten pazartesileri yurtdışını görmek için bekle gör piyasası bizimkisi.
yo yo lo de